Serviciul Român de Informații (SRI) respinge, într-un comunicat emis luni seara, orice implicare a sa în desemnarea premierului Mihai Tudose, așa cum s-a vorbit în ultimele zile.

https://www.antena3.ro/actualitate/sri-respinge-orice-implicare-in-desemnarea-premierului-420647.html

De asemenea, SRI susține în continuarea că este echidistant și neimplicat politic.

“Respingem categoric orice încercare de a implica SRI în dispute politice, în numirea premierului României sau alte acţiuni care nu ţin de misiunile asumate potrivit cadrului legal. Considerăm aceste afirmaţii din spațiul public denigratoare şi menite să afecteze imaginea instituțiilor fundamentale dintr-un regim democratic.
SRI îşi reafirmă determinarea de a rămâne echidistant, neimplicat politic şi concentrat pe îndeplinirea misiunilor sale cu respectarea strictă a legii”, se arată în comunicatul SRI.

Reacția SRI vine după ce s-a speculat că noul premier desemnat ar avea dublă comandă.

 

7 COMMENTS

 1. Și dacă nu-i credem ? Defapt acest comunicat pentru noi , mulți e defapt o confirmare că ăsta are dublă comadă.Dar Radu , ai văzut ce nervos și nesimțit era cu jurnaliștii ?

  • Dupa ce au votat pe Ciolosul lui Iohanis psdeii l-au votat si pe Tudosele lor.
   Vorba Catavencilor: ” Dintre sute de valeti un chintal de epoleti”…

 2. Si atunci ce naiba cauta un lector de la academia SRI in functia de prim ministru ?????

  Adica suntem chair asa de idioti sa ne prostiti in fata?

 3. Domnule Tudor, de vrajeli ieftine sintem satui! Pai cum sa-i credem, cind unul de-al lor, DE LA VIRF (!!!!), declara, cu subiect si predicat:
  “La virful structurilor speciale exista si preocupari mai selecte cum ar fi „rezerva de cadre” a presedintilor si a prim-ministrilor…”

Leave a Reply