Călin Popescu Tăriceanu a comentat în emisiunea Secvenţial decizia premierului Victor Ponta de a se autosuspenda din funcţie pentru 28 de zile. Preşedintele Senatului consideră că premierul Victor Ponta ar trebui să reia într-un timp cât mai scurt atribuţiile de prim ministru.

„Cred că premierul, ţinând cont de starea medicală și de sfaturile medicilor, a considerat că în faza actuală trebuie procedat în acest fel. Este posibil și dreptul pe care îl are să uzeze de el”, a declarat Tăriceanu care susţine însă că ar fi indicat ca premierul să se întoarcă cât mai repede la atribuţiile sale.

„Aș fi de părere că acest intermezzo ar fi de dorit să fie cât mai scurt”, a adăugat preşedintele Senatului.

Referitor la o posibilă retragere a premierului Ponta, Călin Popescu Tăriceanu a declarat: “Nu am sesizat la Victor Ponta vreo intenţie, vreo vagă intenţie de a se retrage”.

Premierul Victor Ponta a ales să se autosuspende din funcţie, după operaţia la genunchi pe care a făcut-o în Turcia. Anunţul a fost făcut chiar de şeful Guvernului, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Şeful Executivului spune că se autosuspendă din funcţie începând de vineri, 19 iunie, pentru o perioadă de 28 de zile, şi în solicită preşedintelui să îl pună interimar pe Gabriel Oprea.

9 COMMENTS

 1. Ce-ai facut Molicene i-ai furat partidul lui Voiculescu ? Ai muscat mana care te-a protejat ?

  • Care-i problema? Penelistii ling basauri la tot felul de personaje incepand cu Basescu si Iohannis,continuind cu Blaga,Flutur,Predoiu,Kovesi,etc.Peisaj foarte pitoresc.

  • Care-i problema? Penelistii ling basauri la tot felul de personaje incepand cu Basescu si Iohannis,continuind cu Blaga,Flutur,Predoiu,Kovesi,Stanciu etc.Peisaj foarte pitoresc.

   • Care-i problema? Penelistii ling basauri la tot felul de personaje incepand cu Basescu si Iohannis,continuind cu Blaga,Flutur,Predoiu,Kovesi,Stanciu etc.Peisaj foarte pitoresc.

 2. Din putul cunoasterii, al unuia care isi zice pe aici nea @paris:

  Si pentru celelalte probleme,daca ai avea rabdare sa mai gandesti si tu ai intelege ca te faci de ras sa arunci acuze catre guvernarea Ponta pentru scaderea cursului leului,pentru ca asta s-a intamplat in orice an si in orice guvernare la momentul asta al anului,cand se cumpara foarte multa valuta de catre cei ce ies din tara pentru concedii,vizite,etc,pentru ca acum circulatia spre exterior este cea mai mare.De asemenea in problema scumpirii gazelor si ,poate,in general si a energiei,asta nu are nicio treaba cu guvernarea actuala caci este un angajament facut mai demult cu UE, de pe vremea lui Boc, ca sa se alinieze preturile la energie,iar guvernului lui Ponta ar trebui sa-i multumesti ca a negociat din greu ca alinierea sa se produca intr-un interval de timp mai indelungat,cu impact social cat mai mic,asta si pentru fraierii iohannisti precum tine care nu stiu decat sa injure ca bezmeticii, cea mai buna guvernare care s-a produs prin tara asta,si asta oglindit in rezultate,nu in vorbe de claca,rezultate bune obtinute in pofida tuturor sabotajelor facute de idolii tai basisti turbati.

  ca refacerea pensiilor si salariilor nu s-a facut cum trebuie,ba ca toate masurile sociale sunt pomeni electorale care nu vor mai fi sustinute,ba ca cas-ul nu tine, ba ca reducerea tva-ului moare pe drum.Si uite ca a tinut,iar voi ati luat-o in mana de Malineanu cu toate tampeniile cu care tot bateti campii rataciti de cireada.Ati uitat cum tramurati in 2012 in pragul somajului si a blocajului economic general in care adusesera idolii vostri toata tara si acum v-ati pus pe behait cu gandul la guvernul visat de iohannis,alta tampenie,cu planul lui idiot de guvernare care “sa va faca” voua salarii ca-n Germania pe frecat menta.O sa va faca la dinti cu DERO. Poate ca, daca nu va mai fi actuala guvernare, atunci da,se vor intoarce vremurile lui Boc, iar tu ai sa mananci iar de pe jos.

  P.S. Foarte destept omu’ … Patent. Clar!

 3. Daca as fi in locul d-lui Tariceanu as spune la fel, mai ales ca domnia sa se simte cam singur si ii este frica sa nu fie abandonat in tot acest hatis tesut de nea Gabita impreuna cu altii.

Leave a Reply