5 COMMENTS

 1. Sunt bani. Vor fi o impozitati cei ce mai mincesc si produc si vor fi luati banii de dezvoltare. Asa intelege partidul bolsevic ca trebuie mituiti oamenii sa castige alte alegeri.
  Spaga si televiziuni de partid , asa se guverneaza.

 2. au fost foarte mulți oameni politici dar și economiști care au spus că programul de guvernare nu se poate aplica.
  foarte mulți domni și doamne de la PSD au afirmat că fostul lor coleg (și aici mă refer la Victor Ponta) bate câmpii cu grație.
  dacă citim postările dl Victor Ponta vom constata că alții au mințit frumos.

 3. Domnule Tudor o intrebare: am vazut ca se discuta despre investitii in infrastructura, care sub guvernarea actuala au ajuns la un minim istoric fapt care inseamna ca Romania va ramane inapoiata.
  Intrebarea este:
  Unde s-au transformat aceste investiti in infrastructura, anterior facute de diverse guverne, in calitatea vietii pentru cetateni?
  Autostrazi nu avem, trenul merge, dar mai mult sta, etc. asta ca fapt manifest al investitiei crescute in infrastructura…. si noi ACUM avem o problema cu investitiile in infrastructura??????
  Parerea mea: astia mai taie nitel la furt! si inca mult prea putin! e absolut imbecilistic sa ne coste km de autostrada cat ne costa, e absolut idiotic sa nu avem nici drac de autostrada care sa lege marile orase ale tarii… dar puii mei hai sa investim in infrastructura ca sa aiba baietii buni ce fura.
  O crestre a veniturilor populatiei e o chestie tangibila…

 4. ce usor ar fi fost sa-l prinda pe Misa asta cu minciunica… da dl Gadea nu se pricepe la subiect, nu cunoste si nu intelege notiunile si nu a stiut ce sa-l intrebe; sau nu a vrut sa-l faca de kkt…

  ca urmare, marea lamurire a ramas doar un exercitiu de PR in care tot ce se intelege e ca scade impozitul de la 16 la 10%. Da nu e clar pentru cine, nu e clar la ce se aplica, nu e clar ca de fapt baga un nou impozite (taxa de solidaritate!) pe care il va plati angajatorul la fondul de salarii (mult marit, odata cu crestrea brutului), etc
  Deci vrajeli; minciuna prin omisiune (in termeni tehnici).
  Nu avem presa, avem numai un Agerpres ca oe vremea lu nea Nicu… da sub mai multe denumiri.

Leave a Reply