Klaus Iohannis : Il desemnez premier pe domnul Tudose, pentru a termina cat mai repede criza politica grava ce afecteaza Romania.

9 COMMENTS

 1. Tovarășul Iohannis a călcat astăzi pe cadavrele celor împușcați de statul comunist român ! Mai țineți minte cum a devenit Iohannis așa popular ? Prin tineretul de ieri și de astăzi a Timișoarei ! Astăzi , a trecut la comunism !
  PSD ARE MAJORITATE ABSOLUTĂ ÎN TOATE INSTITUȚIILE STATULUI ROMÂN DE CONDUCERE ! ACUM PSD CONTROLEAZĂ ȘI PREȘEDENȚIA !
  ANUNȚ DE BREAKING NEWS PENTRU TINERETUL DE PE FACEBOOK :
  ÎN MAXIM O LUNĂ DE LA INSTALAREA LUI TUDOSE CARE NU E HAGI , CEI CARE CRITICĂ GUVERNUL VOR FI CENZURAȚI , AMENDAȚI ȘI ÎNCĂTUȘAȚI PENTRU A F DUȘI LA ȘCOALA DE REEDUCARE ! AZI IOHANNIS , IDOLUL TINERILOR DIN ROMÂNIA , I-A ÎMPUȘCAT DIN NOU PE CEI DE LA TIMIȘOARA ȘI A CĂLCAT PESTE CADAVRE !
  Măcar atât să mă aștept de la acest guvern nou comunist :
  Ca pensia minimă în România să fie de 2000 de lei ! noi , tineretul rămâne să muncim în țară sub 1000 de lei
  Noi muncim pe săturate ca să plătim numai rate !
  Klaus ne-a trădat ! Eu nu-i mai dau un nou mandat !

 2. De câți parlamentari e nevoie ca guvernul să fie învestit ? Iar după , oare cei din PSD să ne anunțe dacă copiii noștrii trebuie să învețe obligatoriu limba maghiară

 3. Beac, pentru amandoi.
  Noi avem nevoie de “barbati” adevarati, oameni de stat, patrioti, gen Serban Nicolae, Liviu Plesoianu, Cataniciu, Olgutza… nu papagali ca cel din cort o’coceni.
  off..
  bine ca s-a intalnit organul unpugesc cu un udmeist, sa puna la cale cam ce sa mai distruga pe la noi.
  Daca vin unpurii peste toata tara, macar de-o bucata de paine sa ne dea…
  In ce hal am ajuns…

 4. Cred ca nici Dragnea nu se astepta la acest anunt. 🙂 El spera ca Tudose sa fie respins pentru a putea da vina pe Johannis pentru instabilitatea si criza care afecteaza tara. Si ca sa fie circul complet,ar fi frumos ca Tanese sa nu primeasca votul parlamentului.

  • Nici o lege nu il obliga pe presedinte sa accepte betivi, condamnati sau orice debiteaza pesedeul ca asa vrea un condamnat si infractor dovedit

Leave a Reply