Cu producatorul Adrian Ionita fac emisiunea Punctul de întâlnire de 7 ani în clădirea Antena 3. Nu am furat nimic de la poporul roman in afara unor seri de duminică pline de subiecte cu audientă bună si invitati respectabili. Sper sa avem voie sa mai facem această emisiune, la care tin mult!

 

22 COMMENTS

   • Inteleg, pentru diversitate, ca trebuie sa ramana si ceva postari de bassisti p-aci, s-avem cu cine discuta…
    Ce nu inteleg, totusi : ii selectati doar p-aia prosti, sa-i faceti de rusine ??
    Am cunoscuti care repeta, tonomatic, d-astea de pe net… altfel, sunt oameni seriosi… da’, pentru a-mi pastra respectul (de sine, si reciproc), evit discutiile pe teme d-astea. Tot ce-au putut zilele astea au fost d-alea d-ale lu’ Tapa-scuze-laga, cu pensionarii… in general, m-am abtinut, ca era inutil…greu, cu abtinerea, recunosc…
    Inteleg decenta, da’ unora chiar n-as putea sa le rezist, cu toata bunavointa… Ce sa-i spui bo(la)ndului de mai sus !? Ca 10 nu e 60 !? Inutil…

 1. Juristii de la Antena3 trebuie sa timita o scrisoare concisa ambasadei si guvernului american in care sa-i informeze pe acestia despre adevarul in ceeace priveste scandalul Anaf-trustul Intact. Tocmai ca americanii sa nu mai puna botul la minciunile debitate de comandoul de executie proletara Coldea si Luluta.

 2. Aha! Ambasadorul e interesat de bunurile A 3 ?De terenuri,imobile sau de afaceri ? Nu inteleg.

 3. D-le Tudor reprezentantul unchiului sam v-a dat lovitura de gratie, daca Dvs. nu noua da, lucru pe care l-am subliniat de foarte mult timp ca dusmanul primordial nu este marele urs ci prietenii nostri din “casa”. N-am cuvinte ce gafa impardonabila a putut sa comita un diplomat de frunte a unei tari in care ne puneam mari sperante, a fost ca un pumnal in inima. Acestia nu sunt la prima mare gafa, jignire a filonului national. Este clar ca stam cu dusmanul la masa.
  Asa ca mai lasati-ma cu democratii astia.

   • Pai chiar democratii va dau lovitura de gratie, democratii ce-i iubiti asa de mult. Maine in urma acestei postari a lui Hans Klemm pe facebuci o sa iasa la atac Kovesi Vacuta si o sa va dea semnalul de evacuare print-un ordin semant de o judecatoare, poate chiar de Camelia Bogdan. Asa ca Ana Pauker de traia invidioasa sigur era pe Coldea, Kovesi si Klem ce va inchid gura cu bucurie, doar Romania e o colonie.

   • Ca dl. “Anonim” n-a pus ghilimelele la “democratii”, nu inseamna ca nu ii intelegem sensurile din postare; personal, chiar n-am nevoie de “democratii” (cu ghilimele) de m-au facut pucist in 2012… si nici d-aia care-mi spun ca albu’ e cu pete, si negru se ingalbeneste, c-asa ii trebuie lui.
    Badea a spus-o corect in seara asta, cu “uncle Sam”; daca ambasadorul unei tari (oricare ar fi ea) imi spune cum sa fac curat la mine in casa, atunci ambasadoru’ ala e “democrat”.. la el acasa; la mine, e doar musafir !
    L-a intrebat pe “democrat”, pe facebook, la postarea respectiva, cineva, mai jos, cum e cu miliardu’ ala si juma’te de la Bechtel…mucles, ca aia nu era “democratie”….
    D-aia, pe mine alea cu Obama ma lasa distant…da’ cand Obama (sau “americanu'”, la modul generic) mi se baga in treburi, atunci e cu siktir la adresa “democratului”…
    Riscul e sa ni-l faca simpatic pe Putin (mie nu, ca nu mi-a placut limba rusa:))…Probabil ca e prea sigur pe el d-l ala cu “emanatia verbala”; pe mine, insa, nu ma convinge, nici chiar ambasadoru’ Americii, ca vad ce nu vad !
    Sa lucram cu cifre, ca Aristotel : 10 diferit de 60… si, sigur, “nationalizarea” averii lui Voiculescu nu-mi aduce mie nici autostrazi, nici impozite mai mici… teama, insa, ca oricui ni se poate intampla daca un basssescu mai mic se incordeaza, p-aia mi-o cam insufla…
    Daca asta e democratie, atunci sa fie la ala acasa….

 4. Ştiţi ceva: să fiu în locul vostru, mi-aş continua munca şi mi-aş vedea de treabă.
  Dacă am ajuns subiect de bîrfă: foarte bine!
  Asta înseamnă că sînt o persoană mult mai importantă decît cei care bîrfesc!
  Dacă timpul tău fizic îl pierzi doar pentru a mă bîrfi, deci, sînt mai important ca tine, înseamnă că tu te consideri un gunoi în faţa ta ca individ!
  Aşa că: succes şi continuă!
  Eu, tu suntem hrana lor de zi cu zi, în loc de halva cu cacao! :)))

 5. CLANTA DE LA AMBASADA AMERICII (CIA) A FOST UNSA BINE

  De-acum toti cei inregimentati sau afiliati HIDREI SECURISTO-BASISTE, care otraveste viata romanilor de 20 de ani încoace, se pot aseza la coada in frunte cu necrofagii, necrofilii si profanatorii de morminte si de istorie TAPALAGA et COMP. la lins clanta ambasadei.
  LINSUL CLANTEI AMBASADEI AMERICANE a devenit un serviciu public in Romania.
  De fiecare data cand ambasadarorul KLEM face cate un comunicat, intelegem ca CLANTA AMBASADEI AMERICANE a fost linsa. Ultima data de catre SECURISTII de la ANAF.

  Referitor la continutul acestor comunicate, e demn de remarcat stilul COLECTIVIST, COLHOZNIC din anii cooperativizarii agriculturii sau nationalizarii mijloacelor de productie, din anii cand cu ura si manie proletara erau infierati si incarcerati taranii si intelectualii.
  Intelegem ca se vrea reactualizarea luptei de clasa in spatiul mioritic. Traim cu adevarat un moment ORWELIAN.

  Totodata, din comunicatele BABEI DOSIA (Alina Mungiu Pipidi) intelegem ca se vrea o colectivizare a presei romanesti. Apropo, din dimensiunile BABEI DOSIA ne putem da seama ca BABA DOSIA nu linge doar clanta ambasadei americane.

  De asemenea, ar fi interesant de aflat cat morman de dolari a bagat HIDRA SECURISTO-BASISTA in campania electorala din SUA si in contul cui. Cumva in contul Dnei CLINTON, caci pe cand Dna CLINTON era Secretar de Stat emisarul Departamentului de Stat GORDON si-a facut aparitia in romanica pentru a arunca voturile romanilor la gunoi?
  Cred ca aici ne-ar ajuta mult prezenta de spirit a lui BASICA.

  Pe cand americanii si-au castigat independenta, francezii le-au oferit Statuia Libertatii.
  Pe cand romanii incearca sa-si construiasca o societate democratica, americanii ne trimit emisari care arunca voturile romanilor la gunoi, le recicleaza tocmai in avantajul vechii nomenclaturi securisto-comuniste.

  De curand Dl ambasador KLEM a sustinut o prelegere in Aula unei Univ. din romanica despre Miscarea pentru Drepturile Civile ale americanilor de culoare din anii 60. PLictiseala mare.
  Ar fi interesant de alaturat comunicatele Dl KLEM, in calitate de ambasador, de prelegerile dlui din spatiul mioritic. Dlui fiind urmas de COWBOI, e pe sistemul BATE SAUA CA SA PRICEAPA OAIA.
  De fapt, omoara pastorul ca sa se risipeasca oile.

  In sensul prelegerilor Dlui KLEM poate ar trebui ca si romanii sa organizeze o Miscare pentru Libertatea de Exprimare, iar daca nu pricepe ambasada americana, in cultul stramosilor nostri, poate o MISCARE DE REZISTENTA ANTISECURISTA.

 6. Si eu sper acest lucru. Lumea fara Antene ar fi mai cenusie. Sa nu va lasati descurajati de ambasadorul SUA. Sper ca nu ati uitat ce ati vazut la referendum. Mentalitatea raprezentantilor SUA in Romania nu s-a schimbat, dupa cum vedeti.

 7. Asa este mi-ati furat multe ore de duminica insa acestea au fost captivante, interesante prin subiectele abordate alaturi de ilustrii Dvs. invitati.
  Va doresc la cati mai multi ani alaturi de producatorul Dvs. Dumnezeu sa va tina sanatosi si puternici.

 8. Domnule Radu Tudor va multumim ca existati EMISIUNILE PE CARE LE REALIZATI SUNT UN REGAL
  Va doresc sa ne bucurati in continuare cu emisiunile dumneavoastra exceptionale !!!
  Referitor la ambasadorul SUA este mai mult decat penibil ”CAINIIIII LATRA CARAVANA TRECE”

Leave a Reply