Imaginile groazei la Paris : zeci de morti si de raniti in cel mai mare atentat terorist din istoria moderna a capitalei Frantei.
asaltmairiehollande

9 COMMENTS

 1. Sa ii mai compatimim pe migrantii arabi care au impanzit europa.era normal ca teroristii sa profite si sa intre nestingheriti in tari unde inainte nu visau sa intre vreodata.idioata de merckel, care a provocat acest exod, ar trbui sa isi dea demisia de urgenta.dar nu o sa vedem asa ceva: baba se tine cu dintii de scaun.pacat de oamenii nevinovati care platesc cu viata greselile politicienilor.

  • Vestul plateste acum inlaturarea lui Sadam, Gadafi din Iraq si Libia si interventia militara mascata prin rebelii musulmani impotriva lui Assad in Siria, in timpul si sub asa-ziselor dictaturi ale celor 2 enumerati mai inainte nu existau teroristi nici in Iraq, Libia dar nici in Siria. Traiasca lupta pentru pace a vulturului plesuv cu bombele in ghiare si floarea de crin in cioc pe post de adormit credulii ce mai cred in asemenea cuvinte.

   • Raspunderea in cazul acestor atentate o poarta cei care au creat ISIS, aceasta organizatie terorista care omora la intamplare musulmani si crestini si care n-a atacat si n-a omorat nici un cetatean al statului Israelian cu alte cuvinte dusmanii dusmanilor mei sunt prietenii mei.

    • ISIS sunut suniti. Lupta impotriva siitilor adica Iran si Hezobllah si sudul Iraqului. Cine putea sa-i finanteze? Pai hai sa zicem cel putin Arabia Saudita.
     Dezbina si cucereste.
     ——–
     Dar interesant este ca teroristii au atacat in zone cam sarace ale Parisului.
     Resturant cambogian??????????? De cand Cambogia e dusmanul ISIS? Hmm, au fost evitate zonele turistice si cele bogate. Aici ceva nu e logic.

  • Hollande nu intelege ca era deja in razboi si se mira surprins !
   Pai trimitind avioane franceze sa bombardeze e un act de razboi. Occidentul vrea intodeauna ca teroristii sa se imbrace in kaki si sa umble intr-un perimetru determinat unde sa poata fi bombardati dupa cum scade presedintele in sondaje. Dupa care ne bem cafeluta linistiti because we fight them there ! Ori ne asumam rezolvarea problemelor din Orientul Mijlociu pana la capat or stam acasa si ne vedem de treaba. Cu jumatati de masura si lideri europeni care lupta doar cu …coruptia din Romania nu se ajunge nicaieri.
   Hai mai invitati 800 000 de luptatori sa vina in Europa.
   Si aveti grija sa nu care cumva sa intre niste romani Schengen !!!

 2. Voi ”creori” isteţi: totul porneşte de la habotnicie şi control total pe glob!
  Nu are legătură cu omul de rînd care-şi apără ceea ce are!
  Dacă nu intrau ”marile puteri” cu planul în forţă pentru control şi a pune mîna pe bogăţiile subsolului ţărilor respective şi nu se antrenau grupuri de ucigători în masă sub diferite nume doar pentru intervenţii în forţă la comandă, nu se ajungea aici în acest stadiu!

 3. M-am uitat la un mic istoric al starilor de urgenta decretate in Franta intre 1955-2005. Sistemul (e vorba de un complex de reguli si dispozitii la mai multe nivele) a fost conceput pentru a combate gherila algeriana, cu ramificatiile ei in metropola ((Franta), deci pentru o situatie de razboi in care Franta e implicata direct. Situatie care se repeta azi in Siria, la care migratia musulmana provocata de politica “nesabuita” a Germaniei, e doar un efect colateral. Va fi interesant de vazut daca Hollande se va retrage din razboiul sirian-nu imediat, fiindca ar insemna sa cedeze la santaj, dar pana nu-si termina mandatul-si care va fi reasezarea de forte in NATO dupa, si daca aceasta retragere se va produce. Oricum, Basescu vorbeste prostii si e bine sa i se dea cat mai mult spatiu sa le vanture, ca sa se obisnuiasca lumea cu faptul ca da cu bata in balta in chestiunile de politica “mare”.

 4. site-ul cnn contine imagini spectaculoase cu solidaritatea mondiala …are si imagini din timpul noptii trecute …ce am remarcat : cnn nu a blurat pozele cu raniti sau cu persoanele decedate (sunt acoperite ) …numai noi ,romanii punem blurare ,sa nu vedem …ne uitam in schimb la femei batute de guristi si la poze cu femei dezbracate …

 5. Sa nu fii stiut DSG-ul nimic? Mi-e greu a crede.
  Mda,politica pro-maghrebiana a Frantei se intoarce precum un boomerang.Si asta dinainte celei de-a 5 republici.

Leave a Reply