Declarații șocante făcute de unul din liderii AUR, care e de părere că femeile nu pot fi înzestrate cu inteligență și că în ipostaze în care se îngrijesc de aspectul lor fizic, acestea devin dezgustătoare. Sorin Lavric e scriitor, doctor în filosofie și „animator cultural”, conform descrierii de pe site-ul partidului, și a candidat pentru un loc în Senat.

“Sunt trei împrejurări când priveliștea unei femei culminează în dezgust”

„Nici un bărbat nu caută în femeie deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea. Cine vrea filosofie nu o va găsi în capul femeii, dar în schimb va găsi cufundarea în athanorul labios”, scrie Sorin Lavric în cartea lui, „Decoct de Femeie”, publicată în 2019 la Editura Ideea Europeană.

Criticul Mihai Iovănel a analizat volumul într-un articol pentru publicația Scena9 și a extras mai multe „perle” misogine ale lui Lavric.

„Sunt trei împrejurări când priveliștea unei femei culminează în dezgust: când își face toaleta intimă, când își probează hainele în oglindă și când stă pe masa ginecologică”, notează președintele Senatului AUR.

„Vopsirea unghiilor de la picioare e unul dintre oficiile cele mai absurde la care se poate preta femeia, un oficiu în care bărbatul vede o stupiditate crasă”, adaugă Lavric, conform Libertatea, preluata de stiripesurse.ro


PS : Aceste aprecieri demne de Evul Mediu ma socheaza si demonstreaza atmosfera sulfuroasa si periculoasa ce defineste activitatea si atitudinea unor membrii din conducerea AUR

Leave a Reply