In contextul abuzurilor foarte grave facute de sefi ai institutiilor judiciare si de justitie in cazul Mariana Rarinca, premierul Victor Ponta a declarat ca la Inalta Curte de Casatie si Justitie se dau sentinte sub amenintarea arestarii ! Acest fapt gravissim si detaliile cazului Rarinca vor putea fi impartasite unui inalt demnitar al Comisiei Europene ce vine zilele urmatoare in Romania.

Prim-vicepreședintele Timmermans va participa joi, 4 iunie, la Ruse, la un dialog transfrontalier cu cetățeni bulgari și români, alături de președintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, și de ministrul justiției din România, Robert Cazanciuc. În seara zilei de 4 iunie, îl va întâlni pe prim-ministrul României, Victor Ponta.
Vineri, 5 iunie, prim-vicepreședintele Timmermans se va afla la București pentru întâlniri cu președintele României, Klaus Iohannis, cu ministrul justiției, Robert Cazanciuc, cu membri ai comisiilor reunite pentru afaceri europene din Parlamentul României, precum și cu reprezentanți din organisme judiciare și organizații pentru a discuta despre Mecanismul de cooperare și verificare (MCV) prin care Comisia Europeană urmărește și susține lupta împotriva corupției și consolidarea independenței justiției în România. În încheierea vizitei, prim-vicepreședintele Timmermans va susține o conferință de presă la sediul
Reprezentanței Comisiei Europene la București și va vizita unitățile Poliției de Frontieră de la Aeroportul Internațional “Henri Coandă”.

Sper ca macar acum, in al 13 lea ceas, Victor Ponta, Robert Cazanciuc si sutele de parlamentari PSD il vor informa pe Timmermans in legatura cu necesitatea obiectiva a demisiei Liviei Stanciu din fruntea ICCJ si a sefei DNA Laura Codruta Kovesi pentru abuzuri inimaginabile intr-o democratie in cazul Rarinca.

Sau nu?!

7 COMMENTS

  • Pai o sa ii spuna lui Timmermans cei 100 000 de romani care manifesta acum in Pta Univestitatii indiganti de arestarea abuziva a doamnei Rarinca. 6 luni in puscarei nevinovata si hartuiala continua.

   Somn usor popor roman si dictatura frumoasa !

 1. Ii spune maestrul Diaconu ? Nu e nimeni care sa faca publice aceste abuzuri stalinsite infecte ,sa scrie pe o pancarta uriasa la parlamentul european “Romania e sub dictatura DNA” ? Ponta, daca esti neputincios, pleaca acasa. Scapati-ne de javrele astea in frunte cu noua inalta poarta care ia deciziile in RO.
  Gata DNA, CSM, ANI si toate slugile soioase imputite si murdare ale basaului, compromise definitiv.
  Astept ceata de vite virtuale care sa latre: parlamentul de opune justitiei!

 2. Nu stiu daca este normal ca inalti functionari ai statului roman sa dea “pe gasa” despre rufele noatre. Pe inaltul demnitar european are cine sa-l informeze.

Leave a Reply