Conferinta de presa a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a tinut miercuri seara pe posturile de stiri peste 1,8 milioane de romani, potrivit datelor de audienta consultate de HotNews.ro. Comparativ, audienta a depasit-o cu putin pe cea atrasa de B1, in noiembrie 2014, cu a doua dezbatere Iohannis-Ponta de la prezidentiale si s-a ridicat la circa jumatate din cea atrasa de toate posturile de stiri cu prima dezbatere a prezidentiabililor din acea campanie electorala.

In intervalul de aproape doua ore ale conferintei de presa, inceputa la 19.35, Antena 3 a avut cea ma mare audienta medie la nivel national: 741.000 de romani (4,1 rtg%) s-au uitat in medie la acest post. Pe locul doi, Romania TV, a fost urmarita in medie de 491 de persoane la nivel national (2,7 rtg%). Tot la nivel national, Realitatea TV a fost urmarita in medie de 246.000 de persoane, B1 TV – de 205.000, iar Digi 24 – de 185.000

 • In medie, la nivel national cele cinci posturi de stiri au fost urmarite, in total, de 1,86 milioane de telespectatori.
 • La nivel urban, Antena 3 e tot pe primul loc, cu o medie de 484.000 de telespectatori, urmata de Romania TV cu 278.000. Realitatea TV si Digi 24 au avut fost practic la egalitate pe publicul urban, cu 158.000, respectiv 157.000 de telespectatori. La B1 TV s-au uitat, in medie, 114.000 de oameni din mediul urban, in intervalul conferintei de presa.

7 COMMENTS

 1. Explicabil…Au fost ai vostri plus o mare parte dintre cei care s-au uitat la Realitatea care a intrerupt la mijloc transmisia pt ca avea Denis Rifai niste schimonoseli noi in repertoriu si trebuiau facute public exact pe durata acestui interviu,altfel ei fiind niste mari iubitori de anticoruptie.Asta e una din explicatii,a doua… transmisia voastra a fost cristal,imagine,sonor,totul perfect… Cat despre ce figuri triste am vazut la A3 dupa aia,nu e politicos sa o spun aici.Triste,galbene dar mai respirau si au avut puterea sa contraatace cumva dar fara vlaga. A fost buna Kovesi degeaba-i mai cauta unii nod in papura… Dar felicitari pentru transmisie,una de BBC.

 2. da, A3 este pe primul loc dar domnișoara care a fost prezentă la conferința de presă a doamnei Kovesi și-a arătat “profesionalismul”.
  dintre toți jurnaliștii prezenți la conferința de presă doar 3 jurnaliști au reușit să-i creeze probleme doamnei Procuror șef DNA.
  cred că în acest moment era mult mai important să aflăm dacă procurorii au falsificat probele decât să aflăm dacă doamna Kovesi a fost în vie sau în sufrageria dl Oprea.
  subiectele de tip can-can o ajută pe doamna Kovesi.

 3. Guristii o sa spyna ca pensionarii sunt baza audientelor,dar,guristii habar nu au ca audientele se masoara pe varsta de la 18 la 49 ani,restul nu mai sunt luati in seama,ce este peste 49 ani,nu mai conteaza decat pentru limitarea drepturilor si votul la alegeri. Majoritatea pensionarilor care a u trait si in alte vremuri,pot fi obiectivi la alegeri cu brio! Inca mai avem pensionari care gandesc singuri,sunt obiectivi,mai au discernamant in comparatie cu tinetetul zilelor noastre care este manipulat prin conturi sau minciuni!

Leave a Reply