Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu,vicepresedinte al Parlamentului European:

Tovarasa procuror Monica Macovei a dat, in intelepciunea ei, un comunicat in care afirma textual:
“Președintele Iohannis are dreptul și puterea să atace la Curtea Constituțională aceste proiecte de lege prin care parlamentarii se pun deasupra legii, justiției și ordinii constituționale.”!?!
Pai, tovarasa procuror, puteti sa explicati cum poti acuza parlamentarii ca “se pun deasupra legii”, cand menirea lor este sa faca … legile respective?
A, sigur, poate e vorba de reglementarile care gadila placut urechile tovarasei procuror, carora le place o singura muzica: zanganitul catuselor … Ei, asa, e de inteles ….
Asta seamana cu teoria prea-iubitului ei fost sef, Basescu Traian, stiti care, ala care spunea ca cetatenii trebuie sa fie bucurosi ca sunt arestati de DNA, pentru ca au astfel ocazia sa isi dovedeasca nevinovatia (!?!), cum ca Parlamentul da … lovituri de stat!?! Sigur, doar daca minti cancelarul Germaniei ca suspendarea presedintelui nu figureaza in Constitutie!?
Ce naste din Pisica, soareci mananca!
Valabil si pentru Madam Pruna, care acuza … “tirania parlamentarilor”!?!

5 COMMENTS

 1. Scrisoare: ” mulţumiri” tovarăşului profesor actual ocupant al principalului scaun al ţării
  Tovarăşe profesor”la bază” constat că nu sunteţi demn de diploma şi de profesia cu care mulţi se afişează când au interes uriaş. Nu pentru că nu aţi fi capabil de a coordona o oră din programul elevilor unei clase , sau că nu aţi reuşi să dictaţi o frază cap-coadă pentru a scrie corect elevii , ci pentru că ceea ce faceţi nu are nicio legătură cu logica , organizarea şi coordonarea acestei ţări şi acestui popor din punct de vedere administrativ. Constat că buzunarul drept e politica ciolanului”guvernul meu”, prima doamnă a dumitale, bunăstarea proprie şi buzunarul stâng e politica ciolanului”guvernul meu”, prima doamnă a dumitale, bunăstarea proprie! În care buzunar e politica poporului şi a ţării??? Aveţi cumva buzunar de rezervă ascuns şi nu ştim? Sau poate e însăilat ca fiind spart sau inexistent şi vitalizat doar când e strictă nevoie ca să nu aveţi nicio atribuţie în cele 2 situaţii! În ce buzunar sunt drepturile copiilor noştrii dacă tehno”guvernul meu” alege cine trebuie să trăiască şi cine să moară? Dumitale nu eşti tot un om ca oricare dintre conaţionalii din această patrie ? Dumitale ca individ ai putea trăi cu un venit lunar între 700-1500 lei fără să ai datorii la statul condus de unul ca dumitale? Sincer: Nu cred că reuşeşti !
  Tovarăşe profesor, actual ocupant al principalei funcţii în stat:
  – Cum poţi la ora actuală să te înconjori şi să susţii mentalitatea securiştilor cu rădăcini bazate în comunism?
  Să înţelegem că e o democraţie controlată şi coordonată în stil secu?
  -Cum poţi trece cu vederea defrişările pădurilor, sănătatea plămânilor unui popor?
  – Cum poţi accepta sau trece cu vederea ilegalităţile trimiţând tocmai făcătorii de rele în funcţii înalte şi celorlalţi reproşându-le?
  – Cum să ceri iniţial: NU DAŢI TOATĂ PUTEREA ÎN MÂNA UNUI SINGUR PARTID şi tocmai inversul îl ceri ?
  Să înţelegem că eşti preşedintele doar unei părţi a populaţiei ?
  Restul românilor care nu suntem de-o parte sau de alta a politicienilor, trebuie să părăsim ţara prin zăngănit de cătuşe ?

 2. TOVARASA macovei consider ca a facut asemenea afirmatii HALUCINANTE datorita faptului ca era intr-o avansata STARE DE EBRIETATE
  Am avut ”placerea???” sa o vad pe tov. macovei intr-o astfel de stare reprobabila mai ales pentru o femeie intr-o stare precara de ebrietate la Costinesti la o Reuniune a Avocatilor din Romania cand mi-a fost rusine de rusinea EI practic numeni in acel moment penibil nu stiam cum sa reactionam situatia era absolut jenanta imi asum cea ce spun nu fac afirmatii gratuite am fost martor ocular exista martori
  Era la inceputul fulminant al mandatului de ministru al justitie al tov. macovei, eram toti siderati in ce hal poate sa bea acesta femeie care ocupa la acel moment totusi functia de ministru al justitiei
  In concluzie nu este exclus ca si aceste noi afirnatii ”KBG-iste” ale tov macovei sa le fi facut tot intr-o stare euforica
  Oare aceasta individa nu poate fi exclusa din Parlamentul European ?
  Aceasta nemernica este incompatibila cu functia de europarlamentar nu cred ca la Bruxelles nu se cunoaste acesta situatie reprobabila a tov macovei care este alcoolica
  Oare aceasta macovei mai poate reprezenta in calitate de europamentar Romania la nivelul UE?

 3. si asta-i sustine pe cei care isi dau legi cu dedicatie ca sa scape de condamnari? parlamentarii sunt mai presus de lege? in constitutie scrie clar ca toti suntem egali in fata legii. pascu asta nu cunoaste constitutia domnule Tudor? de ce au atatea privilegii parlamentarii? pentru ca si le-au dat fara numar deoarece unu ca pascu le-a luat apararea

 4. Cu toata admiratia si respectul, domnule Mircea Pascu, in afara de ginguritul catuselor, femeia ieuropii se desfata si cu clinchetul vesel al … veselei! Ma scuzati, dar n-am gasit alta rima. Si apoi, prietenia cu pruna e greu de contestat!

 5. La ce te poti astepta de la un procuror comunist ce cu mult zel fabrica dosare penrtu a se evedentia si catusele erau puse noaptea si persoana de multe ori data disparuta .

Leave a Reply