Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Palatul Cotroceni, că este nevoie de alegeri parlamentare anticipate pentru ca sondajele de opinie si ultimele runde de alegeri au aratat ca majoritatea alegatorilor vrea sa nu mai fie PSD la putere, or in Parlament este „imposibil” de gestionat un an de zile cu numarul actual de parlamentari PSD pentru actualul Guvern Ludovic Orban.

„Toate sondajele arata ca romanii isi doresc o schimbare, romanii isi doresc ca PSD sa plece de la putere. Trebuie sa fim realisti, am castigat europarlamentarele si prezidentialele, insa in Parlament sunt aceiasi din 2016 si PSD are un numar foarte mare de parlamentari si PSD nu doreste sa lase puterea din mana si este natural in aceasta situatie sa purcedem cat mai repede la alegeri parlamentare. Dupa parerea mea e imposibil de gestionat un an intreg cu acea mare majoritate PSD-ista in Parlament. Cu cat mai repede (se organizeaza anticipate), cu atat mai bine. Nu se intra in nicio criza politica. Vorbim de un an de zile in care daca ne miscam bine putem sa avem ce-si doresc romanii, alta putere, alta majoritate si sa venim cu propuneri realiste”, a zis Iohannis.

6 COMMENTS

 1. A se citi: Simt puterea, respir puterea, vreau puterea absoluta.Si Parlamentul sa fie al meu !
  Ei nu inteleg ca sunt vremelnici la Cotroceni….

 2. Citeste te rog acest articol: barlad, primar pnl, afacere privata cu baza in primaria barlad camera 32, copii de pe acte-carte de identitate, copie de pe contractul casei. Fara niciun amanunt in ce priveste cantitatea de gunoi masurata pentru o persoana, posibil sa fie la pausal pentru orice persoana fie ea si plecata din tara de ani de zile dar are proprietatea in Romania! O sa gasiti enorm de multi locuitori din judetul vaslui ca votanti prin bistrita, ca deh, au datele pesonale ale cetatenilor!
  http://www.vremeanoua.ro/firma-de-salubrizare-urbana-si-a-pus-barladenii-in-cap-cu-pretentiile-costisitoare-foto
  Cum naiba sa apara o firma abia infiintata, pentru 1 an de zile si tocmai unde: in zona cea mai saraca unde sunt alesti primari pnl? A fost o firma la care se perindau psd si pnl dar nu era strict pnl+primaria= colectare pentru pensii nesimtite! Doar e datoria primariilor sa isi dea pensii nesimtite, si de unde? Din colectari prin scumpiri fara rost a utilitatilor! P.s. sterge mesajul dupa ce il citesti.

 3. Sau săturat de Johanis romini se vede in ochi lui cum își dorește puterea totală!Așa s-ăi ajute dumnezeu cum vrea el bine românilor!

 4. Cred ca noi serii de romanii s-au saturat de regimul,minciunile si distrugerea Romaniei de catre Sultanul Iohannis si vor ei, mai de graba, sa plece din tzara sa munceasca si sa traiasca in alte tzari.

 5. Restul sunt manipulati on line…
  Ca altfel nu vad cum o campanie de genul: sa moara vecinul, ca sa raman eu…aduna adepti in Romania…

Leave a Reply