Un incident insolit a avut loc recent pe celebra Downing Street Londra, strada pe care se află şi reşedinţa oficială a prim-ministrului britanic, unde motanii Larry şi Palmerston, veritabile ”vedete” în ţara lor, au decis că a sosit timpul să se lupte încă o dată, după un ”armistiţiu” care a durat două luni, şi a fost nevoie de intervenţia agenţilor de securitate pentru a fi despărţiţi, informează telegraph.co.uk.

Larry este The Chief Mouser to the Cabinet Office, adica motanul oficial al resedintei premierului britanic din Downing Street 10.

Larry Chief Mouser.jpg

Palmerston este Chief Mouser of the Foreign & Commonwealth Office (FCO), ministerul de externe britanic.

Palmerston cat FCO.jpg

4 COMMENTS

  1. Nu cred ca cei doi s-ar preta la asa ceva.Nu le este bine asa cum sunt ? Cele doua pisici caftindu-se sunt precis niste dubluri alese sa le inlocuiasca pe cele doua vedete de prim rang :)))

  2. Doi motani haiosi, alintati si bine hraniti si nimc mai mult.
    Stie cineva de pe la noi despre existenta unui adapost pentru pisici ?

  3. E bine venit un zambet …. ca un dar pentru suflet 🙂 considerand ceea ce s-a intamplat la noi (trist…) cu ursuletul…..
    Frumoase vedetele din poze , Larry parca ar spune : la sedinta asta, in biroul oficial, clar eu am ultimul cuvant 🙂
    Haiosi Larry si Palmerston -catfight – nu s-au inteles pe teme de politica externa? ….:) se stie, motanii isi apara bine teritoriul si fiecare considera ca teritoriul ala e a lui! well, cred ca la ora mesei se impaca :). Lupta, lupta pana la…. 1 si la 1 merg la masa.

Leave a Reply