Mesaj postat pe pagina de Facebook a DSU :

Primul-ministru al Albaniei a acordat salvatorilor români Medalia de aur de apreciere profesională

Ca urmare a tragicului eveniment produs în Albania luna trecută a anului curent , țara afectată de un seism cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter și în urma reacției prompte a Romaniei în trimiterea unei echipe de căutare-salvare RO-USAR din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în zona afectată, astăzi, 12 decembrie, în semn de recunoștință pentru spiritul de sacrificiu al salvatorilor români, domnul Edi Rama, Primul-ministru al Albaniei, a acordat echipei de căutare-salvare a Romaniei Medalia de aur de apreciere profesională.

Motivația domnului Prim-ministru în contextul acordării acestei onorante distincții României se prezintă astfel:

“Se acordă României Medalia de aur de apreciere profesională pentru angajamentul extraordinar în căutarea-salvarea vieților celor afectați de cutremurul din 26 noiembrie 2019 precum și pentru spiritul de sacrificiu arătat de fiecare membru al echipei venite în sprijinul oamenilor la nevoie, în condiții profesionale și umane extraordinare. ”

Felicitări, dragi colegi salvatori!

#dsu #igsu #rousar #mapn #salvatori #romania

1 COMMENT

  1. Cu o astfel de clasa politica iresponsabila si inconsecventa, care din cauza galcevei de zi cu zi, nu are timp sa inteleaga bunul mers al unei tari, nu ne putem astepta la recunosterea unor merite, a unor profesionisti, a pastrarii a ceea ce este bun, valoros! Totul este tocat de sitemul vin ai nostri, pleaca ai vostri, non valoarea este la ordinea de zi, si asta de 30 de ani! Nu au invatat nimic din istorie, dar probail este pretul democratiei, al alternarii…si ce-o mai fi!

Leave a Reply