Asta seara e un meci urias. Simona Halep joaca semifinala US Open cu italiana Flavia Panetta. Iata ce a spus recent marea sportiva :
“Multă lume îmi spunea asta când eram copil, că nu pot juca la cel mai înalt nivel pentru că nu sunt destul de înaltă, dar nu am ascultat, mi-am urmat doar visul meu de a deveni o jucătoare profesionistă de tenis şi am avut familia mea alături de mine susţinându-mă tot timpul. Am ştiut că am picioare bune, suficientă putere să mă bat cu jucătoarele înalte, aşa că iată-mă aici şi sunt fericită că am reuşit să ajung unde sunt în prezent şi în semifinalele acestui turneu de Grand Slam”, a declarat Simona Halep, citată de Doartenis.

5 COMMENTS

 1. Rebelul din tine să forţeze totul! Riscul asumat e reuşita zilei de mîine! Poţi vrei faci şi vei face totuuuul! Nu îţi urez succes, ci: încredere în tine mai multă, putere şi rezistenţă dublă că eşti dotată cu intuiţie bună!
  Psihologia prin care acţionează partea adversă se citeşte din priviri!
  Suntem alături de tine oriunde ai fi cu multă putere şi bucurie!

 2. BUNA ZIUA DOMNULE RADU TUDOR ,AM VAZUT DE 3 ORI MECIUL DE TENIS DINTRE SIMONA HALEP SI VICTORIA AZARENKA(URSS) MI-AM PRMIS ACEST LUX PENTRU CA SUNT ”O TANARA PENSIONARA???”DIN 06/01/2015 AM URMARIT ACESTA PARTIDA CU ACEASI SADISFACTIE SI FARA O DORI SA IMPRESIONEZ CU LACRIMI IN OCHI DE FIECARE DATA CAND AM VAZUT ULTIMUL SET IN PRIMUL RAND AM SEZIZAT RAZBOIUL PSIHOLOGIC DINTRE CELE 2 JUCATOARE, NERVOZITATEA SI PRIVIREA DE GHIATA A DOMNISOAREI AZARENKA CARE DA IMPRESIA CA IN AFARA ANTRENAMENTELE PE TERENUL DE TENIS CRED CA FACE ”LUPTE GRECO-ROMANE SAU HALTERE”CA SI ALTE JUCATOARE DIN FOSTUL BLOC SOVIETIC CARE MAI NOU REPREZINTA DIVESE TARI DIN VESTUL EUROPEI SI CHIAR AMERICA
  FIIND O IUBITOARE A ACESTUI SPORT ELEGANT AM COSTATAT CA MAJORITATEA JUCATOARELOR CU GABARIT EXAGEAT PENTRU O FEMEIE(JUCATOARE DE TENIS???) LA ACEASTA EDITIE A” US OPEN ”2015 AU PIERDUT PENTRU CA NU ESTE TOTUL SA AI MUSCHI SAU SA ZBIERI RAZBOINIC DUPA FIECARE MINGIE MODEL SARAPOVA NUMAI CA SA ITI ENERVEZI SI SA INTIMIDEZI ADVERSARUL/A ACESTE TRUCURI NU AU MAI TINUT LA” US OPEN 2015”
  TENISUL ESTE UN SPORT AL ELEGANTEI IN MISCARE PE TEREN IAR ACEST LUCRU SE FACE CU INTELIGENTA SI TALENT SI EXTREM DE MULTA MUNCA NU NUMAI CU MUSCHI SI SA TRIMITI MINGEA CA PE O GHIOGA
  AM URMARIT COMENTARIUL CELEBRULUI TENISMEN/ COMENTATOR ==MATS WILANDER== CARE INAINTE DE MECIUL HALEP VERSUS AZARENKA , A AFIRMAT CA SPORTIVA DIN ROMANIA SIMONA HALEP ”CHIAR DACA ACUM ETE LOCUL ”2” DIN LUME” NU ARE NICI O SANSA IN FATA AZARENKAI SI CU GREU A RECUNOSCUT DUPA INFRANGEREA DOMNIOAREI AZAREAKA ,CA SIMONA NOASTRA O FOST MAI BUNA SI CA JUCAT MULT MAI INTELIGENT DECAT PREFERATA LUI SI A MAI FACUT O ALTA AFIRMATIE CARE M-A DERANJAT FIIND FACUTA DE UN COMENTATOR CARE AR TREBUI SA AIBE UN GRAM DE DEONTOLOGIE PROFESIONALA AR TREBUI SA FIE IMPARTIAL ???
  MATS WILANDER,A FACUT O AFIRMTIE TOTAL NEPOTRIVITA CITEZ” NU VAD NICI UN MOTIV PENTRU CARE FLAVIA PENETTA NU O POATE INVINGE PE SIMONA ,ESTE UN PIC PREA ITALIANCA INCA ESTE EMOTIONALA DAR ,ATITUDINEA FACE DIFERENTA” CRED CA LA ACEASTA AFIRMATIE FACUT REFERIRE SIMONA HALEP CARE A FOST JIGNITA DE FOST JUCATOR DE TENIS CA WILANDER CARE NU ESTE NUMAI UN COMENTATOR SPORTIV ESTE SI UN SPECIALIST DIN PACATE PENTRU EL NU ESTE BUN LA PARIURI DAR ,DIN FERCIRE PENTRU NOI SIMONA NOASTRA O VA INVINGE IN ACEASTA SEARA PE FLAVIA PENETTA PENTRU CA ESTE MULT MA INVENTIVA ESTE MOBILA ESTE INTELIGENTA SI ARE UN MARE ATUU ESTE CU 10 ANI MAI MICA DECAT PENETTA DECI SI FACTORUL VARSTA CRED EU CA CONTA EXTREM DE MULT IN CASTIGAREA ACESTEI PARTIDE IAR SIMONA NOATRA VA AJUNGE IN FINALA
  SIMONA,SI-A REALIZAT VISUL ESTE O CAMPIOANA ESTE ROMANCA NOATRA CARE NE MAI ADUCE LACRIMI DE FERICIRE AVAND IN VEDERE CA IN REST TOTUL ESTE ATAT DE GREU DE SUPORTAT ORICAT DE POZITIV INCERCI SA GANDESTI NU VEDETI CA ROMANII PE STADA NU MAI STIU SA ZAMBEASCA???
  SIMONA ESTE OXIGENUL DE CARE AVEM NEVOIE NOI TOTI ROMANI SI SUNT CONVINSA CA I VA APLICA O LECTIE DE TENIS SI DOAMNEI PENETTA CAT SI FOSTULUI TENISMEN/COMENTATOR DOMNUL MATS WILANDER CARE FACE PARIURI FARA SA SE GANDEASCA LA PSIHICUL JUCATORILOR CEA CE ESTE UN PIC STANIE ATITUDINEA D-LUI WILANDER CA FOST JUCATOR DE TENIS SI STIE CAT DE MULT CONTEAZA MORALUL IN JOCUL DE TENIS DAR, ”NU MOR CAII CAND VOR CAINIIII”’

 3. Mulţumim Simona! Eşti o luptătoare! Nu fii descurajată de mitomanii care-şi dau cu părerea! Nu au dreptul la a cere sau a-şi da cu părerea atîta timp cît nu au contribuit cu nimic la ascensiunea şi munca ta istovitoare!
  PENTRU MULŢI EŞTI O LUPTĂTOARE CARE MERITĂ SĂ FIE SUSŢINUTĂ PERMANENT MĂCAR CU PRIVIREA!

 4. Aceasta este competitia sportiva unul intotdeauna castiga. Nu e nicio problema micuta noastra mare jucatoare este o luptatoare, a avut un parcurs bun si anul acesta.
  Este si va ramane in elita mondiala.

Leave a Reply