Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, face o dezvaluire senzationala intr-o postare despre razboiul hibrid ce are ca tinta imaginea Romaniei !

———————————

Vreti sa vedeti pe viu cum functioneaza “razboiul hibrid” atunci cand devii tinta?

Priviti:

“Potrivit reporterilor britanici, banda încasa 1.000 de lire de sterline pentru furnizarea unui paşaport românesc, care îi permite cumpărătorului să lucreze în orice stat membr UE.
Un jurnalist al publicaţiei londoneze [The Times], Kateriba Kravtsova, a reuşit să contacteze membrii grupării, care au publicat anunţuri cu paşapoarte româneşti de vânzare într-un ziar în limba rusă din Marea Britanie. Kravtsova s-a întâlnit la Londra cu un intermediar, Oleg Grişko. Acesta s-a lăudat că mii de oameni din alte ţări au primit cetăţenie română cu ajutorul său şi chiar i-a prezentat un fost client jurnalistei.. “Este aproape legal”, a adăugat el. Grişko a ajutat-o pe jurnalista sub acoperire să meargă în România, unde s-a întâlnit cu creierul operaţiunii, Grigori Volkov, care s-a lăudat în faţa jurnalistei că a procesat zece cereri într-o singură dimineaţă.”

Deci, operatiune ruseasca 100 %: de la “jurnalista britanica” de la The Times, nu vreun ziar de provincie, Kravtsova, prin intermediarul Grisko, la capul retelei din … Romania, dl Volkov!

Unde are loc “operatiunea”? In Marea Britanie! Adica tocmai acolo unde suntem huliti pe toate drumurile, pt ca avem de gand sa le umplem tara cu romani!?
Cand? Cu doua zile inainte de referendum!

(De ce sa iti dezvalui propria “afacere”, care iti aduce bani cu carul – cate 1000 de lire de pasaport – aruncand-o practic in aer, daca nu ai organizat-o exact in acest scop?)
Consecinta? IN CAZ CA BRITANICII IES DIN UE, ROMANIA VA FI CONSIDERATA UNA DIN CAUZE, RAMANAND ASTFEL STIGMATIZATI PE VECI!


Daca lucrurile s-ar fi desfasurat numai in Marea Britanie, mai puteai argumenta credibil ca este vorba de o operatiune ruseasca tipica de compromitere a Romaniei, dar cand ea incepe pe teritoriul Romaniei, in birourile unei autoritati romanesti, e aproape imposibil de pretins ca nu esti si tu implicat …


Am o mica intrebare: “serviciili” noastre chiar nu au stiut nimic? Sau sunt ocupate complet cu “lupta anti-coruptie”? Ca, asa ocupate cum sunt, ne fac altii arsice intre timp!

5 COMMENTS

  1. asa cum am mai postat genul asta de stiri e aproape trecut cu vederea de mass media romaneasca. de ce oare cand tara noastra e acuzata, deocamdata fara motiv, in preajma votului pentru brexit? alta manipulare marca inregistrata la londra? ai dracu’ romani toti au nume rusesti( ce coincidenta nu-i asa?) si ai dracu’ rusi prosti cum isi distrug singuri afacerea!!! oare cat de prosti ne cred unii in fata altei manipulari atat de stupide incat numai cei cu creierasul aproape lins pot crede asa ceva. presupunand ca este adevarat, repet intrebarea de la alta postare, cu ce se ocupa aia vreo 60 de mii de agenti secreti din diferitele servicii care au impanzit tara? in afara de dosare la comanda politica, de afaceri pentru imbogatirea sefilor mai au si alte treburi ca de exemplu alea din fisa postului pentru care iau o gramada de bani si nu sunt afectati de taieri ca restul salariatilor? vad ca ocupati cu binoame, trinoame si alte tampenii politice si-au cam uitat scopul pentru care au fost facute.

  2. Toti izolationisti din tarile avansate gasesc diferite pretexte vizavi de ai mai rai dintre emigranti,cu scopul de a se proteja de cei care vin si accepta salarii mai mici,astfel ei fiind nevoiti sa accepte acelasi tratament ,sau daca nu, ajung la somaj.Dar nu inteleg ca daca nu vine la ei mana de lucru mai ieftina,pleaca investitorii de la ei dupa mana mai iefrina de lucru in alta parte si ei raman fara de nicio munca,pentru ca astea sunt “placerile” globalizarii.Si cum o fi mai bine? Sa vina romanasul sa-ti plateasca chirie (si la Britanica sunt chirii mari,nu gluma),sa-ti dea dari la statul tau, care iti da pensii barosane,si ajutoare de somaj cu care te plimbi prin toata lumea, si salarii, si asistenta, si curatenie, si grija civica de top mondial,sau sa plece investitorul la romanas acasa, sau la chinez acasa, si tu sa ramai sa privesti la casa golita de chiriasi,la fabrica abandonata ,la ajutoare de somaj tot mai subtiri si preturi la utilitati tot mai mari? Degeaba spera ei ca daca nu mai sunt emigranti sa le munceasca,au sa le dea lor patronii salarii mai mari.Concurenta este mult prea mare si daca mai trebuie ca patronii lor sa plateasca si taxe vamale in plus ca sa ajunga pe pietele lor deja formate…nu prea le rezulta de bine.Acum…fiecare cu basca lui si decide cu ce are sub ea.

  3. Acuma daca englezii sunt atat de talambi ca un anunt care face publicitate unei infractiuni majore intr-un ziar rusesc sa nu trezeasca suspiciune atunci eu ce sa mai zic…
    Poate maine au sa spuna ca romanii sunt martieni si au venit sa cucereasca planeta, ce putem face?
    Dar mai e si varinata ca odata scapati din aceasta organizatie de tip sovietic (UE=CAER) care ne impune lupta anti-democratie cu DNA, englezii sa ne multumeasca si chiar sa devenim eroii care i-au salvat !!!

Leave a Reply