Home Articole Halep : “Nu am muşchi. Puterea este înlăuntrul meu”

Halep : “Nu am muşchi. Puterea este înlăuntrul meu”

3836
13

Simona Halep dupa extraordinara calificare in semifinalele US OPEN : “Cred că îmi vine mai multă putere din interiorul meu în timpul jocului. Nu sunt foarte puternică fizic. După cum vedeţi, nu am muşchi solizi. Nu sunt înaltă. Am putere înlăuntrul meu. Lupt. Totdeauna este ca o mare provocare pentru mine, fiecare punct este o provocare. Aşa ca fac tot ce pot. Alerg după fiecare minge şi asta cred că mă face să fiu mai puternică în acest moment”.

 

13 COMMENTS

 1. Are de toate, are si muschi are si putere launtrica.
  Ii tin pumnii, iar cu puterea launtrica poate dobori si tancul Williams.

 2. Incredibil meci ! Incredeibila revenire a Simonei,la reluare a intrat supermotivata cu o ambitie si o forta mentala de nestavilit.Parca se facuse rocada,Simona a devenit la reluare Azarenka din setul doi aceasta fiind o adevarata forta a naturii dar si tehnica in acelasi timp practic varianta alba a Serenei.Cu atat mai mari sunt meritele fetei din Constanta pe care multi au crezut ca e terminata psihic.Iata ca un manager superprofesionist i-a redat forta si ambitia pe care ni le-a aratat in anii trecuti.Daca va castiga si turneul atunci chiar ca a dat lovitura vietii….Mult succes.

 3. Felicitari Simona si Multa Putere pentru Marea Finala! Ce incurajator si frumos este, sa ai in tribune roamani ca Virginia Ruzici, Horia Tecau, Nadia Comaneci…! Asa ar trebui sa arate Romania de fiecare zi!

 4. Tot respectul pentru Simona. Nu inteleg de ce unii simt nevoia sa o critice atunci cand pierde. Sportul vine atat cu victorii cat si cu infrangeri, ce nu inteleg acesti critici de ocazie? Tinand cont ca ne-a adus destule bucurii, si tinand cont de sacrificiile pe care le-a facut din dragoste si dedicatie pentru acest sport, eu personal nu as putea niciodata sa fiu nemultumit de ea. Ii doresc numai bine.

 5. A fost un meci nebun! Tensiune şi susţinere enormă din partea multora. Mulţumim Simona şi vreau să cred cu certitudine că linia şi capătul:finalul e destinat ţie! Mult succes că noi vrem să rămîi în inimile noastre dar nu prin partea financiară sau să ne agăţăm de munca ta uriaşă ci prin forţa şi puterea de a merge mai departe cu propriile forţe pozitive şi încrederea în tine ca OM!
  Felicitări cu mult succes!
  PS. ar trebui chiar şi trebuie obligatoriu ca aceste exemple să fie în presă menţionate strict prin munca şi puterea lor personală de a răzbi prin forţe proprii şi că VOR! Nu prin prisma finanţării sau a cîştigurilor, astea sunt doar compensaţii pentru munca lor titanică ani de zile şi e reuşita lor personală că au muncit, au dorit şi au reuşit!

 6. Dupa setul doi nu am mai avut puterea si nervii sa ma uit la meci. Dimineata am aflat ca a castigat si m-am bucurat enorm. Am vazut in reluare meciul. A luptat ca o leoaica. De unde-i vine puterea si stapanirea de sine in momentele dificile…. nu stiu. Are o ambitie de invidiat. De multe ori in sport nu castiga cel care are calitati fizice si talent, ci acel care are vointa si ambitie (in conditiile in care ambii sportivi au o pregatire fizica excelenta). Vorbesc din experienta proprie.

 7. Nu-mi place Simona Halep, dar deloc. Iata ce spunea acum cateva luni. “Nu am nicio obligație față de nimeni din țara noastră. În primul rând, eu joc pentru mine” sau “Eu nu citesc presa și nu o voi citi niciodată”

  • Şi ce nu are dreptate? În ţara în care oricine îşi leagă destinul cu reuşita ei deşi nu a contribuit şi nu contribuie decît cu”a ciştigat bani frumoşi” sau ”a pierdut proasta… ori putea să facă…”(vezi comentatorul ctp care-o pupă cu stropi de ură permanent chiar de căştigă sau nu)!
   Da. A fost şi este cetăţeanul acestei ţări şi trebuie să-i mulţumim permanent că ne oferă altceva decît mahala şi prostie ori curvăsăreală!
   e strict părerea mea.

   • “ne oferă altceva decît mahala şi prostie” – Iti ofera exact indeajuns cat sa-i sugi tocul pantofului

 8. Bravo Simona! IQ imens si nervi de kevlar! S-a rodat bine de tot la tactica anti-zdrahon cu Lisicki si cu Azarenka. Pacat ca nu joaca semifinala cu Kvitova, ca sa nu schimbe stilul inainte de zdrahoanca maxima. Asta e, poate ca putina variatie nu strica, dar grija mare mare la Pennetta, ca nu va fi deloc usor.
  Tinem pumnii!

Leave a Reply