Fotograful Dragos Asaftei, unul din cei mai reputati ai noului val, a reusit sa surprinda un cadru absolut spectaculos in Transilvania. 

La Biserica Fortificata Crit. 

Iata mesajul postat de Dragos Asaftei pe pagina sa de Facebook :

Asta inseamna sa stii sa te aranjezi intr-o linie. Si sa stai la o forografie. 🙂

#DragosCuDrona
 – la Biserica Fortificata Crit.

4 COMMENTS

  1. Ministrul acela caraghios de la turism in loc sa infiinteze posturi caldute pe la ambasade cu asazisi atasati turistici in fapt recompense date clientelei politice si propagandistilor zelosi mai bine ar oferi premii fotografilor care ar mai putea surprinde astfel de minunatii,,cea mai buna propaganda facuta turismului ar fi un album cu astfel de fotografii minunate…Dar politicul nu poate fi scos din jegul sau cotidian asa ca nimic nu se va intampla in acest sens vom ramane cu tara asta reprezentata nu de frumusetile lor ci de ranjetele de oameni realizati al unor profitori politici “doar angajati ai ministerului”(sa nu se intample sa se strecoare in haita lor flamanda si niste profesionisti din afara precum acest tanar fotograf)

  2. Am sa comentez superbul instantaneu al talentatului Dragos Asaftei, pe care am reusit sa-l “cunosc” prin instantaneele magnifice facute acestei tari in particular Tarii Barsei si nu numai. Vi-l recomand cu caldura daca doriti sa descoperiti frumusetile ascunse si nu numai ale Romaniei.

  3. sigur sintagma “unul din cei mai reputati” e in limba romana?
    exista pe feisbuci stiri sau lectii despre superlativul relativ al adjectivelor?

Leave a Reply