Stiri si imagini impresionante cu militari intervenind la inundațiile de nivel cod rosu din Galati. 

MApN : Detașamente de militari din Garnizoana Galați, însumând un efectiv de aproape 50 de angajați intervin pentru limitarea efectelor inundațiilor din zonă. 22 de militari ai Batalionului 300 Infanterie Mecanizată “Sfântul Andrei” și un autocamion acționează, în ajutorul populației din localitatea Cuza Vodă, județul Galați, pentru scoaterea apei din gospodării și întărirea digurilor cu saci de nisip.
În localitatea Slobozia Conachi, tot din județul Galați, militari ai Batalionului 284 Tancuri “Cuza Vodă”, cu un autocamion, acționează pentru evacuarea cetățenilor și a bunurilor din gospodăriile afectate de inundații și pentru limitarea efectelor inundațiilor.

14721508_772049026267683_8940601374118329183_n———————

MAI-DSU : În ultimele 24 de ore, pompierii au acţionat cu mijloace specifice, pentru îndepărtarea arborilor căzuţi pe drumurile publice, evacuarea apei din gospodării, curţi, grădini, subsoluri şi de pe părţi carosabile, ca urmare a ploilor abundente înregistrate în 8 judeţe şi în municipiul Bucureşti.
Peste 4000 de pompieri rămân mobilizaţi, pregătiţi să intervină cu peste 800 de mijloace tehnice în zonele unde s-ar putea produce evenimente care pot pune în pericol viaţa semenilor sau a bunurilor acestora.

14666293_1207786575950472_8194776716090565100_n

6 COMMENTS

 1. Armata la război, armata la salvări de vieţi, armata la inundaţii, armata la deszăpezire, oare cât mai pot fi folosiţi militarii ca slugi la dârlugele plătite gras în funcţii de unde îşi permit să arunce banii aiurea şi nu unde sau când trebuie? Cocalarii în funcţii stau la căldură şi răspund la telefon bâlbâindu-se poate şi sub influienţa băuturilor alcoolice, în loc să iasă în ploaie să ia măsuri şi să intre la acţiuni! După ce termină cu inundaţiile vine zăpada şi încep să schelălăie de neputinţă! La ce dreacu mai staţi în funcţii dacă nu puteţi face nimic? Doar pentru politica de partid pentru care ocupaţi scaunul şi funcţia cât şi pentru veniturile plus bonusurile încasate? De când au fost aleşi, primarii sunt doar la sediile partidelor sau fac campanie electorală şi nimic concret pentru popor! Doar se plâng de neputinţă”nu credeam că e aşa de greu să fii primar”! Ieşi dreacu din funcţie şi să se voteze alt primar care face ceva bun pentru alegători! E valabil pentru toţi primarii aleşi la ultimul scrutin! Mergeţi în teren şi vă convingeţi de realitate!

 2. Bre, tanti aia de la meteo din platou: ce zici bre? Că doar în nord 4 judeţe va mai ploua? Las-o baltă bre! În Vaslui plouă de aseară şi nici la ora asta 21.30 nu se adevereşte vorbele şi previziunile madamei! Plouă aproape torenţialcu vânt bine mersi în zonă şi madam vorbeşte vorbe vorbite!
  Previziuni, previziuni, dar să fie şi reale mai ales că inundaţiile bat la poarta tuturor care locuiesc la parter: bloc sau case! Parcă văzui în casa unei familii din Galaţi cum izvora noroiul apos din podeaua casei! Parcă erau vulcanii noroioşi!

 3. Pechea,orasul de bastina a lui Silicon,fost mare jandarm….asa vezi caracterele oameilor,in astfel de momente.

 4. Noroc cu militarii! asa a fost mereu ei au ajutat, altfel…..e un dezastru.
  Saracii oameni, e o tragedie mare. Ce vina au batranii aia fara putere?
  Dar cine a lasat localitatile si satele in Ev Mediu? Cine a furat banii ptr. infrastructura? Cine a taiat padurile lasand localitatile in calea apelor. Oh, TAC toti, toata clasa politica care a fost la conducere LA CASCAVAL! care nu a facut minimum necesar pentru acesti oameni amarati.
  Poti in anul 2016 sa ai asa sate si localitati parca sunt din evul mediu? Cum dracu arata Romania asa? Imagine horror.
  Trei sferturi din primarii ce si-au insurubat fundul gras pe scaune caldute in toti anii astia, ar trebui sa zaca in puscarii pe viata!

 5. În România a fost victorios socialismul, este învingător capitalismul, doar democrația pierde constant!
  Pentru că un suveran nu s-ar lăsa pe sine să pătimească așa!
  Deci poporul român nu e suveran!

Leave a Reply