Deschid periodic site-ul www.presidency.ro.

Am facut-o si azi. Si ce gasesc?

Decret semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

28 ianuarie 2016

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 28 ianuarie a.c., decretul privind trecerea în rezervă a domnului contraamiral de flotilă – cu o stea Chițac Vergil din Ministerul Apărării Naționale – la data de 1 februarie 2016.

Bun.

Presedintele Iohannis l-a trecut in rezerva pe candidatul PNL la Primaria Constanta. El a fost deja pregatit de liberali in acest scop inca din perioada de militar activ. 

Norocul PNL Constanta cu presedintele Iohannis si trecerea in rezerva. Altfel ramanea partidul istoric fara candidat la malul marii.

Hai, sa vedem confruntarea Fagadau – Chitac. Nu stim inca in cate tururi.

 

4 COMMENTS

  1. Am sa incep cu o nedumerire de-a mea. http://www.presidency.ro. Este cumva un site din tara licuriciului ? Cred ca puteau sa-i spuna “presedintia.ro” ca doar traim pe pamantul lui Eminescu.
    Pai din cate stiu eu un militar activ nu are voie sa faca politica, asa ca normal tatucul sau spiritual l-a trecut in rezerva. Oricum nici Mazare nu s-a pus cu cloaca aia care este-n Constanta, le-a castigat simpatia atat si nimic mai mult, a colaborat cu ei. Vom trai si vom vedea.

  2. Chiar si Fagadau daca ar iesi Constanta ar fi pe maini mai bune decat a fost in ultimii 10-12 ani.La alegerile locale conteaza omul nu neaparat partidul.

  3. pai la ce e acolo in constanta, nu puteau sa puna decat un militar sa-i curete pe toti.. doar nu puneau un procuror dna… 🙂

Leave a Reply