Confruntarea electorala intra in linie dreapta.

PNL a depus o cerere la Primaria Municipiului Bucuresti pentru organizarea unui miting de sustinere a cabinetului tehnocrat condus de Dacian Ciolos.

PNL doreste ca Ciolos sa continue inca 4 ani ca premier, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Exista o axa politica ce sustine varianta Ciolos premier inca 4 ani :
Klaus Iohannis-PNL-USR.

Mitingul de sambata 22 octombrie din Bucuresti este coordonat direct de cuplul Vasile Blaga-Ghita Falca. Ei vizeaza strangerea unui numar de 50.000 de sustinatori PNL din Capitala si din teritoriu.

Intrebarea esentiala este :

VA PARTICIPA PREMIERUL DACIAN CIOLOS LA MTINGUL PNL DE SAMBATA?

 

15 COMMENTS

 1. 🙂 🙂 staţi să-i vedem!
  🙂 câţi vor accepta preţul ca mitingiu manipulat, minţit şi dus de nas!
  🙂 cel mult 200 bucăţi 🙂 🙂 e prea mult !
  Nu cred că se aruncă în rahatul împuţit al altora!

  • Chiar daca se aduna 50000, cat inseamna in comparatie cu tot electoratul?
   Optiunile electorale se vad in rezultatul votului.

 2. PSD poate pierde aceste alegeri daca nehotaratii,nemultumitii de clasa politica vor iesi sa voteze.Nu vor iesi atunci vom avea o alta Firea (la modul generic),una la nivel national adica promisiuni,comunicate,justificari peste justificari,victimizari si acuze tintite spre tabara adversa… atat.Repet,atat si nimic mai mult…. Nu spun ca guvernul de tehnocrati a fost unul performant,nici pe departe dar cum sa iei din mediul privat intern sau extern oameni superperformanti cu 1000-1500 euro pe luna pe termen mediu si lung ? De aia partidele isi aduc oamenii cu notorietate (construita prin participari seara de seara la emisiunile TV nu va inchipuiti ca altfel) si cu experienta,vechime intotdeauna in mediocritate niciodata in ceva care sa si ramana peste ani.De ce asa ? Pentru ca stiu ca vor fura deci castigurile obtinute legal sunt un fel de “bani pt paine si iaurt”….Daca am putea aduce cei mai buni tehnocrati din cati avem raspanditi in lumea asta mare care sa aiba si puteri depline nu ca astia de acum tinuti in lesa de PSD atunci cred ca mitul negativ care s-a construit deja in jurul lor,poate la unii nemeritat,s-ar spulbera.Cred ca nimeni nu ne va mai salva de la prabusire,ne vom duce la fund pt ca mintea nu ne sta la munca,la seriozitate ci doar sa asistam seara de seara la disputele din studiourile TV,sa arbitram noi aceste lupte,sa dam verdicte,sa ne radicalizam…Treaba cine o mai face atunci indiferent ce guvern va veni ?

 3. @ Mozzie @ OMULE, NU VEZI CA SEARA DE DE SEARA psd-iști în speță, AU ÎMPÂNZIT TELEVIZIUNILE ” PRETENE ” CARE-I GĂZDUIEȘTE CU MARE SÂRG și GRIJĂ, PSD-I-ȘTI DE TOATE TEPELE cu fălci de HIPOPOTAM UNII DINTRE EI.
  – MĂ TOT ÎNTREB ȘI NU GĂSESC UN RĂSPUNS ? OARE SCUMPA NOASTRĂ D-na ” ANDRONESCU ” cu toată stima, N-ARE ȘI EA FAMILIE, BĂRBAT COPII CĂRORA SA LE PUNĂ MASA SĂ STEA CU EI DE VORBA DESPRE ORI CE ?
  EU O ASEMENEA FIINȚĂ AȘ DA-O AFARA DIN CASĂ SĂ DOARMĂ PE NU ȘTIU UNDE ! PARLAMENT, FACULTĂȚI SAU Tv. sau poate asa și face.

  MARE ESTE GRĂDINA DOMNULUI și plină de USCĂTURI !!!
  Iartă-mă Doamne !!!

 4. 50000, poate-n vise!Daca vor fi cativa speriati!ciolos,el e tecnocratul lu’ peste,nu se va duce,ar insemna sa-si asume intrarea in pnl-pdl si tot clama ca nu intra in politica bla bla-uri de ingretzalit !Se agata astia de ciolos ca scaiul de oaiel!Nu mai pot cu ciolos,sa-l inscauneze pe viata zic!

 5. Ma intereseaza spre deloc daca se va duce sau nu. Oricum el este alesul cu si fara miting, e vorba de la imparatie.

 6. E foarte greu de spus ce inseamna mitingul, anunțat cu tam-tam de PNL, intru “sustinerea” guvernului Ciolos dar nefiind prima mișcare de neînțeles executata de acest partid in perioada electorală, curiozitatea intelectuala, pur si simplu, ne mâna sa examinam afacerea ca pe ceva plin de sens care scapă înțelegerii “comune”. O ipoteza ar fi aceea ca “răul”, reprezentat de Parlamentul României, ar coace o moțiune de cenzura cu șanse de a fi votată, opțiune pe care majoritatea parlamentara actuala a respins-o ca neavenita in mai multe rânduri; o alta ar fi aceea de a pune presiune pe Ciolos sa se “declare” in favoarea eventualului cabinet PNL-USR,etc rezultat din alegeri, pe care sa-l conducă in calitate de premier “independent”, presiune menită sa salveze reputația de om de cuvânt a premierului; in fine, o alta varianta, tot atat de bizara, ar putea fi aceea ca PNL-ul vrea sa-si arate “forța” de care dispune la nivel național, adică numărul mare de adepți, Militanți, simpatizanți existenți in ciuda pierderilor suferite la vârf (vezi retragerea lui Blaga si posibila retragere a damei Gorghiu cu mâna DNA). Personal, as opta pentru ultima varianta, deoarece seamănă mult cu “marșul” anti-Ponta organizat de PMP intru sustinerea coanei Udrea la prezidențialele din 2014, mișcare de “masa” care a uluit pe mulți la momentul respectiv pentru bunul motiv ca părea sa acapareze, pe față, o forma de protest tipica pt societatea civilă/total opusa activității unei organizații politice legal constituita, cu reprezentanți in parlament, etc. Ca si in cazul PMP, partidul “istoric” numit PNL e, de fapt, o “noutate” electorală alipita la o “inventie”, USR, si coagulata, mai mult sau mai puțin, in jurul ideii de noutate/Invenție politica exprimata prin figura liderului “nealiniat” Ciolos (ceea ce, se pare, e un plus fata de condiția Udrei deja deputat in 2014) care-i tine de doctrina oficială. Deci, daca lui Ciolos i-a mai rămas un dram de minte, el însuși nu va onora cu prezenta aceasta copie răsuflată a Marșului pentru Udrea; daca , insa, e la fel de prost ca cei care l-au trimis sa strângă gunoaie pe maidanul Vacarestilor, cine stie?

 7. Dacă pentru PNL Cioloş este varianta “optimă” de premier, m-au convins de pe acuma că NU TREBUIE să la dau votul meu…Ciolobruxellezul, rezulatat din orgoliul prezidenţial, tehnocrat în “gafe” şi “bâlbe”, a demonstrat împreună cu întregul Cabinet de prune şi bostani cât de “valoroasă” este activitatea lor pentru ţară în folosul “altora”…Şi-au arătat faţa hidoasă de “fanarioţi” orbi, muţi şi surzi la nevoile ţării. MIZERABILI şi VÂNDUŢI !!!

 8. Mitingul rusini ,acum avem ocazia sa vedem pedeleul din nou in activitate. Marile realizari ale guvernului tehnocrat a determinat organizarea acestui miting. Poporul calcat in picioare de partide ,,,,,, chiar ne crede pe toti prosti.

 9. Constat ca aceasta catea asmutita a politicii, recte d-na Gorghiu, nu se dezminte. A facut oarece tam tam pe la posturi tv ca vezi Doamne Primaria nu le-a aprobat mitingul. Intamplator sau nu, primarul nu a putut sa raspunda in timp real acestor acuze. A raspuns pana la urma acestei catele asmutite a pnl., aceasta catea minte cu nerusinare.

 10. un miting pnl de sustinere a unui guvern tehnocrat ? asta e noaptea mintii …se scot oameni ca pe arena nationala ca sa ce ? atunci , sa intelegem ca de 1 an de zile , pnl a fost la guvernare ?!!!!!!…

 11. daca o sa fie 20 de oameni, n-o sa-l vedem pe Ciolos acolo!
  dar eu cred ca o sa-l vedem pe ambasadorul SUA!

Leave a Reply