Administraţia Prezidenţială a anunţat, miercuri că preşedintele Klaus Iohannis a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila, comisia multidisciplinară stabilind că e apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei.

Potrivit comunicatului de presă al Administraţiei Prezidenţiale, în conformitate cu hotărârea CSAT nr. 166 din 2006, preşedintele României, Klaus Iohannis, şi-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila.

Potrivit raportului medical, vizita medicală anuală a fost făcută de o comisie multidisciplinară care apreciază că preşedintele României este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, se menţionează în comunicatul de presă.

Preşedintele României efectuează, anual, un set de analize pentru stabilirea stării de sănătate. Aceasta este prima vizită medicală a preşedintelui Klaus Iohannis, de la preuarea mandatului, în decembrie 2014.

2 COMMENTS

  1. Ultima oara cand mi-am luat o adeverinta in urma careia reiesea ,,ca sunt apta,, pentru a-mi exercita meseria m-a costat un pachet de cafea.Asta acum 5-6 luni.Adica in timpurile in care basecu ,,desfiintase spaga si mita,,.Pe domnul Johnnis cat l-a costat/Din ce vad…cred ca mult mai putin decat per nea chioru,….

Leave a Reply