Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, i-a îndemnat luni pe credincioşii prezenţi la Sfânta Liturghie, la Sărbătoarea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, să respecte recomandările medicale pentru a preveni infectarea cu COVID-19.

“Mulţumim celor care aţi venit şi aţi participat la Sfânta Liturghie. Îi felicităm pe toţi cei care poartă mască şi păstrează distanţa. În aceste zile, este foarte important să continuăm să împlinim recomandările date de medici, deoarece numărul infectărilor cu acest virus foarte viclean, care când se retrage, când revine, au crescut. De aceea, trebuie în continuare să fim foarte prudenţi”, a spus Patriarhul Daniel, la finalul slujbei, potrivit basilica.ro

 

1 COMMENT

  1. S-a trezit si ‘ion’ doar e si el om, sa dea sfaturi ca un preaafacerist cerand impunator prin altii la usa cetatenilor si direct din bugetul oricarui judet, oras, municipiu, comuna ori sat! Preaafaceristii astia care doneaza cu gura din alte parti dar se lauda ca ei au facut, au donat! Daca nu era enoriasul naivul contributor la afacerea ortodoxiei si bugetul entitatilor, din ce naiba se mai laudau ca au donat?
    La voi este altceva, e actiune la vedere si fiecare doneaza sai nu, nu rste obligat sa contribuie cum procedeaza popii! Radu, este realitatea crunta! De cate ori gasesc un articol cu popii, mereu imi amintesc cum urla pe scara blocului cum a intrat pana a ajuns la usa mea si batea cu pumnul sa deschid ca face biserica in zona cu prenumele meu! Oribil! Nici la ora actuala, desi au trecut 12 15 ani, nu au finalizat biserica desi la 200 metri este o alta biserica si la alte 350-400 metri este alta! Intrun perimetru de maxim 600 mp sunt 3 biserici! Halal afaceri politic! Stim toti ca exista politica in orice dar si complicitate, si nu e vorba doar de romania, cam in orice tara biserica este stat in stat! Ca nu vor sa recunoasca, e problema popilor!

Leave a Reply