Comunicat SRI :

Directorul Serviciului Român de Informații, domnul Eduard Hellvig, a demarat procedura de desecretizare a protocolului de cooperare dintre Serviciul Român de Informații, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Înalta Curte de Casație și Justiție, semnat în anul 2009.

Serviciul Român de Informații a trimis în cursul zilei de astăzi, 31.05.2018, documentele pentru a fi consultate și validate de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Înalta Curte de Casație și Justiție.

Activitatea Serviciul Român de Informații se desfășoară strict în conformitate cu legile în vigoare, iar SRI își îndeplinește misiunile legale pentru asigurarea securității naționale numai în limitele constituționale și în serviciul cetățenilor României.

7 COMMENTS

  • Mda, ramane un mister aceasta numire…
   dar am invatat de pe vremea lui Petre Roman ( fiu de nomenclaturist comunist) ca nimic nu e intamplator. Niciun simplu cetatean nu ajunge asa undeva in frunte pentru ca e baiat bun sau chiar inteligent. Poate daca ar fi fost Crin Antonescu sau Constantinescu, altfel toti ceilalati au fost parte din sistemul partid-securitate. Si mai nou ONG sorosist.

   Dar din ” se bate partidul cu securitatea” (citat al anilor 90) azi vedem ca azi a castigat securitatea detasat.

   Dar daca tinerii de zi iubesc securitatea procurorii si arestarile preventive abuzive in timp ce noi “boii” din 1990 strigam “jos securitatea” cum sa le stricam noi viitorul de aur securist ??

 1. Desecretizeaza tot? dar cand isi retrage SRistii din presa? Auzim de ani buni cum anumite posturi de tv sunt ale SRI, Daniel Dragomir ne-a spus ca Dogioiu e omul SRI deci cand isi retrage Helvig securistii din presa? Ce cauta Helvig la lansarea Newsweek? e cumva jurnalist? ce treaba are el cu presa???
  Cat priveste protocolul SRI Curtea Suprema asta e o abominatie. Ce fel de tara europeana e Romania cu asa ceva? Unde erau comisarii europeni mestecatori de lozinci cu independenta justitiei cand se semna asa ceva? Aplaudau? le convenea situatia sa controleze mai bine aceasta tara? Unde sunt acum cand trebuie sa condamne asa ceva? Si cine sunt judecatorii care au semnat asa ceva, trebuie sa raspunda penal pentru ilegalitarie comise.

 2. In aceeasi zi SRI a spus ca Manda minte despre al lui numar de 6 milioane si calcul elucubrant de 300.000 ori 20!

  Tot? Hellvig ar trebui sa desecretizeze TOT din 1992 de cand spunea baronul de Dambovita Tutuianu ca sunt protocoale! Sa vedem si noi protocoalele din vremea lui Iliescu si Magureanu! Alea de ce sunt tinute ascunse?

 3. Ar fi mult mai bne sa desecretizeze toate intelegerile incepand cu perioada Nastase 1999-2000 cand au batut palma privind vanzarea a tot ce voiau strainataturile si cecligai din liga araba au parasit socati romanica! Nu e mistocareala!

 4. Maurul și-a făcut treaba, maurul se poate retrage. Statutul de colonie al țărișorii este practic în zona ireversibilului deci nu mai sunt necesare colaborări și cooperări! Chestie de imagine, că bugetul SRI-ului pentru anul următor se va suplimenta, nicidecum micșora!

Leave a Reply