Intact Media Group face următoarele precizări cu privire la argumentele legale pentru care televiziunile trustului au continuat să își desfășoare activitatea în clădirile intrate în proprietatea statului, după data de 08.08.2014:

DREPTUL DE PREEMPȚIUNE

Existența pe rolul instantelor judecatoresti a trei acțiuni prin care se solicită recunoașterea dreptului de preempțiune la cumpărarea celor două imobile (Bucuresti-Ploiesti nr. 25-27 si Garlei nr 1 B), drept conferit de prevederile dispozițiilor OUG nr. 14/2007 si HG nr. 731/2007. Una dintre aceste actiuni având ca obiect dreptul de preempțiune la cumpărarea imobilului din Bucuresti-Ploiesti nr. 25-27 a fost judecată și câstigată. Celelalte două acțiuni încă nu au fost judecate.

Prin decizia nr.1299 din 4.11.2015, instanța constată valabilitatea, la data de 08.08.2014, a contractului de închiriere încheiat între reclamanta Antena TV Grup S.A. şi pârâtul S.C. Compania de Cercetări Aplicative şi Investiţii S.A., constată dreptul de preempţiune al reclamantei la cumpărarea imobilului din Bucuresti-Ploiesti nr. 25-27 la preţul stabilit de comisia de evaluare pe baza raportului de expertiză tehnică și reevaluare, potrivit art.22 alin. 8 din Normele metodologice de aplicare a O.G. nr.14/ 2007.

Astfel, conform OUG 14/2007 cât și deciziei mai sus citate, evaluarea și valorificarea imobilelor confiscate ICA trebuie făcute cu respectarea OUG 14/2007, care prevede dreptul de preempțiune la cumpărare al chiriașilor existenți la data de 08.08.2014.

Understand?

16 COMMENTS

 1. “Sunt de acord cu prim-ministrul Cioloş că acţiunea ANAF nu a influenţat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a acţionat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp de recuperare a unor bunuri obţinute prin acte de corupţie şi furate de la poporul român”…..nimic mai mult de zis

   • am o intrebare, nu v-ati gandit ca toti parlamentarii astia isi doresc sa se inchida antena 3, deoarece dezvaluiti despre toti cate ceva si ii deranjeaza pentru ca ei stiu ca o sa continuati sa dezvaluiti, eu cam asa o gandesc, ei nu pot sa faca ce vor atata timp cat voi sunteti

 2. În cazul în care ANAF va demara o licitaţie pentru a vinde imobilul, fostul proprietar nu poate participa nici personal, nici prin interpuşi. Potrivit Codului de Procedură Civilă, în capitolul referitor la participanţii la licitaţie, se arată că „debitorul urmărit nu va putea fi adjudecatar, nici personal, nici prin persoană interpusă“

 3. Suntem destui care am tras concluzii clare şi corecte. Doar un individ care nu se acceptă pe el în sine cu trecutul şi faptele sale, nu a trecut prin hăţişurile justiţiei, nu vrea să înţeleagă adevărul sau înghite pe nemestecate finanţare grasă doar pentru a urî aproapele!
  Pe mine nu mă mai miră nimic!
  Oricum:
  ”prostul de prostie moare” şi ”fiecare prost pe limba lui piere” şi o să piară odată cu vîntul!
  🙂 🙂 🙂 Decît prost ca ei, mai bine nebuni ca noi!

 4. Uf, munca de Sisif demontarea farsei trasa de un decedat (Dzeu sa-l odihneasca pe dispărut) dintâi ambasadorului SUA la București! Din păcate, farsa demonstrează nu numai ineficienta celor care monitorizează pagina FB a Ambasadei de la București dar si labilitatea si laxitatea rețelei FB in general ceea ce servește ca arma împotriva Internet-ului si a companiilor de profil cu care se bate FBI-ul. Dacă metoda n-ar fi atât de specifica metodologiei europene (vezi tinereasca morților in viața cat folosește pentru ca prostimea sa urmeze lideri fantoma, de la Cidul Campeador pana la Beria via Nelson) as zice ca vulpea care l-a păcălit pe Klemm e conaționali cu acesta.

  • Errata:1) Tinerea morților in viața. 2) vulpea…e conatională cu acesta.
   Scuze pentru mânuirea stângace a tastaturii!

 5. Dl. Radu Tudor, felicitari Dvs. am urmarit speech-ul Dvs. pe tema si pentru M. Gadea in legatura cu subiectul Ambasadorul US Hans Klemm si raspunsul dat prin scrisoare.

  Plus ref. Mihai Gadea, urmaresc acum despre acel individ “fantoma” -mort in Italia care vezi Doamne a comunicat dincolo de mormant cu Ambasadorul US in Romania. Fantastic si totusi nu am crezut never ever in Ghosts.
  Intr-un mesaj ieri aici am spus clar ca sunt conturi fantome si intoxicari la fel si cu like-uri si unlike-uri -Iohannis facebook.

  Siteuri, conturi pagini -fantoma -sau just fake -din start, pur si simplu; daca eu “generatia batrana” ca aia blamati pe nedrept ptr. ca sunt batrani -suporterii Antenelor, ne dam seama, atunci ghinion! pentru ei fiindca chiar la varsta mea trecuta de 50 ani -uite stim sa folosim internetul si tot, si mai ales ne dam seama de manipularea lor oricum slaba de tot rasul!
  si btw, ne jigneste inteligenta! cu asta fake-urile de pe net, sau intrebarile fantoma catre US Ambasador etc. ,conturi fake, likuri si unlike fake, MANIPULATE din butoane? Pai stim!!.
  Ca si cu diferenta de 1 milion sau aprox. si alegerile Ponta -Iohannis -Diaspora, ce D-zeu? chiar nu ne-am nascut ieri!

  Oh da, credeau ca “generatia tanara” e instruita -inteligenta. zau? ei sunt primii manipulati asa usor cu fakeuri si fantomassssss online. Le recomand : filmul Fantomas. Mai e si the Invisible Man

  Noi, da astia mai batrani avem macar o experienta de viata care ne spune : Question everything, believe nothing! si apoi Na! Ghinion, mai stim si sa folosim si netul/sa investigam ptr. Presedinte : da, investigam : pas cu pas, dar sigur! pentru ADEVAR !.Ptr. ca simplu: Urasc minciuna!

  In plus, Dl. Radu am mai spus imi place sa incerc sa descifrez puzzelul -sau macar sa adun piesele lipsa.
  Si poate e imp. de exemplu – am gasit articolul : Ambasadrul Klemm de origine saseasca, …obiectiv precis Laura C. Kovesi sa ramana la DNA (OctavPelin’s Blog)
  Si:
  “Senatorul Republican Ron Johnson i-a amintit lui Klemm ca in vizita sa din Romania in 2014, a intalnit o femeie extraordinar de curajoasa pe L.C. Kovesi, sefa DNA : “Sper ca va veti asigura ca ramane sprijinita de Guvernul Romaniei”-i-a spus Ron Johnson.

  Desigur Klemm a fost trimis in Romania de Administratia Obama -democrati nu?
  Si atunci sa vedem the Big Picture -pai Ron Johnson este republican, nu democrat, Klemm ce este?

  Asa ca nu e de mirare sa zicem cum vb. (vis a vis de Anaf si Antene) un Ambasador trimis in
  Romania de Administratia US Obama! -democrata, dar caruia ii sopteste in urechi, ghinion! un republican.
  Si! am vrut si eu sa vad ce e cu acest Ron Johnson prin America -chiar acum, pai dansul a considerat sa spuna/ceara ca NU Obama sa nominalizeze un sef la Curtea Suprema -schimband pe actualul, ci noul Presedinte sa faca asta dupa alegerile lor.

  Nu stiu continuarea episodului Justitia La Americani! ca oricum m-am saturat, dar incep sa fiu ma intreb Obama chiar nu stie sau se preface ca nu stie ce D-zeu fac diplomatii LUI prin alte tari. – de ex. Romania
  Si vedeti cine impune sau incearca ce si cum….. in Justitie americana -deci la noi? concluzia vine de la sine

  Este sau nu Obama inca la putere si democratii? poate ne da cineva raspunsul vrem UN LIKE, daca nu stim UNLIKE, ok, atunci sa se stie cum republicanii fac jocurile pe meleaguri romanesti Asta e realitatea!

  In opinia mea chiar Obama ar trebui sa stie adevarul de la noi.
  Altfel tara asta Romania, nu are nicio sansa.
  Zau, eu sunt revoltata si cred ca mine -foarte foarte multi.
  De ce Antenele, toti,nu trimiteti scrisoare la fel la Adm. Obama – Presedintelui?
  Unde este modelul american al dreptatii si justitiei adevarate?
  Asa il transmit ei altor tari? profund viciat si mincinos? bleah!

  Dl. Radu Tudor eu am o varsta! daca lucrurile raman asa, pe mine nu ma mai intereseaza DREPTATEA sau stoparea unui abuz. Pentru ca nu vreau sa imi sacrific acesti ani ai mei nu tocmai usori la aceasta varsta pentru NIMIC-ZERO, adica aceeasi mizerie.
  In 22. dec. 1989 am spus si mai spun : mi-am riscat viata : noi, cei 200 de oameni atat!, contra 2 tancuri pregatite sa ne lichideze, dar sigur NU pentru ceea CE ESTE AZI!.

 6. Comment:DDomnule Radu Tudor, am înţeles sensul scrisorii şi cine ar fi trebuit să-l citească, sincer? Am lăcrimat şi consider că Oana şi voi aveţi dreptate, dar lumea nu vede sau nu vrea ? Cred că sunt postaci şi nu cunosc nici istorie iar noi suntem blestemaţi să-i suportăm, păcat.

 7. am o intrebare, nu v-ati gandit ca toti parlamentarii astia isi doresc sa se inchida antena 3, deoarece dezvaluiti despre toti cate ceva si ii deranjeaza pentru ca ei stiu ca o sa continuati sa dezvaluiti, eu cam asa o gandesc, ei nu pot sa faca ce vor atata timp cat voi sunteti

 8. nu vă mai chinuiţi să explicaţi. chiar şi cei care vă urăsc ştiu care este adevărul. mutaţi-vă dacă puteţi, şi, apoi dacă există vreo posibilitate încercaţi să recuperaţi în instanţe. nu cred că ar trebui să vă bazaţi pe cei care se uită la tv sau vă trimit e-mailuri. la o ieşire în stradă brusc românii îşi aduc aminte că au probleme! baftă!

Leave a Reply