Preşedintele Klaus Iohannis este foarte mulţumit de activitatea conducerii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), a reafirmat marţi purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi, în contextul în care comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 a decis, luni, sesizarea Ministerului Justiţiei cu privire la refuzul şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, de a participa la audieri, scrie news.ro.

 

10 COMMENTS

 1. Mai conteaza si parerea lui Johannis dupa ce Basescu,Plesoianu sau Codrin ne-au anuntat deja ca ar desfiinta-o ? Nu vorbesc despre parerile din presa,ea e libera sa spuna orice.

  • Unchiule, alaturarea fie e din prostie, fie din ticalosie; sa separam, deci :
   – bassescu a creat-o pe Lulutza (Frankenstain), pe persoana fizica, deci, nu se pune ! (institutia o crease Nastase, si l-a facut dupa aia arsice; Nastase n-a reactionat ca baba la facalet; bassescu o face : se vede, deci, diferenta !)
   – Codrin (Gavroche), sau Plesoianu sunt asa, ca niste oameni; au aceleasi drepturi ca si tine, ca si mine. Pot, deci sa zica orice – fiind oameni politici, tu ii poti dezavua, si stau acasa la urmatoarele alegeri. Punct !
   Ironia d-o pui e, asa, cam de varsta chiloteilor fara sutien : merge cand e intre hastagi, dar la astia de ne fortam sinapsele nu rupe nici macar un zambet ! bine, rupe unu’ de compasiune, dar nu te baza pe asta, in incercarea d-a fi hatru !

  • Tu pari un fel de Penes Curcanu’ : plecati noua din Vaslui, si la “rezist” ramane doar sergentul:)))) continua, deci, e nevoie de lozinci noi (incearca s-o faci mai cu imaginatie, asta cu “reduta” e cam fasaita, au epuizat-o aia cu limba forestiera… colegii tai, cum ar veni:))

 2. Normal ca e ! Doar el ii pune pe toti.

  Justitis la noi… o mare gluma. Acuzarea (procurorii sefi) si judecata ( judecatorii ICCJ ) sunt numite de presedinte.

 3. Cei ce o sustin ,nu inteleg ca vor cadea in dizgratia cetatenilor, pentru ca sunt asociati cu abuzurile ei.Unele penale.

  • Cetatenii se pot intreba daca exista vreun folos patrimonial, sustinand o persoana dovedita a fi abuziva.

   • Cetatenii nu se mai intreaba, doamna, ca e pierdere de timp : dupa faptul ca oricine e prin politica e legat, inexorabil, de ceva cu penal (o plangere, acolo, are toate lumea – doar Plesoianu e, inca, neatacat; dar nu e timpul pierdut; m-astept, curand, sa gaseasca si-acolo c-a depasit viteza legala, si l-a prins politistu’ universal, din tufisuri).
    Vad ca, dupa aia cu Mazare, si judecatorii sunt cam de naspa, pe net (a gasit si-acolo hastagu’ explicatia : judecatorii sunt naspa; probabil o sa gaseasca si solutia : sa dea condamnari direct procurorii, fara instante; aia sunt neprihaniti, albe-ca-zapezi, s-a vazut).
    Sa ne fereasca, deci, Al de Sus, de ceva conflicte serioase : astia de ne conduc au treburi personale, n-or sa aiba timp de “probleme de guvernare” (acum ceva ani, in 2012, se intalneau niste pedelisti de frunte la Ministerul de Interne – unde altundeva ? -pentru “o gustare” – zicea unul – , sau pentru “treburi de guvernare” – zicea altul. Buldogul exilat a punctat si-atunci, cu umorul de nu-l are : era ministru-ceva p-acolo, deci era firesc sa faca “nimic”,impreuna cu colegii de partid, la Ministerul in cauza !)

Leave a Reply