Un atentat terorist horror a avut loc joi seara in orasul francez Nisa.

Un camion a intrat cu mare viteza in plin, in multimea care sarbatorea Ziua Nationala a Frantei.

Politia anunta “zeci de morti” !

13680745_1056444107759709_5831603259109863666_n

9 COMMENTS

 1. Nice pray,pray for Nice,pray for France,shoot up Hollande.
  PS: pun pariu ca si asta era lup singuratic,serviciile iar au dat-o in bara.

 2. Era de asteptat ca de Ziua Nationala a Frantei undeva sa faca bum.
  Franta a deschis portile tuturor celor veniti de pe coasta de nord a Africii si din Orientul Mijlociu iar, multi dintre acestia pot deveni la un moment dat potentiali teroristi. Trebuie gasita o solutie pentru a descuraja aceste comportamente chiar mergandu-se pana la expulzari spre tara de origina.

   • Ca să fiu mai exact, nu am întâlnit la Dumas personaje principale cu numele Abdullah, Habib, Hussein, Hassan, Salim și nici nu am auzit de atentate comise de vreun Pierre, Anatole, Emile, Charles, Vincent etc.

     • Ideea era alta. Cineva sesiza că un șofer cu față arabă (dincolo de nume și de cetățenie) trecea neobservat într-o țară sub stare de urgență. Numele pe care le invocam eu sugerau, metaforic, că sângele apă nu se face. Ioșka e pui de dac de sute de ani, dar, la o adică, naționalist-șovinul din el iese oricum la iveală. Așa și cu cetățenii musulmani, fie ei și cu nume pur franțuzești.
      S-ar cuveni completări dincolo de susținerea democrației din Turcia. Să vedem, după măsurile ce se vor lua cum și turcii, ca și românii, își vor manifesta în curând ura împotriva propriului vot.

    • Pe vremea aia, a celor doi Dumas, francezii get-beget nu foloseau nume arabe dar azi asa o placere au sa-si puna nume arabesti si africane …. Sigur exista pe undeva printr-un colt al Frantei un francez pur-sange cu numele Mobutu Sese Seko Wa Za Banga

 3. Am citit candva in Biblie ,cred ca in Vechiul Testament, ca popoarelor le era interzis sa se deplaseze peste rauri mari ,munti inalti ,ape intinse ,deci era interzisa migratia ,se pastra astfel mai bine tipologie genetica a populatiei dintr-o anumita zona a pamantului ,aveau aceleasi practici religioase ,il vedeau pe D-zeu in acelasi fel ,era mai multa pace . Astazi D-zeu este vazut in mii si mii de ipostaze ,toti spun ca ei au dreptate ,ca D-zeul lor este cel adevarat,in sanul religiei lor iti gasesti mantuirea .La cest conflict se adauga micsorarea resurselor de hrana ,inmultirea populatiei globului , cred ca vor fi mereu focare de conflict pe glob de la simple atentate a unor descreierati ,la razboaie adevarate cu mii si mii de morti.
  Adaug un link cu informatii despre cele 5 mari religii ale lumii ca lectura optionala .http://www.rugaciuni.ro/modules/news/index.php?storytopic=1

  P.S.Cred ca Romania va ajunge o oaza de siguranta , de liniste si pace ,marii nostrii bogatasi isi lasa milioanele pe litoralul nostru .E de bine.

Leave a Reply