Maine la Palatul Cotroceni au loc negocieri intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta pentru nominalizarea si acceptarea unui nou ministru de finante.

Darius Valcov a demisionat iar DNA cere oficial retinerea si arestarea lui pentru infractiuni ce ar fi fost savarsite acum 6 ani.

Probabil premierul Ponta are mai multe variante de nume si are nevoie de acceptul presedintelui pentru unul dintre ele ca sa nu aiba parte de un refuz public de la Cotroceni. Si o criza guvernamentala, in consecinta.

 

5 COMMENTS

  1. Ponta sa numeasca direct un ofiter SRI/ procuror DNA. Daca tot conduc tara sa isi asume si guvernarea.

  2. Poate nu nimereşte un aspirator de bani sau un defrişor de buget. Poate continuă ceea ce a început Ponta şi sper să mai evoluăm şi noi din punct de vedere a dezvoltării şi a locurilor de muncă, a educaţiei şi învăţămîntului, a sănătăţii şi a bunului simţ, să ne revenim din batjocora asta permanentă a *elucubraţilor* urlători morţi după ciolan! Mult succes!

  3. Mai lăsaţi-l naibii pe acest individ băsescu, nu-l mai băgaţi în seamă, se hrăneşte cu rumoarea şi din necazul omului. Acum se zbate să vorbească pe oriunde că nu mai este lider şi voi îl băgaţi în seamă indiferent ce vorbeşte! Gunoiul la gunoi să meargă, spune o vorbă din popor. Nu-l resurscitaţi!

Leave a Reply