In urma valului de atentate din Bruxelles soldate pina acum cu 28 de morti si zeci de raniti, alerta de securitate in Belgia este de gradul 4. Premierul Frantei Manuel Valls a declarat : “Suntem in razboi !”

Celula jihadista din Bruxelles are directa legatura cu atentatele de la Paris in 2015.

 

11 COMMENTS

 1. serviciile de informatii-ciuca bataii.daca intr-o tara aflata in alerta de securitate 3 se poate intampla asa ceva,ma gandesc cu groaza ce ar fi fost intr-o situatie normala.

  • Razboi?

   Dar armata franceza unde e? La cafenea?

   Dar armata UE a auzit de razboi? Exista asa ceva in UE? Asteapta ca aia sa-si faca mai multe califate pana sa intervina? Unul nu e de ajuns?
   Nu asigura nimeni o zona safe in nordul Siriei pentru ca milioane de refugiati cu multi potentiali teroristi sa nu inunde Europa?

   Lideri de nimic, ne ducem de rapa…

 2. Suntem in razboi din data de 11 Septembrie. Probabil premierul Belgiei a sesizat abia acum cand sunt victime in tara lui..

 3. Sunt mulţi internaţi în spital cu leziuni măricele în afară de ceea ce se dă ca ştiri pentru liniştea populaţiei. A fost dezastru la propriu! Au fost răniţi în locuinţe prin geamuri sparte de la explozie, chiar în somn s-au trezit în stare de şoc(cei care termină lucrul dimineaţă la 6-7 apoi dorm pentru noaptea lucrată). În decembrie fuseseră răniţi şi acum încă o tură de răni! Rîdeam că data viitoare trebuie să-şi schimbe geamurile cu nailon pentru a nu mai fi răniţi. Toţi spun: nimic nu se vrea să se facă pentru că au interceptările telefonice despre care se spune că sunt utile, dar nu au nicio legătură cu atentatele şi prinderea acestor atentatori care au un plan stabilit prin coordonare clară şi de asta nu se mişcă nimic. Se aude că complicitatea e uriaşă şi f. bine sponsorizată pentru a ucide cît mai mulţi oameni, dar nu sunt toţi folosiţii musulmani sau dacă sunt musulmani li s-a dat acte în ţara care ordonă violenţa şi i se scoate la vedere religia!
  O să auzim şi reacţii dure de la arabi şi mai dure de la Egipt.
  Uitaţi-vă la Hollande ce vulnerabilitate arată moaca lui ! Ce înseamnă asta?

 4. Or fi in razboi dar sigur nu stiu cu cine ca pana acum si au luat o la greu. Pacat ca mor oameni nevinovati in locul celor care fac magarii

Leave a Reply