Angelina Jolie, 41 de ani, i-a cerut divorțul lui Pitt (52) și a solicitat custodia celor șase copii, ceea ce presupune destrămarea unuia dintre cuplurile cele mai populare și mai respectate din lumea spectacolului, nu doar pentru filmele lor, ci și pentru angajamentul lor în diferite activități umanitare, potrivit EFE.

Chiar în ziua anunțării divorțului, revista People a consultat un avocat expert în împărțirea averii celebrităților, Donald David, care a apreciat că averea lui Pitt se ridică la circa 350 de milioane de dolari, iar cea a lui Jolie la 275 de milioane.

La rândul său, avocata specializată în divorțuri Marilyn Chinitz a estimat că averea cumulată a celor doi se cifrează la aproximativ 500 de milioane de dolari. De asemenea, revista Forbes a calculat că Pitt și Jolie au câștigat împreună 555 de milioane de dolari din 2004, an în care a început relația lor după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la ‘Mr.& Mrs. Smith’.

Aceasta suma urmeaza sa fie partajata la divort intre cei doi.

Elementul-cheie este însă existența sau nu a unui acord prenupțial, având în vedere că cei doi actori au stat împreună zece ani înainte de a se căsători oficial, într-o ceremonie restrânsă în august 2014.

Luând în calcul ipoteza existenței unui contract prenupțial și împărțirea unei averi generate doar în ultimii zece ani, Forbes a estimat că activele comune ale perechii se ridică la 117,5 milioane de dolari, dintre care 76,5 de milioane generate de Pitt.

Cei doi actori trebuie să se pună de acord și asupra adjudecării mai multor proprietăți și bunuri imobiliare ca de exemplu luxoasa reședință și domeniu viticol Chateau Miraval, din sud-estul Franței.

3 COMMENTS

 1. Epidemie de rujeolă? 🙂 Cică: ”Ministerul Sănătăţii: Instituţia condamnă în cei mai duri termeni campaniile iresponsabile împotriva vaccinării copiilor.”
  Iar vă plângeţi de incapabilitatea comunicării pe înţelesul tuturor?
  Dacă nu convingeţi omul intraţi la impuneri şi amenzi?
  – Cum naiba să fiţi crezuţi dacă niciunii dintre voi nu aveţi pic de credibilitate?
  – Cum să impui sau să amendezi părintele, obligându-l să-şi asume vaccinul care-l face copiilor, dacă prin lege nu vi-l asumaţi niciunii?
  – Cum obligi tu ministru sau stat un părinte să-şi transforme copilul în cobai???
  Când e vorba de comunicare şi asumare, sunteţi VARZĂ TOŢI scăunarii!
  Nu trebuie să vă simţiţi jicniţi , nu e jicnire sau ofensă, este adevărata realitate a vieţii zilnice !

 2. Angelina, ca orice bomba de marketing aliemntata de media, precum Cindy Crawford, Jennifer Lopez etc este exemplul tipic de om mediu in cariera ajuns star international datorita exploziei de comunicare inceputa in anii 80. Cum acum avem o arma si mai tare de comunicare (Facebook, Twitter) acdesibila tuturor categoriilor de oameni, vom avea din ce in ce mai multe exemple de mediocritati venerate. concret: Bianca Draguseanu, Bianca Brad, EBA etc
  DE prad pitt n-am ce sa zic, asta macar a produs filem de oscar (si a castigat cam 3/4 din banii cuplului)

Leave a Reply