Iata ce scrie www.pressalert.ro :

Conducerea centrală a PNL a validat, astăzi, decizia ca deputatul Alin Popoviciu să fie cap de listă pentru Consiliul Judeţean Timiş şi să fie cel care va fi preşedintele instituţiei dacă partidul va face majoritatea. La şedinţa de săptămâna trecută a BPN al PNL subiectul nu a fost pus pe ordinea de zi. Nicolae Robu, cel care l-a susţinut pe Marian Vasile, nu s-a dus la Bucureşti pentru a susţine candidatura lui Popoviciu, în capitală ajungând doar co-preşedintele PNL Timiş, Dan Popa. Alin Popoviciu este în continuare cercetat de DNA alături de Constantin Ostaficiuc în dosarul disjuns din cel în care Cornel Sămărtinean a fost trimis în judecată pentu trucarea licitaţiilor pentru spaţiile de la aeroportul “Traian Vuia” din Timişoara care au ajuns la firma controlată de cei doi.

UPDATE 1 Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, care va deschide cel mai probabil lista social-democraţilor la CJT, a declarat că „reevaluările domnului Robu sunt de notorietate. Domnul primar spunea în anul 2012 despre Alin Popoviciu că este un nemernic şi un nesimţit. Alin Popoviciu reprezintă în acest moment jumătatea perfectă pentru Nicolae Robu. Halal meritocraţie!”

http://www.pressalert.ro/2016/03/deputatul-alin-popoviciu-validat-de-conducerea-centrala-pnl-pentru-functia-de-presedinte-al-cj-timis/

5 COMMENTS

 1. Asta pt ca DNA NU II TRIMIT IN JUDECATA.Doar ii cerceteaza. Vreo 10 ani.Poate se prescrie…

 2. Şlagărul DNA-ului:
  Meriţi tu să fii iubit
  Tocmai de mine
  Meriţi tu să fii la noi
  C-aici e bine!…
  Pentru ce ar veni la DNA acest protejat?
  Doar pentru a asculta un şlagăr vechi?
  Aloo! DNA! Lăsaţi omul să-şi continuie furăciunile pentru care are destulă vechime şi profesionalism!!!

 3. Foarte amuzant! Integritatea, in concepția PNL, se definește prin legătura directa si strânsă (cu usa) dintre candidat si DNA, parchetul cel mai integru din lume datorită prezentei la cârma sa a celui mai integru procuror in viața, madam Koveși. Cu alte cuvinte, dosarul de la DNA e echivalent cu dosarul medical si daca nu te supui investigațiilor coanei doctor (are si madam K doctorat, mi se pare) sa nu te miri ca ajungi la spital cand ți-e lumea mai draga-prevenția e totul, cum ne-o spun si tehnocrații, deci la coada la DNA, dragi pacienți! Uite ce pătește Tariceanu, de exemplu, ii cere PNL demisia de la șefia Senatului (sursa DCNews) fiindcă nu lasa pacienții sa meargă încolonați la doctor! Guy Verhofstadt poa’ sa se agite de sa-i sara ochelarii de pe nas, ALDE filiala România e plină de microbi si Dispensarul National Anticorupție (DNA) nu poate sa lase așa o “cultura” sa se dezvolte liber in parlament!

Leave a Reply