Procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu : “Traian Basescu a sunat la cabinetul meu in momentul in care procurorul ce ancheteaza afacerea de la Nana a pus sechestru pe terenurile familiei Basescu. Am refuzat sa vorbesc cu el. Atacurile nejustificate la adresa mea au aparut ulterior acestui gest”.

Fapta descrisa de procurorul general se inscrie la trafic de influenta. Tentativa se pedepseste si ea.

Basescu a tot afirmat ca el nu suna procurorii care ancheteaza dosare care-l privesc, desi au existat cel putin 3 recunoasteri publice ale contrariului, cu telefoane date unor oameni din DNA si procurorului general.

 

19 COMMENTS

 1. Si nu este cazul ca fie Nitu direct, fie Parchetul general sa se sesizeze din oficiu pentru tentativa?
  Ce mai asteapta?

 2. Are dovada domnul Nitu sau merge si el pe moda denuntului? Nu de alta dar iese Base si-l contrazice si pe langa, ii mai amiteste cate ceva din tinerete.

  • normal ca l-a sunat in momentul in care Basescu a aflat ca Nitu a tras in revolutionari la revolutie! Mai si primeste beneficii nesimtitul ca revolutionar

  • Normal era sa-l inregistreze dar se pare ca in Romania numai SRI a auzit de aparate de inregistrare si Basica a lui Bercea. Restul traiesc in secolul al XVIII cel putin ca inteligenta.

 3. javra a zis o bomba despre securistul nitu si anume faptul ca a participat le represiunea din noaptea de 21 decembrie. Lucru recunoscut de catre securistul tiberiu nitu negru pe alb cu semnatura in care spune ca in noaptea de 21 decembrie a tras in teroristi problema fiind ca “teroristii” au aparut in noaptea de 22 dupa fuga lui ceausescu in aceiasi zi. In noaptea de 21 decembrie a avut loc REPRESIUNEA impotriva bucurestenilor ce strigau JOS CEAUSESCU.

  Deci: securistul tiberiu nitu este clar ca a participat la represiunea din 21 decembrie si a impuscat oameni ce strigau LIBERTATE si JOS CEAUSESCU.

  Deci securistul basescu a stiut foarte bine ca securistul tiberiu nitu este un criminal al securitatii ce a participat la represiunea din 21 decembrie.
  Si acum bine problema cea mai mare: TOATA PRESA ESTE MORMANT DESPRE DECONSPIRAREA UNUI SECURIST CE A PARTICIPAT LA REPRESIUNEA DIN 21 DECEMBRIE ce este acum in functia de PROCUROR GENERAL fiind pus in functie de catre ponta un alt presupus ofiter acoperit cu DEPLINA CUNOSTIINTA A SECURISTULUI BASESCU CARE A STIUT SI A TACUT DIN GURA.

  basescu, ponta si nitu in acest moment ar trebui ARESTATI IN REGIM DE URGENTA, dar toata presa TACE CA IN CAVOU DESPRE ACEASTA CRIMA DOVEDITA!!!!!

 4. Magistratii romani numiti de basescu sunt lasi si fara caracter !!! Ei nu pot sa muste mana stapanului care le-a dat de “mancare ” , in momentul cand stapanul se rasteste un pic la ei , baga coada intre picioare si incep sa schelalaie ! In momentul cand nu vor mai fi numiti politic , atunci isis vor recupera demnitatea , onoarea , caracterul si vor judeca drept , dar pana atunci nu pot fi decat niste supusi , care iau pozitia de drepti in fata stapanului !!!

 5. Greseala impardonabila. Trebuia sa vorbeasca cu el, sa-l lase sa se desfasoare si apoi sa actioneze ca un procuror general veritabil. Slab, foarte slab.

 6. Aceeaşi metodă utilizată şi în cazul Brădişteanu dacă vă mai amintiţi. La fel a aruncat cu mizerii în medicul Brădişteanu, apoi îl trimite să vindece pe ţiganu care se pare, îl sponsoriza pe acest băsescu! Problema e, că acest Niţu şi nu numai, trebuie în cel mai surt timp posibil, fie şi de urgenţă, să aplice legea indiferent de omul sau funcţia avută sau actuală! Cred că e deajuns cîtă mizerie a aruncat acest individ în absolut toate instituţiile cît de cît serioase din această ţară şi în poporul care nu a vrut să-l voteze pentru al doilea mandat, încît s-a procopsit acest popor, cu un ales care şi-a bătut joc de tot ce a existat şi încă mai există, inclusiv demnitate, onoare, respect, folosindu-se de apropiaţi pur şi simplu, doar pentru afaceri personale şi de grup, de multe ori încălcînd legea care-i dăduse imunitate totală indiferent de infracţiune!

 7. Nu e d’le trafic de influenta.
  Trafic de influenta ar fi fost daca de ex. o persoana pretindea, primea ori accepta promisiuni de bani sau alte foloase de la Basescu (sau fiica acestuia, ca doar terenu-i luat pe ea in acte) pentru a interveni la Nitu la minister pt. ca acesta sa tergiverseze mersul anchetei.
  Acea persoana putea fi acuzata de trafic de influenta.
  Telefonul basescului (daca a existat!) poate fi incadrat in alta parte.
  Acum si Nitu, cum ii citeaza base din propria declaratie precum ca a impuscat oameni cum vine si el cu telefonul basescului (tipic securistic, doar nu a ajuns altfel atat de sus)
  Daca ar fi iesit intr-o conferinta de presa in momentul primirii telefonului poate, poate mai era si el credibil. Altfel, tre’ sa lamureasca cum e … a tras in 21 sau in 22 ?. Nu pentru basisti ci pentru ceilalti care asteapta de mult explicatiile alea cu ,,cine a tras in noi”. Macar explicatii. Ca sigur cei care au tras sau macar cei care au ordonat sa se traga sigur nu vor raspunde vreodata (doar sunt revolutionari acum si-s in functii importante folositi de marii papusari)
  Rau am ajuns ca acum tre’ sa credem gasca lui basescu care incet, incet, spun lucrurilor pe nume. Da ei sunt corupti (toata lumea o stie) dar ne avertizeaza ca cei care au preluat puterea sunt mult mai rai decat gasca. Si mai rau, au facut parte din gasca luand si ei pungi din plastic. Chiar daca-i rafuiala-intre ei tre’ vazut mesajul si nu de la cine vine acesta.
  INTREBARE: declaratiile de avere ale ,,ostasilor” din servicii sunt publice sau sunt secret de stat?
  Ar fi foarte necesar raspunsul pentru a vedea cine ne apara si mai ales cine ne conduce.
  INTREBARE: daca Coldea i-a ordonat lui Cocos sa-i dea lui Ghita 300 mii de euro oare Coldea cat a luat din multele milioane de euro adunati bineinteles cu stiinta serviciilor.
  INTREBARE: daca cei care au preluat puterea (mult mai isteti decat crede majoritatea) s-au folosit de fapt de multi fraieri oportunisti si au adunat banii ca apoi sa-i bage la bulau pe idioti si sa se aleaga cu banii ? (asa afacere nu ? …)
  INTREBARE: pe astia cine-i mai ancheteaza? (observati ca nici nu ma gandesc la intrebarea: cine-i mai judeca? … e mult, mult prea departe …)

 8. Stie cineva daca s-au comunicat motivele INCHIDERII DOSARULUI FLOTA in luna ianuarie ?
  Daca DA, se mai poate redeschide de catre cineva ? de catre cine ?

 9. Razboiul a inceput ..Momentan se razboiesc House Reyne cu House Lannister sa vedem cine va canta la final Reynes of Castamere si cine va iesi invins din acesta lupta .Meciul este la inceput sabile sant inca la ascutit se folosesc doar cutitele . Si in acest razboi vor participa toti ca vor fi invinsi sau invingatori vorba lui clegane ;”if any man dies with a clean sword, i’ll rape his f…….. corpse”

 10. Cind nu suna iesea pe TV cu pronosticurile care se adevereau a doua zi. Mai sunt multe cai de comunicare ,sunatul e demodat ….

 11. Cum e posibil ca Nitu sa primeasca certificat de “Revolutionar”, el fiind militar in termen? Si mai mult, conform declaratiilor lui, el a tras in “teroristi” in seara de 21 spre 22 Dec, atunci cand Ceausescu era inca la putere. In acea noapte, “teroristii” erau revolutionarii. Cum e posibil asa ceva ????? Ne explica cineva? Domnul Iliescu? Ponta?

 12. Cum sa fie trafic de influenta? Daca “revolutinoarul” Nitu nu a raspuns la telefon si nu au vorbit? De unde stie ce vroia sa spuna Basescu? Poate vroia sa-l felicite, poate vroia sa-i multumeasca pt. “profesionalismul” lui.

  E o infractiune faptul ca s-a format un numar si ca l-a cautat la telefon? Cum ramane cu acele mult clamate PROBE?

 13. Din monentul alegerii sale in postul suprem in stat,cel de presedinte,D-l Klauss Werner Iohannis,ar trebui sa-si exercite strict obligatiile ce-i revin,nu sa comploteze gu A. Gorghiu,penalul V. Blaga ,cu PNL + Penalii de la PDL,sa faca majoritati In parlament ,sa faca guvernul lui.
  Repede a uitat ce a promis,ca nu e bine ca puterea sa fie doar la un singur partid.
  Cum se numeste acest amestec in treburile partidelor parlamentare ? Face exact cum a facut si Basescu Traian,si s-a vazut. Hapsanii de la Vechiul PDL,au imbracat alta haina si vor sa se reapuce de furat ,de coruptie.de toate nelegiuirile.
  Unde sunt Dosarele care ii privesc pe V.Blaga,Ion Plteanu,Anastase,Videanu,Boc,si toate celelalte nume mai mici? Cand vor apare si ele in spatiul public ?
  Nu vrem razbunare,ci numai o judecata dreapta,a faptelor comise. E foarte bine ca in sfarsit s-a ajuns si laBasescu. Intalnirile cu ICCJ,DNA,ale lui,sper ca vor fi din ce in ce mai dese !

  Numai bine si multa sanatate,iti doresc din inima,
  prietenul, ing. Cosma Lucian

 14. dar de la ce televiune era cel care l-a intrebat daca l-a sunat basescu???? nu vi se pare o intrebare “servita ” ??? altfel , acest Nitu ERA OBLIGAT de “institutia procurorului general ” sa fi iesit imediat cu un comunicat in care sa spuna ca a fost cautat de un suspect pe nume basescu traian si sa atentioneze asupra implicatiilor acestui gest . asa …. ca iese el acum sa se plinga …. eu am inteles ca NITU E SANTAJABIL .si mai si spune ca nu intentioneaza sa ia nici o atitudine !!!! ERA OBLIGAT DE FUNCTIE SA IA ATITUDINE !!! DAR POATE PONTA SAU IOHANIS VOR LUA ATITUDINE CU PRIVIRE LA DESTAINUIREA LUI NITU

Leave a Reply