Home Articole Militarii deplang moartea lui Max, cainele erou

Militarii deplang moartea lui Max, cainele erou

4397
10

Mesajul Fortelor Terestre Romane :

Rămas bun, prietene Max!

Max, primul câine militar care a executat o misiune în Afganistan, în perioada mai 2011-iunie 2012, a pus capăt unei lungi suferinţe.
Alături de specialiştii E.O.D. a participat la nenumărate misiuni cu grad deosebit de periculozitate.
A cucerit simpatia militarilor şi civililor care l-au admirat la diferite activităţi publice.
În anul 2014, a predat ştafeta colegilor săi mai tineri, care alături de instructori duc mai departe renumele echipei din care a făcut parte.
Îţi vom simţi lipsa, Max!

10 COMMENTS

 1. Singurul suflet care nu a cerut venituri mărite şi un erou care nu cere pensie de niciun fel deşi a muncit loial faţă de apropiaţii lui indiferent de zi sau noapte vani de zile!

  Radu: nu te mai enerva cu ”analfabetul ăla” care nu e în stare să spună o frază cap-coadă că minte de se împedică-n vorbe! Nu ştiu dar cred că ”diplomele second-hand” este vizibilă!

 2. Pentru el nu s-au mai gasit niste bani sa fie ingrijit a trebuit sa il preia o femeie simpla sa o faca cu putinele ei resurse.In acest timp parlamentarii isi umfla pensiile ca nesimtitii,politicienii fura de rup si banii sunt risipiti la toate nivelurile cu cea mai mare larghete ca doar sunt bani publici,de ce sa mearga acolo unde este nevoie de ei,sa mearga in buzunarele lor.

  • Spurcata specie este politicianul.I-as pune la zid pe toti nemernicii astia incepand cu cei care o fac pe cinstitii pentru ca in plus ma mai si mint ca niste ordinari.

 3. Genială emisiunea lui Gîdea din seara asta! Dezvăluirile pe bandă rulantă chiar cu camera ascunsă sînt perfect reale! Acum poate se vor deistruge aceste fabrici de orice! Au prins destulă vechime: de prin 2004 funcţionează cu brio şi nu vor să anihileze prin lege aceste maşinaţiuni susţinute cel mai perfect de marii cu putere de decizie! Afacerea cu morţii: sunt panouri publicitare mari în oraşe dar şi publicitate pentru turism la biserici şi mănăstiri văd că s-au direcţionat spre casele de ajutot reciproc pensionari(au asigurată finanţarea)! Această afacere cu înmormîntările RAI(la numărul maşinii) sunt f. bine organizate în toată ţara încît dacă ai mortul la iasi sau oriunde se face transportul doar prin RAI cu toate”bonusurile” en-gros!
  Minunată Românie în ce hal ai ajuns!!!

 4. De multe ori plecarea dintre noi a unui animal iubit ne misca mai mult decat plecarea dintre noi a anumitor oameni. In principiu orice animal iubeste neconditionat este sincer, iubitor, devotat si sufera odata cu stapanul sau. In ultima vreme mai rar la oameni asemenea simtaminte.
  Cu certitudine Max si-a facut datoria fata de tara.

 5. credeam ca depling copiii romani care mor de cancer si alte boli grave din cauza lipsei medicamentelor sau si mai grav a imposibilitatii asigurarii unui minim control medical

 6. ‘’Dacă Guvern nu este în măsură să distribuie taxele de bază pentru a asigura cetățenilor săi un nivel de trai mai bun, de ce ar trebui să-i spunem ca guvernul ???’’
  Totuşi obiectiv analizînd, se spune şi scrie pe oriunde citeşti sau vrei informaţii credibile : România, printre statele cu cea mai mare creştere economică din UE
  – Cum să crezi asemenea bomboane îndulcite cu venin atîta timp cît mult peste 60% din populaţia ţării este ţinută la cel mai jos nivel de trai cu venituri de la 200-400lei la 1.000 lei ???
  – Cum să crezi statisticile di creionul automato-internet că salariul sau veniturile populaţiei au crescut de la…pînă la…dacă se face calculul începînd cu cel mai mare salariu sau venit şi cel mai mic încît prosteala e pe faţă ?
  – Politicienii sau şi afaceriştii au salarii sau venituri uriaşe încît pot acoperi cu succes minciuna salariu-venit-nivel de trai ridicat !
  – Dacă s-ar face calculul salariilor sau veniturilor între categorii salariale, ar ieşi la iveală minciunile permanentizate(vezi INS-ul care din pixul calculatorului arată cîţi sîntem în interiorul acestei ţări cu drept de vot şi ca număr de locuitori) dar nu se vrea spus adevărul !
  SERIOS ??? ‘’ Economia zonei euro a crescut cu 0,4% în trimestrul al doilea, faţă de trimestrul precedent, peste estimarea iniţială de 0,3%, susţinută de exporturi şi cheltuielile de consum, potrivit datelor revizuite publicate marţi de biroul european de statistică’’ Cum şi ce să înţelegem : că este program stabilit ca să fim duşi în eroare sau chiar intenţionat ţinuţi în sărăcie ?
  ‘’ Cele mai reduse rate de creştere au fost înregistrate în Olanda, Austria şi România (+0,1%)’’ Cumva asta prognoza privind creşterea sărăciei populaţiei din programul realizat ?
  Da ! Şi se continuă cu succes vizibil că doar politicienii-milogii leneşi au dreptul de a avea mai mult şi de a trăi la cel mai înalt standard de viaţă !
  E VALABIL PENTRU TOŢI POLITICIENII CARE ACTIVEAZĂ(a se citi încesează venituri şi bonusuri en-gros) DIN BUGETUL DE STAT LA FEL ŞI NUMIŢII ÎN FUNCŢII LA FEL ŞI CEI PENSIONAŢI POLITIC !
  Nu are rost să aruncaţi cu motivaţii că nimeni nu crede indiferent că munceşti la privat sau stat: programul e generalizat!

Leave a Reply