Imagini incredibile filmate in aceasta dimineata de Antena 3 : inculpatii si avocatii stateau la coada la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie!

Alin Cocos, Gabriel Sandu si alte persoane acuzate in dosarele ANRP si Microsoft erau la coada sa treaca prin filtrul detector de metale, apoi la punctul de control pentru legitimare.

Imaginile vorbesc de la sine pentru realitatea zilelor noastre.

 

5 COMMENTS

 1. Aceste imagini ne amintesc de perioada comunisto-pcr.istă, codoşisto-mincinoasă pentru funcţii şi de a se plasa lîngă organele de represiune “un bun”pentru manipulare, dar şi de cozile la alimente de care majoritatea au avut “prioritatea” zilelor, măsură denigratoare şi demoralizatoare a cetăţeanului de rînd. Aceleaşi trăiri şi aceeaşi perioadă o trăim în alt deceniu de viaţă, întrun început de secol în care nici nu ar trebui să existe! Mentalitatea şi spiritul de prost crescut, plus blocajul pentru a fi deschis la nou, la care est-europenii şi mai ales românii, nu vor să accepte pentru a schimba ceva în nou şi în bine! …motiv pentru care suntem văzuţi şi catalogaţi ca fiind cel mai înapoiat popor !

 2. cică:” Chişinăul caută, cu ajutor american, răspunsuri privind dispariţia unui miliard de dolari” nu cumva are legături cu ai noştrii unşi cu lapte şi miere? nu m-ar mira ca să fie garnisiţi cu fulgi de rahat!

 3. Stimate Domnule Radu Tudor, cu proxima ocazie sa-i intrebati pe guvernanti si pe Presedintele Werner Johanis care este planul de rezerva, PLANUL B, dupa ce vor baga Romania in razboi.Cu siguranta Circul DNA nu este altceva decat abaterea atentiei de la cea mai grava problema care va lovi Romania in urmatorii 2-3 ani, RAZBOIUL, Domnule Tudor.Nimeni nu scoate o iota despre situatia fara iesire in care ne aflam astazi, o situatie in care romanii nu vor vedea moartea doar la televizor ci o vor mirosi chiar la ei acasa.Ma uit cu tristete la ”clasa politica” care ”conduce” Romania si ma intreb ca inainte de a dori sa ajunga la putere si la bogatie, nu inseamna, oare, ca s-au hotarat sa minta, sa faca temenele, sa se tarasca pe burta, sa se ridice iarasi in picioare, sa se linguseasca si sa se prefaca?Nu inseamna ca au consimtit sa se faca slugile celor care i-au pus sa minta si sa faca temenele?Cred ca da, pentru ca nu poti fi complicele stapanilor pana nu esti inainte sluga lor!Sa ne raspunda ce au pregatit pentru PALNUL B, razboiul; cu siguranta doar pentru ei, un bilet caldut in Bunker!

 4. Știre din seara asta: “Kovesi vrea desfiintarea TOTALA a imunitatii demnitarilor” – http://www.stiripesurse.ro/kovesi-vrea-desfiintarea-totala-a-imunitatii-demnitarilor_952422.html
  “”(n.r. Articolul din Constitutie privind imunitatea) Trebuie sa fie schimbat in sensul sa fie eliminat complet. Nu este normal ca un vot al unor politicieni sa blocheze justitia sau sa se substituie justitiei. Nu trebuie ca votul pe o cerere de arestare sa se dea in Parlament.”
  Vita asta băsistă este la fel de proastă ca retrocedatorul FDGR-ist Iohannis. În mintea ei de stalinistă nenorocită:
  – dacă vrei să schimbi un articol din Constituție, îl elimini
  – votul parlamentarilor trebuie să fie imperativ
  – procurori/DNA = justiție.
  Și, desigur, despre imunitatea președintelui nu a zis nimic că, deh, când ești slugă, de șeful nu te iei…

Leave a Reply