O serie de indivizi autodefiniti “de dreapta” dar cu certe manifestari neo-marxiste au lansat o mizerabila diversiune (la ce altceva se pricep mai bine?) in privinta protestelor din penitenciare.

Speriati de responsabilitatea lor directa si raspunderea pe care o au in pastorirea unui domeniu unde se produc violuri, crime, imbolnaviri grave in serie, abuzuri fizice si psihice (toate pasibile de raspundere penala daca Romania ar fi un stat european) neomarxistii respectivi au pus la cale o uriasa minciuna.

Ca, vezi Doamne, Antena 3 si Realitatea tv se afla in spatele protestelor din puscarii. O imbecilitate mai mare n-am auzit de la mizeria macovista cu asa-zisa fraudare cu 2 milioane de voturi a referendumului pentru demiterea tatucului lor ideologic.

Asadar, nu realitatile absolut crunte ale mediului penitenciar romanesc i-a adus la disperare pe detinuti, care au drepturi prevazute de lege ce se incalca zi de zi, ceas de ceas. Nuuu, Antena 3 e de vina, Realitatea a pus la cale. E un veritabil complot burghezo-mosieresc in mintea celor ce seamana ca doua picaturi de apa cu redactorii Scanteia din perioada 1945-1950.

Totul a pornit de la doua institutii internationale, ONU si CEDO, care au scris in documentelor lor negru pe alb ca in penitenciarele din Romania se incalca grav drepturile omului, ca detinutii trebuie despagubiti, ca Guvernul si Ministerul Justitiei din tara noastra sunt complice la dramele din gulagul romanesc. Ne paste si o amenda de 80 de milioane de euro cel putin, pentru dementa din inchisori.

Ce fac responsabilii? Paseaza pisica moarta, lanseaza diversiuni, readuc in societatea romaneasca mecanisme tipic propagandei bolsevice. Nu ei, patronii justitiei si ai penitenciarelor sunt de vina pentru morti, violuri, boli, lipsa aer, lipsa hrana, spatii insalubre si ilegal de mici. De vina sunt cei care vorbesc despre aceste realitati !

Cum Antena 3 si Realitatea au preluat rapoartele ONU si CEDO, eu spun ca pana la complotul mondial masonic-bubuli mai e doar un pas. Intradevar, ONU si Antena 3 au cea mai mare parte din vina. E o legatura telepatica intre cele doua institutii pentru a crea valuri in celulele din Tulcea si Botosani. Daca esti ticnit sau nemernic, poti gandi si asa.

Pentru ca absolut toate televiziunile din Romania au relatat despre gulagul din inchisori, incalcarea flagranta si batjocoritoare a legii chiar de catre autoritati, m-am gandit sa va ofer mostre de “instigari ale Antena 3” prin relatarea subiectelor din penitenciare.

Pentru neo-marxisti, iata :

Instigare Antena 3 :

655746_655746_1307iasi.mp4.snapshot.1Instigare Antena 3 :

B1Instigare Antena 3 :

RTVInstigare Antena 3 :

http://www.ohchr.org/EN/NewsEvents/Pages/DisplayNews.aspx?NewsID=19953&LangID=E

Instigare Antena 3 :

http://www.romania-insider.com/european-court-of-human-rights-orders-romanian-government-to-pay-prisoners-eur-13000-for-inhuman-prison-conditions/

 

Instigare Antena 3 :  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Misiune+ONU+in+inchisorile+romanesti

Instigare Antena 3 :

http://www.stiripesurse.ro/cna-reactie-dura-la-declaratiile-fostului-sef-al-inchisorilor-au-caracter-manipulator_1142955.html 

Instigare Antena 3 :

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20995900-experti-onu-romania-trebuie-reduca-aglomerarea-din-penitenciare.htm

PS : Daca nemernicia si diversiunea ar provoca durere, din Romania s-ar auzi urletul continuu al neo-marxistilor cazuti in chinuri

 

10 COMMENTS

 1. Da, am vazut, Talpalaba, Macovei si cu bulangii de pe Romania TV au lansat abureala. Am ramas si eu cel putin in cap cand am vazut, stiut fiind ca Dan Voiculescu fiind condamnat pentru fapte de coruptie are regim inchis, iar cei care au iesit pe acoperisuri sunt cei care au condamnari cu regim deschis, in mortii si in toti ranitii lor! Deci trebuie sa fii cel putin handicapat mintal sa bagi harneli din astea! Romania actuala, mortii lor! Cam asta este tara, vai mama si sorgintea noastra de cimpanzei!

  https://www.youtube.com/watch?v=PY0OMNFzonk

 2. Pai la Talpalaba si la curva virgina batrana Macavei la ce dreac sa te mai astepti?! Aia sunt obsedati de Voiculescu, sunt disperati pe cauza, sa moare mama lor de imbarligatori ordinari ce sunt! Eu cand am zis ca basismul n-a murit si ca de astia nu poti scapa decat daca mori cu ei de gat, am intuit corect situatia!

  Ce ma surprinde este in legatura cu gunoierii aia de la Romania TV, pe care post am vazut eu in direct acum vreo jumatate de ora, 45 de minute aprox. aruncata abureala asta de doi bani de ghelbanca aia spalatoare de vase pe numele ei Paula Rusu sau ceva de gen. Ma nene, cat de oparit pe creier sa fii ca sa nu stii ca Voiculescu e condamnat cu regim inchis pentru fapte de coruptie, pe cand aia care s-au urcat pe acoperisuri sunt cu regim deschis, pentru fapte ieftine ca sa zic asa? Asa incat, chiar gratiere daca s-ar da, nu se da dreac pentru condamnatii cu fapte de coruptie, ci pentru aia cu pedepsele reduse pentru fapte slabe sau ceva. Cat de retardat mintal sa fii sa bagi asa ceva, in mortii si in toti ranitii lor?

  P.S. O sa ma apuc sa ma dau cu lama pe abdomen de indignare, pentru ca am intrat in stres de la asemenea abureli. Pa, pa

 3. mi de pare foarte tare: sistemul justitiei sau al ex-justitiei din Romania admite ca (macar in capul lor) o televiziune ar fi mai tare decat ei! cam asta au ei in cap! ca totul se face la ordin! este explicabil: cand toata viata ai numai un sistem de referinta, nu-ti poti explica nimic altceva decat prin prizma sistemului tau de valori si actiuni!
  Probabil si Black Cube e tot de la Antena 3. Ca si Partzul Paul de Romania

 4. Sunt de acord cu idea articolului insa nu inteleg folosirea termenului neo-marxism. Nu are absolut nicio legatura cu ce descrii tu aici. Sincer mai multe aveti in comun cu ideologia marxista la A3, avand in vedere critica la adresa puterii ce o prezentati zilnic (daca intelegi filozofia marxista intelegi ca nu e neaparat ceva rau).

  • da, nu e neaparat ceva rau…. n-ai trait inainte de 89?
   sunt locuri libere la Phenian, daca-ti place, desi nici cu Bruxellesul nu mi-e rusine
   toti incapabilii, toti hotii, toti puturosii, toti prostii vor sa “li se dea”. Sa le dea Statul. In plus, intodeauna apare o nomencaltura profitoare care apara valorile marxismulii in vreme ce ei huzuresc nefacind nimic – asta e, pe scurt, marxismul, cea mai nenorocita filosofie care a generat comunismul si socialismul.

 5. Azi la voi am auzit aceeaşi placă rulând. A fost recitalul CD-ului stricat sau blocat în acelaşi timp deşi a trecut ceva timp de când ocupantul nr.1 este în poziţia principală a ţării! Discursul în faţa camerelor de luat vederi şi a microfoanelor ”laudaţio” la adresa altei naţiuni de un turist care nu ştie alte fraze decât metoda ”papagalul”: recit aceleaşi fraze pentru că altele nu ştiu! Da azi 14 iulie de ziua cui a vorbit ! El ştie!

 6. Daaa, ANT3, Realitatea si mai ales telepatia sunt de vina pentru toate relele care se intampla in Romania. Nu scoate nimeni o vorba ca multimi mari de cetateni sunt “lucrati” prin diverse metode mai mult sau mai putin ortodoxe. De multe ori unii se intreba ce se intampla cu ei,, fiind responsabili de tot felul de actiuni si gesturi care nu si le pot explica. Daca Romania este fracturata la acest nivel este si din cauza aceasta insa foarte putini percep aceasta.

 7. Traim prezentul ,neputinta actuala o aruncam pe trecut, in 25 de ani am tot aruncat vorbe despre poporul roman incarcandu-l cu tot felul de expresii dar el a construit o tara , care este furata si se continua si in prezent.Romania a fost timp de peste 40 de ani laboratorul ideologiei marxiste si in contest poporul roman a gasit in mare parte caiile de de avea invatamint , sanatate ,armata , biserici ,statiuni. tabere pt. copii si pedespse la locul de munca . , Nu am de ce sa fiu nostagic dar ce a fost gresit sa fie aspru criticat si sa nu ne batem joc de munca asuprita si slab platita a poporului ca el a muncit si a construit ROMANIA FURATA.

 8. D-le Radu stiti vorba aia : “” pe cine nu lasi sa moara , nu te lasa sa traiesti”” ? ei bine , acum o simtiti pe pielea voastra… stiti ce zic…

Leave a Reply