In plin scandal urias generat de incalcarea Constitutiei din partea DNA si a Parchetului General, de acuzatii grave de abuzuri si ilegalitati aduse Laurei Codruta Kovesi de subordonati importanti, presedintele Iohannis si-a exprimat punctul de vedere :

“Personal m-am exprimat si cu alte ocazii : eu sunt foarte multumit de activitatea DNA si a Parchetului General si de conducatorii celor 2 institutii”, a declarat presedintele Klaus Iohannis intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Intrebat daca va semna demiterea lui Kovesi din fruntea DNA daca Inspectia Judiciara va propune asa ceva, Iohannis a spus :

“Nu discut astfel de chestiuni. Eu astept verificarile care se fac institutional. Cat despre daca voi semna, asta e din filmul daca si parca. Sa asteptam rezultatele oficiale.

Nu, nu cred ca este afectat statul de drept de ceea ce se intampla la DNA si la Parchetul General”, a spus Iohannis.

11 COMMENTS

 1. Dupa cum se prezinta discursul, pare ca ne baga in raz boi! Ne pregateste…
  Ii dorim multa puscarie alaturi de …

  • Iohanis e si el santajat cu dosare, in plus a primit ordin de a o tine in geam cu orice pret pentru ca prin DNA este controlat politicul in Romania. Asta e arma de control la care stapanii Romaniei de la ambasada nu renunta indiferent ce face Kodrutza. E daca vreti si o palma la adresa romanilor carora li se cere sa inghita orice. Orice abuz, orice aberatie, orice minciuna, orice ….

 2. Cat de chior sa fii sa nu vezi achitarile si dosarele retrimise?Se agata ca spanzuratul de funie,da domne “am incredere in dna”,haida de!O vacanta ceva?Ai muncit prea mult klausika si nu vezi gunoiul bagat sub covor!

 3. Sigur ca e multumit. Ii tremura fundul pentru dosarul nevestei. Bai, nene, ce stalinism pur exista in Romania.

 4. Copie xerox după cazul Grindeanu. Eu zic sa asteptam intervenția lui Ponta, altfel “olimpianul” presedinte va lăsa, ca de obicei, somnul rațiunii sa-si faca treaba/sa zamisleasca monștri noi.

  • Continued. Incurajat de “Mulțumirea” președintelui, procurorul general Lazar i-a facut nebuni pe contestatarii lui Koveși (ma rog,” stresați emoțional”, Halal limba romana la individ) după care s-a apucat sa latre la presa si mai-mai sa le muste de microfoane pe “fătucile”(vorba lui Badea) de la capătul firului.

 5. Cred că i-aţi văzut şi simţit vulnerabilitatea pe moacă individului care a concluzionat aşa ceva 🙂 🙂

Leave a Reply