Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, după vizita de la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde a avut o discuţie cu preşedintele Livia Stanciu, că a văzut mulţi oameni dedicaţi, care lucrează în condiţii dificile, arătând că “la Înalta Curte se lucrează mult şi bine”.

Preşedintele Iohannis a fost întâmpinat la sediul ÎCCJ de preşedintele Livia Stanciu (foto), care i-a făcut un tur de prezentare a instituţiei, potrivit Mediafax.

Şeful statului a vizitat birourile şi sălile de şedinţă din cadrul Înaltei Curţi iar la final, a avut o discuţie privată cu preşedintele ÎCCJ. Întâlnirea a durat aproximativ o oră.

La finalul întâlnirii, Klaus Iohannis a declarat că a fost prima sa vizită la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la invitaţia preşedintei Livia Stanciu, şi a precizat că discuţiile au vizat condiţiile de muncă din cadrul instituţiei.

“Am văzut cum se lucrează aici. Am văzut oameni foarte dedicaţi. Am văzut oameni care lucrează mult peste program, care lucrează în condiţii dificile şi fac o treabă excepţional de bună”, a spus Klaus Iohannis, despre activitatea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit lui Iohannis, în ceea ce priveşte condiţiile de muncă, “trebuie încă găsite foarte multe soluţii”.

“Sunt convins că dacă se doreşte, se pot rezolva aceste probleme. Important este să vedem conţinutul şi aici stăm foarte bine. La Înalta Curte se lucrează mult şi bine”, a mai declarat preşedintele Klaus Iohannis.

14 COMMENTS

 1. Reabilitarea institutiei Prezidentiale si a Justitiei, am zis! Adica, cum ar veni ca ele nu mai sunt ce-au fost, pe vremea vechiului regim. Asta e tema! Combinatiile astea sunt vechi, s-au mai servit in istorie si fraierii ca de obicei, nu descopera altele ci doar le repeta, bazandu-se pe ignoranta tuturor papagalilor! Cu pene, am vrut sa zic. ‘Traiti!

  • L-a trimis coldea sa le zica ca data viitoare sa nu mai elibereze pe Udrea sau pe Ponta sau pe oricine altcineva e trimis de bratul penal al SRI adica DNA la ei. L-a trimis sa le zica sa nu se mai intample.

 2. SPECTACULOS!

  S-a anuntat scaderea cotei unice la doar 14%, cu incepere de la data de 1 ianuarie 2019!!

  Pai, pe mine ma interesa totusi sa stiu ce masuri se iau cu predilectie pentru perioada de la 2042 incolo, pentru ca mi se pare foarte relevanta acea perioada, peste 100 de ani daca se poate! Cat de loviti cu scandura trebuie sa fim, ca sa traim din asemenea palavre (baliverne)?!

 3. D-le,

  Propun ca la televizor sa se vanda totusi mai multa mascare daca se poate, pentru ca mie mi se pare ca ceea ce ni se da actualmente sa rontaim, e totusi prea putin pentru atata turma de rumegatoare. Cantitativ, ma exprim. Trebuie aruncate noi karlige, ca sa se-arunce fraierii in ele, pentru ca asa se termina nada si iese prostii pe uscat si-ncepe sa se zbate, ce facem…

 4. da,”de asta condamnaţii arestaţi sau cu suspendarea pedepsei sunt tot pe funcţii, iau hotărîri şi încasează veniturile lunare”, de asta se lucrează mult şi bineee! Asta-i părerea lui iohanis, nu şi a celor care văd, a celor care se confruntă cu probleme…

 5. cu noile coduri penale care au abrogat “subminarea economiei nationale“, a dat putere discretionara procurorilor situandu-i deasupra legii cand tergiverseaza ani de zile dosarele si plangerile penale, prin tainuire, favorizare si complicitate tolerreaza faptele penale ale unor magistrati cortupti,incompetenti, indolenti ce savarsesc fapte abuzive si ilegale prin abuz in serviciu si dolosivitate ( dolul care nu-i pedepsit???).in salile de judecata ticsite cu sute de dosare, intre 100 si 300??, stresul, volumul dde munca este imens, dar calitatea unde poate fi cand dosarele se citesc in sedinta la prima sedinta sau al 5 lea termen???nu avem stat de drept de jos in sus, iar parchetele niciodata nu se achita de sarcini in termen!

 6. Dle Iohanis aveam speranta lucrurilor “bine facute “,dar se pare ca ne-am inselat .Aceste ” JIGODII ‘reusesc sa va ” abureasca “-Apropos:-va au cu ceva la mana si pe d.voastra ???? ,ede ALTCEVA !!!!!se pare ca da cand o tara intreaga v

 7. In ochi nostri celor multi , justitia este compromisa cu actualele persoane in conducere,.Procurori care au tinut dosarele la sertar si sefi lor directi sa fie inlaturati din aceste institutii. Se simnte nevoia sa se faca curatenie in aceste institutii si numirea lor sa nu se mai faca de o persoana ci propunirile sa treaca printr-o comisie sa nu mai fie suspiciunea de slujire.

 8. nu e greu de dedus in ce a constat discutia privata de o ora cu presedinta ICCJ….ce sa mai….un popor oropsit si condamnat la saracie, foame si mana intinsa…sa traiti bine ‘nea presedinte…bleahhh

 9. Nu mai intaleg nimic .Lui Elena Udrea i-au dat drumu si la un copil de a furat 1000 lei il tin de 4 luni la puscarie ……cred ca justitia difera de la oras la oras de la judet la judet …..Nu au criteri de judecat ,nu respecta legile .Am observat ca daca un judecator nu vrea sa ii dea drumu nu ii da chiar daca ar trebui sa ii dea drumul .Cred ca judeca dupa chef dupa cum au dormit noaptea ,dar niciodata dupa fapte .Mie unul imi este o scarba de justitie …niste incompetenti care se cred ma presus decat sunt ,niste oameni de nimic de cea mai joasa clasa .Erorile judiciare sunt foarte des intalnite in tara asta de tot rahatul ,dar nimeni nu face nimic .Suntem un popor de Sclavi …asa am fost intotdeauna de la Decebal -Iohanis ..ne complacem in mizerie …..cei care ne conduc ar trebuie sa se mai consulte si cu poporul cand ia o decizie care implica acest popor ….

Leave a Reply