Liviu Dragnea a vorbit, duminică, la ”Politikix”, despre lucrurile mai puțin știute din viața sa.

Într-un interviu inedit acordat lui Robert Kiss, liderul PSD a mărturisit că în timpul liber mai joacă, din când în când, Angry Birds și este chiar un jucător foarte bun.
Image result for angry birds
 Liviu Dragnea a mărturisit despre deja bine-cunoscuta marcă înregistrată, mustața sa, că s-ar putea despărți. Condiția? Să câștige PSD alegerile prezidențiale.

Mereu discret în ceea ce privește viața personală, Liviu Dragnea a recunoscut că iubește.

”Iubesc o fată care e blondă” a spus Dragnea, criptic ca întotdeauna.

Se crede că iubita sa ar fi Irina Tănase, o tânără de 25 de ani. Mai mult, relația dintre cei doi s-ar putea oficializa undeva în viitorul apropiat.

Întregul inteviu, în clipul de mai jos :

10 COMMENTS

 1. Procurorii stalinisti l-au acuzat pe Ilie Dragne ca si-a angajat sotia pe firma. Mare atentie, cine e administrator de srl sa nu isi angajeze sotul sau sotia pe firma, ca devine penal.

 2. Sunt mai multe posibilităţi:
  1.Când va ieşi România din zodia sărăciei şi a nemerniciei.
  2.Când toţi cetăţenii din România vor avea drepturi egale.
  3.Când România nu va mai în poziţia experimentelor oricui.
  4.Când se va aplica legea iniţială şi nu după destule ilegalităţi,care,ulterior, se pun întro lege votată urgent(vezi cazul celor 46 scăunari care au încasat drepturi mărite pe timpul izmănarului, acum în zilele noastre, dublarea până la triplare a indemnizaţiilor şi salariilor scăunarilor care taie frunză la câini).
  5.Când se va ţine cont în principal de omul profesionist ”omul priceput la locul potrivit”.
  6.Când se vavreduce până la anihilare numirile politice în funcţii(habarniştii care încsasează venituri posibil triplate pe spatele celor care muncesc din greu pe un salariu de mizerie).
  Şi sunt destule posibilităţi şi repere!

 3. Chiar nu ne intereseaza viata unui condamnat si urmarit penal…Cand isi va da demisia deoarece sub imperiul hotilor toti condamnatii fug din tara fiindcă ministerul de interne este mana in mana cu jefuitorii neamului si-i lasa sa paraseasca tara scapand de hotararile justitiei?

 4. E firesc sa joace ANGRY BIRDS fiindca cel mai important meci il are de jucat impotriva CUCUVELEI, iar CUCUVEAUA e Angry, Angry, Angry.

 5. Familia traditionala, mandru ca sunt roman, Jahannis e naspa ca nu are copiii, dar eu am o amanta de 25 de ani care ma iubeste pentru mustata mea si pentru sufletul meu bun. Total dezinteresat.

 6. Probabil ca mustata i-o vor rade membrii de rand ai PSD cand vor vedea cifra de arabi si africani pe care Johannis, Dragnea, Tudose si vice premierul nou uns pe probleme de migratie se vor ambitziona sa o anuntze pana pe 15 Sept.2017 la Bruxelles:

  https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/what-we-do/policies/european-agenda-migration/20170726_fourteenth_report_on_relocation_and_resettlement_en.pdf

  “…the Commission… on 4 July invited Member States to submit by 15 September 2017 new resettlement pledges covering the year 2018.” (Pag.9)

  “Statele UE sunt specific invitate sa inainteze cifre cu numarul pe care se angajeaza sa-l relocheze pentru anul 2018, pe teritoriu lor, din Libia, Egipt, Niger, Etiopia si Somalia.” (Pagina 9)

  Pana acum Johannis-Ponta-Dragnea-etc au luat 665 arabi, 45 africani si 11 relocati direct din Turcia. (Cifre oficiale, – cine stie cati, in realitate). Merkel mai vrea sa ne arunce si ceea ce nu poate folosi ea deloc in peisajul german, 89% din asa-zisii azilanti.

  De asemenea, priviti la Pag.10:
  “The Council Decisions apply to all eligible applicants arriving in the territory of Italy and Greece until 26 September 2017.” — Ce semnal mai clar se putea da, decat intr-un document oficial se site-ul UE, catre traficantii de oameni, ca toti cei care apuca un loc in barca pana de 26 Sep.2017 spre Italia sau Grecia au locul asigurat pe teritoriul UE?!

  Constitutia Romaniei interzice asezarea de populatii straine pe teritoriu… Cand Constitutia Germaniei nu e respectata sare toata tara aia in sus, dar cand Constitutia Romaniei nu e respectata, noi ca popor ce facem?! Ne lasam tradati de conducatorii nostri care traiesc in puf?

  Piratzi Somalezi mai lipseau din Romania. http://www.breitbart.com/london/2017/08/14/somali-migrant-arrested-europe-suspected-2011-oil-tanker-pirate-attack/
  Somali Migrant Arrested in Italy, Suspected of 2011 Oil Tanker Pirate Attack

  http://europa.eu/rapid/press-release_IP-17-2104_en.htm (anexele din josul paginii)
  https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/european-agenda-migration/press-material_en

 7. Caracteristica politicienilor şi numiţii în funcţii politic: Creativitate: ZERO, imaginaţie: ZERO, umanizare: ZERO! Se aruncă online un proiect prin consultarea cetăţenilor după care ”mafiotul” se laudă cu personalizarea făcăturii, dar, în spatele acestei făcături sunt destule buzunare care se vor umplute, cât şi cazemate de finalizat. Şi nu e valabil doar în proiecte locale, totul e generalizat începând cu capii decizionali(vezi lg.salarizării avantajaţi doar unii).
  După o mică perioadă de ani, acel proiect este proprietatea ”mafiotului” că deh, sunt fonduri europene mincinoase cu rădăcini în bugetul de stat. Aşa DA proiecte cu consecinţe avantajoase în propria proprietate.
  Vezi cazul celor cu paşapoarte: nu se mişcă nimic dar le-au mărit salariile! Culmea ipocriziei: îşi cer scuze!
  Uitaţi-vă la ”mamelucii” în funcţii care prin comportamentul lor împrăştie doar ură! Vezi cazul primului scăunar al ţării şi nu numai el, care se deplasează cu antemergător sau însoţit de musculoşi de parcă cetăţeanul român este infractorul perfect! În primul rând ei ”sunt cei mai periculoşi infractori” deoarece au protecţie oriunde şi oricând! De ce vor protecţie? Au acumulat prea multe răfuieli cu cetăţeanul român menţinut în cel mai prost nivel de trai, cetăţeanul român care este îngheboşat de datorii inclusiv pentru consumatorii ţigani care nu plătesc niciun şfanţ la utilităţi, ba mai mult, după ce se constată că au de toate,primăriile le dau şi ajutoare materiale! Tot să fii ţigan în România!

Leave a Reply