Fotografii in premiera nationala de la atentatul terorist din Kabul, in care a fost ucis un tanar diplomat roman in varsta de 43 de ani.

O mentiune esentiala : atentatul nu a vizat special Ambasada Romaniei ci toata zona Green Village din capitala Afganistanului. Acolo se afla concentrate mai multe sedii ale unor reprezentante diplomatice dar si ale unor firme de securitate occidentale.

Atentatul s-a desfasurat in doua etape :

  • explozia unei cisterne incarcate cu sute de litri de combustibil, ce avea atasata o bomba. Explozia a avut loc in apropierea zonei de acces spre Green Village si a provocat un crater de cativa zeci de metri, morti si importante distrugeri
  • atacul a fost continuat de 5 teroristi inarmati cu grenade si mitraliere. Asaltul a durat cateva ore. In acest sangeros schimb de focuri a murit si diplomatul roman, membru al misiunii de securitate diplomatica

In imagini se vad cladirile distruse de explozie, masinile atacate cu pistoale mitraliera si o vesta antiglont plina de sange, abandonata in timpul luptelor cu teroristii.

#atentat, #Kabul, #diplomat, #ucis, #Romania, #Afganistan

2 COMMENTS

  1. Subiectul nu este de importanță pentru poporul romîn! Așa zișii soldați romîni din AFGANISTAN nu sunt acolo să apere pe romîni ci să servească pe cei care le plătesc soldele! Adică mercenari! Pe oxiurul RADU TUDOR oricum nu-l mai crede nimeni! Ești de un penibil grotesc pe care sincer îl găsesc amuzant! Eu cînd începi să lingi în cur americanii mă amuz! Apropos, ia-te de mînă cu schizofrenicul de CHIFU!

Leave a Reply