In afara celor 13 morti din aeroport, sursele media belgiene spun ca ar fi inca 10 morti la statia de metroul Maelbeek.

Acest atentat in serie a lovit mai multe obiective din Bruxelles, ceea ce duce la concluzia ferma ca avem de-a face cu un plan bine coordonat, mai multi atentatori si un creier al atentatelor.

 

4 COMMENTS

 1. sunt curios daca dupa aceste atentate “adolf” merckel isi va da demisia de onoare.sau va aparea din nou ,in nesimtirea ei nemasurata,si va anunta ca primirea refugiatilor arabi in europa continua fara oprelisti.de un an de cand a vorbit gura fara ea numai nenorociri cauzate de ticalosii de arabi sunt in europa.

 2. In USA macar este pe fata, trag sau tragi, e la liber! Daca iti plac astfel de locuri la ei, le cauti si le gasesti! Da Mr.Obama, ati reusit sa exportati cu ajutorul nepretuit al UE ”un model de democratie HAOS”! Felicitari pentru ”Primavara araba”, felicitari pentru colaborarea cu Putin! Dupa cum se vede faceti treaba buna impreuna!

 3. Au spus în conferinţă de presă acum 10 minute.
  Am auzit doar de: celule de criză şi grupuri de jandarmi sau cum se numesc, pentru a apăra obiectivele şi populaţia, dar niciun cuvînt despre anchetă şi măsuri clare care au la bază celula familiei celor care sunt atentatori şi de unde provin real, nu cum se practică: vorbe vorbite pentru a fi crezuţi de naivi! E dur comentariul dar e real! Ce au făcut după momentul din preajma crăciunului aceşti vorbitori de vorbe?
  Nimic concret în afară de vocalize în faţa unor microfoane şi camere pentru transmisii live!
  Nu cred că se vor opri doar în Belgia-Bruselles!
  Ce zonă frumoasă pentru ”distracţii” de acest gen, incomparabil cu Siria sau zonele de conflict militar unde se distruge cu intenţie totul!
  🙂 🙂 🙂 observ că sonorul vă cam lasă baltă din cînd în cînd mai des pe site-ul de ştiri live A3

 4. d-le tudor,
  va voi enumera citeva din cauzele exacerbarii terorismului in europa:
  1.infiintarea acestui spatiu schenghen,si transformarea lui in sat fara ciini;
  2.globalizarea sistemelor si serviciilor de securitate,distrugindu-se astfel serviciile si sistemele nationale,acestea devenind ineficiente.
  3.supercibernetizarea si informatizarea sistemelor si serviciilor,renuntindu-se in acest fel la multi ofiteri superspecializati si devotati.
  4.sentimentul serviciilor de securitate vest europene,ca sint net superioare celor din est,desi cele din urma le-a surclasat in fiecare batalie din umbra.
  5.demonetizarea vechilor ofiteri,care lucrau in special cu surse umane de informare,si credeti-ma ca erau specialisi de rasunet in aqcest domeniu.
  6.prea multa democratie,de cele mai multe ori prost inteleasa de marile puteri ale lumii.
  7.ingradirea prin legi tembele a ofiterilor de filaj si a celor acoperiti,emanate mai ales de politicieni corupti.
  si ar mai fi,dar poate cu alta ocazie.

Leave a Reply