Fostul presedinte ANI Horia Georgescu a fost arestat azi noapte de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru 30 de zile.

4 COMMENTS

 1. Perfect, dar trist in acelasi timp pentru Romania, dar nu din mila pentru aceasta jigodie, ci pentru imaginea noastra in lume. Multi romani s-au lasat pacaliti de acest nenorocit de Basescu si gasca lui, care mereu invocau modernizarea statului, independenta justitiei, bla..bla.., in timp ce ei furau de zor.
  Personal am o obsesie : actiunile DNA din ultimele 2-3 luni, nu pot avea finalitatea fireasca pana cand cei care au tinut la sertar ani de zile dosarele de mare coruptie, cu prejudicii de zeci de miliarde de euro nu vor raspunde pentru asta. Este responsabilitatea CSM, Parchetului General si Ministerului Justitiei. Chiar si Parlamentul poate face ceva. Jaful petrecut in regimul Basescu a afectat chiar siguranta nationala, in componenta economico-financiara. Acesta este motivul principal al reticentei statelor europene cu privire la Romania : marea coruptie. Cand le spui unor confrati ca Romania a fost ani de zile, si inca este, stat de tip mafiot, te privesc crucis si zic ca bati campii. Multe, mult prea multe cozi de topor sunt in aceasta tara si multi romani naivi.

  • Sigur nu e vorba de mila aici. Poate fi vorba si de imaginea noastra cu tot concertul european. Cazul Gerorgescu nu este singular, din pacate.
   Ma deranjeaza mai multe aspecte. Aspectul asta al turnatoriei in masa, frate cu frate, care spune multe despre comportamentul nostru, si acelor ajunsi in functii si locuri cheie. Aici as face vobire si despre institutiile de forta , care la un semn, asa deodata dau dovada de un exces de zel nemaintalnit. Ce-au pazit ele pana acum ? Nu cumva si acolo trebuie facuta o curatenie exemplara ?
   Coruptia nu a fost inventata in Romania, deranjant este faptul ca statele europene vor sa ne invete anticoruptia, iar reprezentantii lor au venit pe aceste meleaguri si au dat mita la greu.

 2. Pentru că fuse ziua lui de naştere pe 19 ianuarie, acum îi urez lui şi nu numai lui: La mulţi ani şi zile frumoase, la…beciul domnesc cu numele de *băse*! poate a tîrît picioarele ca să intre toţi hoţii inclusiv escrocul nr.1/fostul aliat pe fabrica de acte şi consum de bani legal sau nu!

Leave a Reply