Ambasada SUA la Bucureşti spune că urmăreşte îndeaproape evenimentele, comentând astfel decizia CCR, care a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între ministrul Justiţiei şi preşedintele României.

“Urmărim îndeaproape evenimentele. Aceasta este o problemă internă a României”, a transmis Ambasada SUA la Bucureşti, scrie news.ro.

 

4 COMMENTS

  1. In sfarsit reprezentantii USA respecta o tara prietena si aliata.
    In sfarsit nu mai vedem dept de stat sprijinind Republica Procurorilor Abuzivi.

    Poate vedem o schimbare in bine…

    • Preferam să fie la vedere. Ce declară, să și facă. Măcar dădeau dovadă de onestitate.

  2. In sfarsit, gura pacatosului,adevar graieste! Pare ca au inceput sa dea huta-huta alta perna cu alt pupincurist originar sau nu din romanica! Ori se teme de schimbarea din functie!?!

  3. Decizia CCR nu e atat de grava ca mai ia din prerogativele celui mai votat om din Stat cat este pentru ca subordoneaza procurorii unui ministru numit de o majoritate formata din parlamentari(nu putini) aflati in conflict cu legea penala. Deci procurorul este subordont din acest moment celui deja condamnatat care se va putea razbuna ori celui aflat in diferite stadii de cercetare penala care-si va putea spala dosarul oricand va dori. Imaginati-va domnule Tudor ca A3 va face plangere penala la un moment dat unor ministri si parlamentari aflati la Putere pentru ca acestia abuzand de functie au adus diverse prejudicii intereselor acestui post TV sau unor angajati. Ministrul in cauza va trasa sarcina procurorilor sa tergiverseze, sa ascunda probe, adica sa “lucreze” dosarul astfel incat celor amintiti sa nu li se deschida niciodata proces ori sa li se solicite pedepse ridicol de mici. Asta unui mare trust de presa, nu mai vorbim de un simplu cetatean de rand.

Leave a Reply