Premierul Ludovic Orban şi candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.  Administrația Prezidențială confirmă că președintele Klaus Iohannis, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit cu Nicușor Dan.

“În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, a transmis Administrația Prezidențială.

Dupa aceasta intalnire de urgenta, Nicusor Dan a anuntat ca organizeaza o conferinta de presa in Parcul Verdi, subiectul unei controverse majore privind retrocedarea si plata unor compensatii financiare.

Ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele Romaniei a lansat mai multe atacuri la adresa PSD :

Presedintele PSD Marcel Ciolacu i-a adus acuzatii grave lui Klaus Iohannis :

Constat cu tristețe, domnule Iohannis, că ați schimbat DEFINITIV haina de Președinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ de Agent-Șef al #PNL. Nu vă interesează #niveluldetrai al românilor, ci mai degrabă sărăcirea populației până în punctul în care singurii stăpâni ai țării vor fi doar marii îmbuibați de la PNL.

NU majorarea pensiilor conform LEGII, ci #austeritatea pe care o promovezi dumneata, domnule Iohannis, este de domeniul trecutului! Românii s-au săturat să audă că nu sunt bani și că e criză, dar să vadă că guvernarea liberală toacă banii țării pe mii de contracte supraevaluate.

Tot de domeniul trecutului sunt și butaforiile la care participați, cu vizite pe la obiective de infrastructură gen cioturi de autostradă și linii ferate de 3 kilometri, în vreme ce execuția bugetului pe zona de #investiții abia atinge 40%!

Tot regimul vostru se clădește pe o continuă #contradicție între vorbe și fapte.

Când ai mințit, domnule Iohannis? Când spuneai că nu vei ezita să introduci iar #stareadeurgență, dacă va crește numărul de cazuri sau acum, când negi realitatea, fix înainte de alegeri? La fel ai negat și înainte de prezidențiale că nu vei anula majorarea din Legea pensiilor și a văzut tot poporul cum, alături de Orban și gașca lui, i-ați mințit in față pe cei vârstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei!

Când le spuneți, oare, adevărul românilor? Când Ministerul Educației transmite o circulară inspectoratelor școlare, decretând urgența trecerii la predarea online sau când negi senin acest scenariu? Când ministrul Sănătății vorbește degajat despre posibilitatea unui nou “lockdown” sau când revine și spune că nu îl ia în calcul?

Poporul român are o vorbă: “Minciuna stă cu Rege la masă“! Azi, din păcate, Minciuna stă la Cotroceni și a devenit Președinte!

„Cred că la Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie. Dacă dumneavoastră vi se pare normal ca preşedintele României să transforme această oborabilă instituţie în sediu de campanie, atunci asta e România normală pe care ne-a promis-o. Eu ştiţi ce întrebare aş avea la domnul Iohannis? Timp de 4 ani de ce nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea să îl intereseze problemele bucureştenilor şi cum să se implice un preşedinte în haină constituţională şi să ajute problemele bucureştenilor şi cu două zile înainte chemi la Cotroceni şi te transformi în sediu de campanie?”, a afirmat Marcel Ciolacu

1 COMMENT

  1. Ciolacu, ciinele care latra, dar nu musca! Cu asemenea lider al opozitiei, e normal ca acest Münchannis von Sibiu, tipul clasic de parvenit arivist, sa inceapa sa creada ca a mostenit Romania de la stramosii sai si ca el a devenit kaizer!
    Asa-zisa “consultare” cu Mucusor-Plicusor nu a fost altceva decit un shooting foto cu scop pur electoral. Adica, vezi Doamne, lumea care il vede pe Mucusor intrind si iesind de la Cotroceni, sa-si spuna.”Daca-l iubim pe Munchanis, il iubim si pe panarama de Plicusor, deci sa-l votam. Asadar, natingul de la Cotroceni incearca un “transfer de popularitate” catre candidatul partidului SAU.
    Numai ca asta e o afacere personala, facuta in timpul serviciului, pe banii tarii pe care o dispretuieste atit de mult. PE BANII NOSTRI! PE BANII MEI!

Leave a Reply