Maine la Palatul Cotroceni are loc o intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si vicepremierul Gabriel Oprea. Acesta din urma a fost propus ca premier interimar pentru 30 de zile de Victor Ponta, aflat in convalescenta dupa operatia la genunchi.

Intalnirea va avea loc pina la ora 17,00, cand Klaus Iohannis va fi prezent in Parlament pentru a prezenta noua Strategie Nationala de Aparare.

 

5 COMMENTS

 1. De ce l-ați decupat în poză și pe Ponta?El e în Instambul…
  Mi-e foarte frică de Klaus Iohannis.Nu știu de ce e în stare!Nu știu ce pune la cale.Cred că e maestru în diversiuni.Klaus Iohannis putea face mutări politice clasice în avantajul lui și în defavoarea domnului Ponta.Cred că n-o să ne dăm seama când ne va lovi Iohannis.Cine l-a pus la Palatul Cotroceni?Ordinele cui execută el și ce ne pașlte pe noi românii?De ce domnul Ponta nu vine la guvern într-un scaun cu rotile dacă tot a dovedit că are majoritate parlamentară!Victor Ponta e un politician slab iar în timp ce credeam că Iohannis e pe scădere din punct de vedere al încrederii,e pe ascensiune.Îmi este frică de acest necunoscut.Am o bănuială că Iohannis e un neo-securist sau oricum cineva care nu-și dezvăluie adevărata identitate

  • Johannis fiind si neamt este de o suta de ori mai cinstit decat ponta ! Deci stai linistit din acest punct de vedere! Pacat ca modul ascuns in care ponta a plecat si la Baku iar de acolo la Istambul prezinta mai multe enigme si pacat ca nu ti-a dat de gandit modul dual in care joaca ponta! Niciodata nu a jucat cinstit acest om!

   • Iohannis este asa de cinstit incat deja a dat cu subsemnatul de a rupt pixul pe la procuratura,pentru ciordirea a doua case pe baza de doua testamente false,folosite cu tupeu,unul dupa altul.Ca nu degeaba i s-au confiscat casele in cauza,iar pe urmarirea penala s-a pus batista pe tambal.Oare cine si de ce “a facut zid”? Apoi cu unele multe retrocedari in Sibiu, marsavite de nea Werner asta in dauna statului roman…Misterul este legat doar de cine o fi sparlit mai vartos pana s-au ales, Basescu sau Iohannis.

 2. cu nepriceputul asta de izmenar incepe cu adevarat tragedia greaca din Romania. Ce stie APVistul asta despre economie, despre politica, despre sistem legislativ, despre macroeconomie, despre relatii internationale, despre geopolitica economica… Absolut nimic… A invatat o propozitie, aia cu interesul national, si cam asta-i toata valoarea lui.
  Va fi usor de manipulat, usor de pacalit. Boul e in stare sa decreteze legea martiala ca sa inghete cursul euro-dolar, daca i se va spune ca serveste interesului national.
  Un nea Nicu in starea terminala a paranoiei incompetentului ajuns mare sef care se crede Mesia, chintesenta grandomaniei Vadimiste, a incapatinarii si perseverentei in prostie basiste, a hotiilor Nastasiene si a semecheriei falimentare a lu Vacaroiu.

 3. Nu as fi chiar asa de vehement impotriva lui nea Gabita. De cand activeaza in politica a devenit un versat in ale politicii. Pana la urma nu dansul trebuie sa fie doctor in economie, ci consilierii, apropiatii care sa-l sfatuiasca cum trebuie.
  Mi-e frica de altceva, de o “alianta toxica” intre cele 2 personaje. Amandoi tot clameaza “interesul national” si tocmai de asta mi-e frica de tradarea acestei cauze, oricum de mult timp traim in minciuna.

Leave a Reply