“Chestiunea a ajuns pe masa mea şi trebuie să iau o decizie. După părerea mea trebuie să ţinem cont de câteva chestiuni când analizăm aceste speţe. Cel care acordă o distincţie vrea să răsplătească pe cel distins, să răsplătească un merit, cel care primeşte şi acceptă această distincţie trebuie să recunoască România şi Constituţia României, să aprecieze valorile care stau la baza Constituţie României. Având în vedere toate acestea am decis sa retrag decoratia Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes”, a declarant azi presedintele Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa.

 

14 COMMENTS

  • Daca era dupa Iohannis,pupa-l-ai,nu se deranja pe tema asta niciodata impotriva pretenarului sau Tokes,dar ,fiind vorba in cauza de o hotarare judecatoreasca, nu a avut decat varianta de a-si calca pe suflet,dar si de a baga o mica vrajeala, ca sa nu ramana in paguba,dar sa se arate fugutza patriot macar si el la spartul targului,de parca retragerea distinctiei ar fi din initiativa lui.

   • Corect. Nu a fost initiativa lui deci pune in aplicare o hotarare judecatorasca neavand incotro.

 1. Un gest întârziat, greoi deși lipsit de substanța in contextul in care Ungaria, cu agenții ei cu tot, a devenit oaia neagră a Europei. Poate ca așa se va uita afacerea Gojdu, al cărei mijlocitor sade bine merci in fruntea SIE precum si neplăcutele consecințe ale fugii parlamentarului UDMR (iertare, nu mai tin minte numele) la Budapesta ca sa scape de plutonul DNA. Ma rog, calul de dar nu se caută la dinti.

 2. Şi unde se află decoraţia? Nu cumva e în posesia lui, acasă la el sau în biroul personal de circumscripţie?
  🙂 Mă gîndesc că se va dovedi o glumă verbală şi acest individ va rămîne cu cadoul de la băse. De ce nu?
  🙂 🙂 sau poate justiţia ”mama infractorilor ocoliţi” îşi va face pomană ca de obicei, spălîndu-i la Nufărul decoraţia! Practica din ultimii 10-12 ani mă convinge mai tare decît microfonia unui robot în faţa camerelor live.

 3. Pacat ca nu i se poate retrage si cetatenia romana. Iredentist, sovin si antiroman, informator dovedit al serviciilor de informatii maghiare.

 4. ”matracuca” îmbrăcată-n roz cu batic ca eşarfă şi mărgele pe jugulară, vorbeşte de parcă ar fi din pdl-pnl! Te chiorăşte şi minte de la ochi!
  – Aia e mamă?
  – Are sau a cresut ea copii?
  De ce nu stopează ei importurile chimicalizato-tratate din alimentaţia zinică şi le acceptă în comerţul românesc?
  Dacă are venitul lunar asigurat chiar dacă nu munceşte, i se pare normal să se închidă o societate şi să rămînă oamenii fără loc de muncă! Cred cu tărie că trebuie, OBLIGATORIU, SĂ DIAPARĂ DIN POLITICĂ şi de pe micul ecran! Chiar vorbesc serios!

 5. pentru asta meritati FELICITARI ,domnule presedinte! Asteptam si altele ca de exemplu;sa se reduca numarul de mandate pentru cei care conduc institutiile statului,dece numai presedintele sa aiba maxim doua mandate!?

 6. Tokes… Fericitul beneficiar al sacrificiului cetățenilor orașului Timișoara.
  ”Români, maghiari germani și alte naționalități”.
  Din nefericire acest ”titlu” nu-i poate fi retras. I-ar fi stat bine lângă Ceașcă.
  .
  Iohannis?… Felicitări!

Leave a Reply