Solidaritatea tot mai mare a republicanilor faţă de Donald Trump l-a ajutat să se apropie la o diferenţă de doar un punct procentual faţă de adversara democrată Hillary Clinton, în timp ce liderii republicani care l-au criticat au poziţii vulnerabile, potrivit unui sondaj Washington Post / ABC News.

Majoritatea potenţialilor alegători au semnalat că nu sunt influenţaţi de hotărârea FBI de a relua ancheta în cazul emailurilor private ale lui Hillary Clinton. Peste 60% dintre alegători susţin că noua investigaţie FBI nu reprezintă nicio diferenţă pentru ei, în timp ce 34% tind să nu o mai voteze pe democrată, potrivit sondajului The Washington Post / ABC News efectuat în perioada 28-29 octombrie.

La nivel general, Hillary Clinton este creditată cu 46% din voturi, iar Donald Trump s-a apropiat la doar un punct procentual, fiind la nivelul de 45%. Gary Johnson, candidatul Partidului Libertarian, are 4%, iar Jill Stein, de la Partidul Verzilor, 2%. În urmă cu o săptămână, Hillary Clinton avea un avans de 2% în faţa lui Donald Trump (47-45%).

“Solidaritatea din ce în ce mai mare a republicanilor a contribuit la creşterea susţinerii pentru Donald Trump. În rândul simpatizanţilor republicani, Donald Trump are o susţinere de 87%, faţă de 83% acum o săptămână, şi comparativ cu popularitatea de 88% a lui Hillary Clinton în rândul electoratului democrat”, explică ziarul The Washington Post, scrie Mediafax.

6 COMMENTS

 1. si eurodeputatul Pascu ce zice?
  sau acum e low profile, ca nu mai e asa de sigur care fund trebuie pupat…

 2. Senzationala pentru tine poate.

  Adevaratele rezultate te vor soca.Trump are peste 70% din intentia de vot.

  Hillary numai prin FURT poate castiga.

 3. Ce ti-e si cu sondajele astea cum se rastoarna ele asa brusc ! Ultima forma de democratie cea a sondajelor surpriza !
  Si la noi USR creste in sondaje cu cateva procente pe saptamana. Acum cica e la 12% !!! Era la 9% acum o saptamana adica peste ALDE !
  Dupa ce-a mai balmajit catve clisee de lemn la Punctul de intalnire sunt convins ca Nicosoros o sa sara la 15%.

 4. nu e deloc senzationala! de mult timp cei doi erau pozitionati cam la egalitate in sondaje. si la ei exista destui “pieleanu” dornici sa masluiasca sondajele.

 5. S’au trezit americanii.. ca prosti au mai avut.. (G.W.Bush) si se descurca ok si cu un fel de Gigi Becali la Casa alba.. Cu moima asta insa , evident omul obscurilor si a papusarilor , capabila de absolut orice doar ca sa duca lumea spre ordinea dorita de ei …

Leave a Reply