Agentia de presa Hotnews, remarcata in perioada 2005-2015 prin sustinerea fanatica a regimului Basescu si prin critici extrem de puternice la adresa PSD, primeste bani de la cei pe care i-a catalogat de multe ori drept “corupti”, “hoti”, “mafioti”.

In fluxul de stiri de azi, 28 Ianuarie, hotnews.ro publica o stire despre un lider PSD in regim de publicitate. Este vorba despre Robert Negoita, primarului Sectorului 3 din Bucuresti.

In cei 10 ani de regim Basescu, Hotnews a lansat zeci de atacuri furibunde la adresa Antena 3 si a realizatorilor postului de stiri numarul 1 in Romania, cel mai dur critic al abuzurilor lui Traian Basescu. Personal, n-am raspuns niciodata la zecile de atacuri murdare. Am considerat ca definirea lor ca basisti e suficienta pentru public.

Hotnews a publicat recent si un reportaj publicitar despre rusii de la Lukoi, acuzati de spalare de bani si evaziune fiscala.

Inteleg ca Hotnews e o agentie de presa privata si trebuie sa traiasca din contracte de publicitate. Cand insa iei bani de la cei pe care-i faci “mafioti” si de la rusi spalatori de bani, orice retorica legata de “justitie”, “moralitate” si “anticoruptie” se autodesfiinteaza.

 

4 COMMENTS

  1. Citii pe site că PNL-iştii îi cer lui Cioloş să-i schimbe sau să-i dea afară pe ocupanţii funcţiilor actuali.
    http://www.antena3.ro/politica/pnl-ludovic-orban-dacian-ciolos-337853.html
    Cum bre? Dar sînt ”închişi înăuntru”? Ei nu sînt tot din România? Dar dacă v-aţi linge voi pe bot ca cîinele pe ciot(cacofonie intenţionată), cum ar fi?
    Abia acum aţi observat despre acest comportament a celor de la Hotnews? Mulţi dintre noi am ajuns la această concluzie de mult!
    Că vă atacă pe voi de la A3, e normalitate în politica ciolanului”care pe care” dar ura şi mizeriile sînt din toate părţile!

  2. Foarte-foarte interesanta stire; Hotnews e site-ul cel mai “vizitat” pe zona diasporei nord-americane, aproape toti romanii pe care-i cunosc si care apartin acestei categorii, extrem de anti-pontista, nici nu citesc alte publicatii. Din doua una:ori s-au schimbat sponsorii, ori au dezertat cu totii deodata si-au lasat bietii deontologi fara bani de chirie, altfel nu se explica aparitia PSD-ului pe piata propagandei “contra”. O fi rezultatul vizitei lui Dragnea la Sfantul Mormant?

Leave a Reply