In al 14 lea ceas, dupa 6 ani de guvernare neintrerupta si 0 km de autostrada realizati, PSD a gasit un premier care sa realizeze catastrofa din domeniul infrastructurii rutiere. Si sa avertizeze. Sa vedem cu ce efect…

Premierul Viorica Dăncilă a declarat la Antena 3 că anul acesta noi trebuie terminaţi 100 de kilometri de autostradă, iar dacă aceştia nu vor fi gata, şeful Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere “pleacă acasă”. Ministrul demisionar al Transporturilor Lucian Şova anunţa în urmă cu câteva zile că ţinta sa este de 60 de kilometri de autostradă în acest an.

“Anul acesta noi trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, şeful companiei de autostrăzi trebuie să vină să spună că îi avem. Dacă nu îi avem, pleacă acasă”, a declarat Dăncilă la Antena 3.

De asemenea, a anunţat că la jumătatea lunii ianuarie va fi desemnat constructorul autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov şi că există 18 oferte de parteneriat public – privat pentru acesată autostradă.

Dăncilă a declarat că situaţia autostrăzilor este monitorizată cu foarte mare atenţie.

“Fiecare trebuie să se încadreze în termene”, a precizat premierul.

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a anunţat, joi, că îşi menţine ţinta asumată pentru acest an, de a deschide 60 de kilometri de autostradă, dar, dacă ţintele nu vor fi atinse, va solicita responsabililor din minister să ”dea dovadă de onoare”. În caz contrar, ”îi voi onora eu cu demiterea”, a spus Şova, potrivit news.ro

4 COMMENTS

 1. Din pacate problema autostrazilor va fi decontata de guvernul Dancila indiferent cati km de autostrada se vor termina in mandatul Premierului. Lipsa autostrazilor si a infrastructurii feroviare este apanajul tuturor guvernelor postdecembriste. Cand ii aud pe astia cum se certa pe km terminati intr-o guvernare sau alta imi vine sa inchid tv-ul sau radioul.
  Ma bucur ca-n ceasul al 12-lea guvernantii, ca opozitia doarme in sosoni, s-a tras semnalul de alarma a lipsei bratelor/fortelor de munca atat calificate cat si necalificate.

  • In caz ca n-ai remarcat, guvernantii fac tot posibilul sa alunge cat mai multi oameni din tara.

   Cat despre opozitie, sunt de acord ca doarme in sosoni.

 2. Penibila doamna Premier ,sa fim seriosi ,Dancila nu este in stare sa-si sperie umbra …. Pai ramane tot ministrul revocat/demisionar la ministrul transporturilor? Parca nu era produciv ,sa fi fost o greseala ,si Iohanis a fost inspirat cu respingerea revocarii ?
  Off topic : amuzant sondajul cu europarlanentare !

 3. glumiți, doamna Dăncilă ar trebui să verifice contractele încheiate de CNAIR (Romstrade, Teldrum, etc).

Leave a Reply