Mircea Basescu : “Poate eram beat cand am zis despre bani”

Traian Basescu : “Eram sub influenta bauturilor alcoolice cand am promis”

Intrebare : cat de beti au fost fratii Basescu in ultimii 10 ani? 

 

16 COMMENTS

 1. Cu tot respectul domnule Tudor , eu as adauga si o alta intrebare : cit de beti erau cei care l-au ales pe TB de doua ori ? Si cit de “imbatat” de o prezumtiva luare de putere poate fi un domn Busoi , care a facut in aceasta dimineata o “dare de seama” a activitatii domnului profesor Sorin Oprescu , uitind dezastrele lasate de fostii primari ai Bucurestiului , care acum sint colegii dumnealui “de dreapta (?!)” ?

 2. Intrebarea corecta ar fi “Cand nu au fost beti fratii Basescu in ultimii 25 de ani?”. Cel putin la Traian e starea naturala asa ca ar fi interesant de aflat cand nu a fost beat. Mai ales ca starea lui naturala continua si acum cand iese si bate campii aproape in fiecare zi.

 3. Poate o sa fie beat si judecatorul care le va da 20 cu executare la fiecare.Altfel sigur nu le da .

 4. Carmen ştie!
  E una din minciunile obişnuite prin care se scot cu brio toţi nemernicii.
  Să arate dovada că era beat, suflătoarea poliţiştilor că doar el a afirmat că era beat!
  De ce nu analizează un profesionist toate filmuleţele şi să dea un verdict scris ca să terminăm odată cu minciunile utilizate pentru a se scoate de la pedeapsă???
  nu se vrea?

  • Scursurile de pe aici, ca si carmen, nu comenteaza la astfel de articole, ca e nasol pt milogu’ de basescu, dar cum vad ponta sau psd sunt primii la aruncat noroi!

 5. Iaca nici bine nu a deschis gura gata au apărut spusele lui în ziarele internaţionale(doar e de dreapta nu ziarul):””It is inappropriate to talk about mandatory quotas, calculated on an extremely bureaucratic basis, almost like an accountancy exercise I might say, without consulting member states,” said Romania President Klaus Iohannis.”http://www.aljazeera.com/news/2015/09/millions-syrians-head-europe-refugee-150911094403968.html
  Poate că se vor gîndi înainte de a lua măsuri că deja ruşii au intrat masiv pe unde şi-au propus încît efectiv nimeni nu mai poate să-i oprească.

 6. MAI TOT TIMPUL FRATII BASESCU AU FOST BETI DAR CE ESTE GRAV ESTE IN URMA STARII LOR DE EBRIETATE A SUFERIT ROMANIA SI ROMANI SI ACESTA STARE CARE IN OCHII LOR ESTE” O SCUZA” DE 2 LEI PENTRU NOI ==NU===
  LA PUSCARIE TOATA FAMILIA CLAN DE INFRACTORI CARE AU FURAT AU OMORAT OAMENI IN FATA SPITALELOR SAU CAND AU AFLAT CA LE- A SCAZUT PENSIA CU 90%, AU MINTIT AU DEVALIZAT ABSOLUT TOTUL OARE DIN CAUZA STARI AVANSATE DE EBRIETATE SAU PENTRU CA SUNT NISTE INFRACTOTI DE PORT CARE MERITA SA PUTREZEASCA PE VIATA IN PUSCARIE INSA SUNT INCA APARATI DE CINE? PE CINE AU ACESTI VAGABONZI LA MANA ? DAR SUNT SIGURA CA LE-A VENI RANDUL PENTRU CA CEI CARE II TIN IN BRATE NU SUNT NEMURITORI

 7. Au fost beti de bucurie ca s pe primul loc la hotii si au ajuns si presedinti. I au prostit pe romani la greu

 8. Doar ei stiu cat de des au fost beti. Noi doar putem presupune… Ce putem spune insa este ca tare le mai place rachiul.. Se vede pe fetele buhaite

 9. Betia nu e pacat capital in viziunea noastra, nici lui Burebista, pare-se, nu i-a reusit prohibitia in materie de produse alcoolice! Poate acum c-au venit americanii sa se instaleze vreun dezgust fata de “demonul” bauturii dar nici la ei nu mai e la moda prohibitia, deci ramane ca-n tren.

Leave a Reply