Eliberarea Elenei Udrea din arestul Politiei prin decizia Inaltei Curti si trimiterea sa in arest la domiciliu este un mare succes pentru blonda prezidentiala.

Decizia a fost luata de judecatoarele ICCJ Lavinia Lefterache si Luciana Mera.

Arestarea la dominciului sau de lux, in uriasul apartament cu acces la piscina si padure, devine o premisa excelenta pentru noi postari pe Facebook.

Operatiunea de a-si desfunda nasul in public a avut succes : amenintarea cu sifonarea a produs efecte.

Daca la eliberarea protejatei lui Basescu adaugam si urmarirea penala a lui Sebastian Ghita, as spune ca basismul e inca viu si da din coada.

 

74 COMMENTS

  • “Morţi suspecte ale sfertului de veac politic românesc

   klaus iohannis ultima ora
   Apar tot timpul coincidenţe în viaţa noastră, dar, indiferent de stranietatea lor, trebuie să recunoaştem că, în pofida scepticismului pe care îl manifestăm, unele dintre ele sînt cu adevărat bizare. La o distanţă de 10 ani, două drame care seamănă ca două picături de apă, soldate cu 2 oameni celebri care s-au spînzurat, au fost trecute sub tăcere. Coincidenţă stranie! Sponsorul campaniei prezidenţiale a lui Băsescu s-a spînzurat în acelaşi mod ca şi sponsorul campaniei prezidenţiale a lui Iohannis. Aparent, în ambele cazuri, nu exista nici un motiv de sinucidere, dar… Pe fondul furtunilor care au lovit S.R.I., Justiţia şi scena politică românească, moartea prin spînzurare a unui bun prieten al lui Klaus Iohannis a intrat, poate cu poruncă de undeva, într-un con de umbră. În mod ciudat, la început de mandat prezidenţial, doi apropiaţi, unul al lui Traian Băsescu şi altul al lui Klaus Iohannis, şi-au luat viaţa spînzurîndu-se în casa familiilor lor. Să fie oare funia din acelaşi ghem?! Ambii sponsori ai campaniilor prezidenţiale, cu ştreangul de gît

   În urmă cu 10 ani, la începutul mandatului prezidenţial al lui Traian Băsescu, un cunoscut om de afaceri, apropiat al preşedintelui, unul dintre sponsorii mari ai săi, era găsit spînzurat în subsolul vilei în care locuia. Florian Anghelescu avea o fabrică de ţigări care îi purta numele – „Anghelescu Industry”. Soţia lui, Stana Anghelescu, fusese numită consilier la Cotroceni în 2004, presa speculînd, la vremea aceea, că funcţia dobîndită în Administraţia Prezidenţială era o recompensă pentru sprijinul financiar din timpul campaniei prezidenţiale. La o distanţă de 10 ani, la începutul mandatului de preşedinte al lui Klaus Iohannis, un prieten al său este găsit spînzurat în locuinţa mamei sale. Cristian-Gheorghe Pavel era soţul Anitei Pavel – consilier local la Municipiul Sibiu, din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), el fiind directorul adjunct al societăţii de transport public din Sibiu. Cei doi soţi bogaţi făceau parte din grupul de prieteni apropiaţi ai preşedintelui Klaus Iohannis încă de pe vremea cînd acesta era primar al Sibiului. După cîştigarea alegerilor, aceştia au participat la petrecerea organizată acasă, la Sibiu, de familia lui Iohannis, dar şi la petrecerea de Revelion. Afaceristul Cristian-Gheorghe Pavel din Sibiu l-a sponsorizat pe Klaus Iohannis cu 1,5 milioane de euro, după care, nefericitul, a fost găsit spînzurat. Cristian-Gheorghe Pavel era director şi acţionar majoritar al unei firme de transport internaţional şi avea nu mai puţin de 200 de autocare. El a fost condus pe ultimul drum, printre alţii, şi de familia lui Iohannis, iar lumină în cazul morţii sale se va face tot la Sfîntul Aşteaptă.

   Alţi morţi celebri, cazuri suspecte, neelucidate

   În clasa politică românească s-au înregimentat, fie pe baza poruncilor din afară, fie cu ajutorul sacului de bani, marionete celebre, inculte şi sadice, semi-analfabeţi, găinari şi corupţi, lucru care reflectă cu fidelitate stadiul de evoluţie la care ne-a adus sfertul de veac de capitalism barbar. Într-o ţară atît de vînată de mafia internă şi de către mafioţii care fac jocurile la scară globală, nimeni, absolut nimeni, nici măcar preşedintele României nu trebuie să mai beneficieze, să profite de imunitate în faţa legii. Mergînd pe ideea – clanul îşi ia dreptul, n-ai voie să-i faci concurenţă -, să trecem în revistă alte cîteva morţi suspecte, rămase ca în tren – dispariţii subite, care au zdruncinat scena politică postdecembristă şi Justiţia română. De-a lungul acestui sfert de veac, oameni de afaceri, avocaţi şi diplomaţi au fost „extraşi” cu forcepsul din sînul vieţii, şocînd opinia publică prin moartea lor rapidă şi stranie. În cazul unora dintre ei nu se ştie nici acum dacă şi-au înscenat moartea ca să scape de procese sau de închisoare sau dacă, incomozi Puterii, au fost ajutaţi să se sinucidă. Să începem cu moartea miliardarului Gigi Kent, apropiat al lui Mugur Isărescu şi Theodor Stolojan (vezi site-ul Ediţie Specială), despre care s-a spus că a murit de tristeţe, dar omul de afaceri deţinea o întreagă arhivă video, care viza în mod acuzator personalităţi în ghilimele ale scenei politice şi financiare. Doina şi Ion Aldea Teodorovici, militanţi pentru unirea cu Basarabia, au murit într-un stupid accident rutier, deşi însoţitorii lor din maşină au scăpat, prin cine ştie ce miracol, teferi. Moartea senatorului Şerban Săndulescu, decedat la două zile după expirarea mandatului din Parlamentul României, „ajutat” şi el, probabil, să treacă pe lumea cealaltă. Ştia prea multe despre lovitura de stat din 1989 (fusese membru al Comisiei Senatoriale „Decembrie 1989″) şi despre contractul cu Romtelecom şi începuse să vorbească prea mult. Din ceea ce ştia a scris cartea: „Lovitura de stat a confiscat revoluţia română”. Acum, nu mai poate vorbi. Şi nu este singurul.

   Şirul morţilor suspecte continuă

   Sfîrşitul ciudat, rămas în suspensie, al ziaristului Dumitru Tinu; unii vorbesc despre o înscenare a morţii miliardarului Patriciu; moartea afaceristului Cătălin Chelu, în Iordania. Apoi, Marta, omul lui Blejnar, dat dispărut – din lume sau chiar din viaţă! (otrăvit sau evaporat); moartea tragică a avocatului George Dumitru, după ce l-a denunţat pe Dan Adamescu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din România; moartea în condiţii suspecte, la vîrsta de 33 de ani, în Penitenciarul Codlea, din cauza unui stop cardio-respirator, a secretarului de Stat Sorin Crivăţ, implicat în dosarul „Armamentul” (familia susţine că a fost otrăvit), cu o zi înaintea termenului de judecată din 27 martie 2007, cînd urma să demaşte tot ceea ce ştia. Moartea suspectă a lui Erbaşu, despre care se zice că s-a aruncat în piscină. Ce ciudat mod de a face baie! Piscina era fără apă! Moartea suspectă a directorului general al „Enel Energie”, Matteo Cassani, probabil, îndemnat şi el să-şi ia zborul în cădere de pe clădirea companiei din Bucureşti; moartea prin otrăvire lentă cu aluminiu a procuroarei Luminţa Şega, cea care a anchetat dosare celebre de corupţie, printre care şi pe cel al lui Sorin Ovidiu Vîntu. În speţă, după 9 ani de la acea moarte suspectă, judecătorul Mihail Udroiu de la T.M.B. a redeschis dosarul morţii procuroarei Luminiţa Şega şi a hotărît audierea Ioanei Maria Vlas, a procurorilor de la Parchetul General şi D.N.A. şi efectuarea unei noi expertize toxicologice. Soţul procuroarei Şega, judecătorul Marius Şega, şi fratele acesteia, Mircea Slăvilă, au acuzat că intoxicaţia cu metal s-a produs la serviciu, unde obişnuia să îşi bea cafeaua de dimineaţă, judecătorul acuzînd în mai multe rînduri că decesul soţiei sale are legătură cu dosarele lui Sorin Ovidiu Vîntu. A nu se uita sinuciderea, la fel de dubioasă, a tînărului Mircea Stănescu, fiul lui Sorin Roşca Stănescu.

   Teroriştii care deţin Puterea după lovitura de stat din ’89 au băgat România în războaie străine

   Un studiu cu relevanţă şi credibilitate menţionează că metodele prin care mafioţii îi elimină pe cei care caută dreptatea şi adevărul sînt: otrăvire lentă, accident de maşină, iradiere cu cobalt radioactiv sau cancer provocat (cazul Antonie Iorgovan), arme cu energie dirijată, flux de neutroni, microunde, cobalt radioactiv sau cancer provocat, injecţii cu mercur şi viruşi mortali, ultimele nelăsînd urme, fiind şi extrem de greu de dovedit, prin analize costisitoare în afara ţării. Specialiştii vorbesc despre trei tipuri de tehnologii, cu trei tipuri de raze: Gama, X şi mănunchiuri de electroni. Substanţe radioactive precum Cobalt 60 sau Cesiu 137, care au o mare putere de penetraţie, sînt folosite în iradierea cu raze Gama. De mai bine de 30 de ani, razele Gama asigură şi sterilizarea instrumentelor medicale, fiind folosite şi în tratamentul cancerului. Cobaltul radioactiv ţinteşte creierul şi inima (se presupune, cazul psihiatrului Florin Tudose), plămînii (Daniel Rujoiu, R.S.P.-S.P.I.R.) sau ficatul (colonelul Soare – I.G.P.). Să ne amintim şi de moartea suspectă a procurorului Panait. Dosarul nu poate fi închis, adevărul nu poate fi şters cu radiera. Dacă am fi fost atenţi la reţeaua de crimă organizată post-decembristă, fie şi de la distanţă, am fi observat cît de aproape de urechea României au trecut şi trec gloanţele. Am fi observat de cîte ori li s-a pus ştreangul de gît românilor. Am înţelege că toate aceste crime suspecte nu se deosebesc decît prin procedură de crimele teroriste, începînd cu asasinarea fostului preşedinte Nicolae Ceauşescu, asasinarea, pe 28 decembrie 1989, a lui Marin Ceauşescu, şef al Reprezentanţei Comerciale a României de la Viena -, sediul spionajului românesc în Europa occidentală, spînzurat la subsolul clădirii care găzduia Agenţia Economică din Austria, pînă la ultimul prieten spînzurat al lui Iohannis. Că doar teroriştii sînt la putere de la lovitura de stat din decembrie 1989! Pentru mafioţii care au ucis cu sînge rece România şi-au băgat-o în războaie străine, pentru executanţi şi pioni, pentru cei care au deturnat dosare şi au blocat anchete judiciare, pentru toţi cei care au trădat şi vîndut România există un singur tratament: rapida şi dreapta lor judecată, pedeapsa cuvenită potrivit legii, confiscarea averilor şi trecerea lor în patrimoniul Statului Român.

   MARIA DIANA POPESCU”

  • Pai ar trebui ca sefa DNA sa-si dea un pic demisia.
   Nu poti sa bagi la arest preventiv pe un deputat si sa se aleaga praful.
   Dosar facut prost? Pleci nenica in provincie de unde ai venit si mai inveti.

   • De unde ai inteles tu ca s-a ales praful si de ce s-a ales praful? Hai sa iti dau un singur exemplu. Cate zile a stat Voiculescu in arest preventiv? Si uite ca nu s-a ales praful in final luand 7 ani. Dar Nastase cat a stat in arest preventiv? Cred ca mai putin ca Nuti de Plescoi iar in final ai vazut ca nu s-a ales praful. Sa spui ca s-a ales praful in momentul in care judecatorul va decide sa o trimita acasa. Deocamdata e doar faza de urmarire penala dupa care urmeaza procesu;l Si daca urmarirea penala si procesul vor dura 7-8 ani nu ii poti tine 7-8 ani in arest. E posibil ca sentinta finala sa fie mai mica si atunci nu ai de unde sa mai scazi perioada de arest preventiv. Nu mai confundati partea de cercetare penala cu justitia. Justitie inseamna doar judecatorul nu si procurorul. Judecatorii fac justitia adica impart dreptatea. Procurorii doar acuza indiferent daca au sau nu dreptate. Si sa vedem cat va sta cucoana acasa caci vor mai urma si alte nopti pe la arest la ce lista de procese are. Saptamana asta a fost doar pentru o mica parte dintre ele.

 1. Dl. Tudor,

  Am o rugaminte, adresati o intrebare oficiala catre “combinatori”, cand se apuca sa mareasca salariile in tiganie, sa fie dreac mai mult de 10 milioane vechi pe luna pentru toata prostimea, visul de aur al angajatorului roman la care au ajuns toti indiferent de studii, experienta, competente?

  • l-a avut Udrea la faza asta, l-a dat tare de tot in gat, toate spusele ei in denunt fiind adevarate. Coldea e pe duca….

   • Domnule ochi ager o admiri degeaba pe tanti belena.falcoasa are mintea intre picioare,ca magaru’!
    o colectie de prosti si dezaxati sexual ne au devalizat tara iar populatia din care s auu ridicat astia e si mai tampita.au unochi ager si viclean dupa praduiala iarcelalat bovin,de vitel la poarta 9

  • Poate n-am inteles eu bine, dar ce vise ai tu de bei bauturi de 53.63 de lire sterline in Romania centrafricana si iti bati joc de maririle salariale ale oamenilor care muncesc zi-lumina pentru un pumn de maruntis ?

   • Era pt un sg ochi ager la alt post,scuze.eroare din tableta lui peste.apropo,ce ai frate cu ardelenii?

    • Vor sa se separe de ceilalti romani. Ii jignesc mereu, in toate felurile, de la moldoveni betivi la olteni prosti, sudisti, tigani. Ei mereu sunt “marii ardeleni” ai lui peste prajit. “De unde esti ? Din Ardeal. Mhooooamaaaa! Ce misto.” Ceva de genu’. Peste toate astea, s-au trezit sa voteze ca prostii-n targ nu stiu ce mama draq viseaza noaptea, adica anticomunism, d’astea. Asa fac de 25 de ani. L-au sustinut mereu pe Tokes. Unii dintre ei stiu mai bine ungureste decat romaneste. Cand spune unul ca e din Ardeal, moamaaaa, cine e el. Crema societatii. Marele si tarele. Cand defapt, de obicei, este un PDL-ac spurcat si un separatist *****. Si multe altele. Toti banii Romaniei se duc in Ardeal, ca de aia voteaza mereu PDL-acii spurcati, iar restul tarii se zbate in saracie din cauza lor. Au ocupat Romania. Abia astept modificarea Constitutiei care sa contina regionalizarea. O votez cu 10000 de maini.

     • Mai degraba este vorba de unii ardeleni care se cred ei smecheri si inteligenti,nu ar trebui generalizat.Flacaii cu pricina ar trebui s-o lase mai moale cu “tiganii de ragateni” avand in vedere ca la ei sunt atat regii cat si imparatii plus suitele lor tiganesti.Si ar mai trebui sa stie ca majoritatea sefilor si patronilor din zona lor sunt de origine olteni d’aia “prosti”.

     • @paris
      Nu stiu, dar din 16 noiembrie imi este sila de majoritatea dintre ei. Asta este… Abia ne revenisem si noi ca tara si au venit ei sa faca totul praf la loc. Sa vezi ce se bucurau cand a iesit Iohannis. Nu mai puteau de fericire.

 2. D-le, se bate gastile-n justitie d-le, sa ma dau cu lama daca nu este asta! Chiar m-am umplut de indignare de ce-am vazut la televizor! O sa ma apuc sa beau o sticla de Lagavulin (fluid stilat), pe portofelu’ meu daca va mint.

  • Dna ul se reorienteaza spre PSDisti ca aia sunt ca oile, tantalai si fara curaj…S-au fript rau cu Udrea ! Tot ce a zis ea in denunt e corect, SRiul colecteaza taxa de protectie de la tot ce misca: politicieni, oameni de afaceri etc. Ei sunt capul mafiei. Cum zice coldea: “daca veneati inainte la mine 99 la suta se rezolva.” Adica daca n-ati venit cu parnosul v-am bagat la racoare…
   Alfel spus justitia a fost servita: Udrea nu avea de ce sa stea la racoare daca procurorii nu au venit cu nici o proba.

   • Pai procurorii s-au invatat sa bage la arest fara probe. Nu-si mai bate niciunul capul ca totul e aranjat.
    Da’ acum a iesit cu cafteala, Basescu i-a dat un cap in gura lui Coldea ca asa e in justitia independenta.
    O zi justitia e independenta de Basescu si in ziua urmatoare de Coldea.

 3. in seara asta imi dau seama ca udrea in tot ce a spus a avut dreptate …nu-mi place ,dar asta e realitatea …basescu iese si boraste fiere pe tvr ,iar a doua zi protejata e eliberata ..despre ce vorbim in colcaraia asta ? ce zice kovesi ? ce zice coldea ? oare nu e o lovitura de imagine pentru toate institutiile , data de o gasca de nemernici care fac ordine dupa bunul plac in romania ? isi vor tara inapoi …

 4. D-le,

  M-am indignat f tare in urma a ceea ce am vazut la televizor ca se intampla! De suparare, o sa imi bat un cui in cap in semn de protest si o sa ma urc pe prima macara cu pancarta de gat! Da-i in mortii lor, cu justitia lor, cu arestarile si cu vrajeli. Joaca Halep la Dubai si este si Dinamo cu Petrolu’ in Cupa Romaniei pe Digi 1.

  Ma uit la aia, am schimbat ca n-are rost, ne pierdem timp aiurea cu vrajelile-astea.

 5. “Justiția independentă” din România lovește din nou.

  Să-i spună cineva PSD-istului Sturzu că justiția nu este – citat – egală pentru toți. Pentru aducerea la DNA a bătrânei de la Rădăuți Kovesi a trimis gorile. La fel și după Mazăre, iar acum după cumnatul lui Ponta. După Mircea Băsescu și Udrea nu a trimis pe nimeni, i-au lăsat să se ducă singuri la DNA când au fost chemați.

  Domnul Radu Tudor, vi se pare o coincidență că ultima ieșire publică a lui Băsescu pentru a o apăra pe Udrea a fost fix aseară și nu, să zicem, alaltăieri și că acum este liberă? Mie nu.

 6. Dl. Radu Tudor, eu nu vreau ca pa mine sa ma aresteze justitia “interdependenta”, pentru ca inca n-am infaptuit. Care e fapta? Doar ca ma dau cu lama pa abdomen, nu e penal. E treaba mea ce fac pe proprie piele. Asa ca da-i in mortii lor cu toata justitia si cu independent lor. Ie destui care si-a bagat inel.

 7. Domnu Radu Tudor va dau acum dreptate referitor la Victor Ponta ce ziceati acum 2 ani despre el si mafiotul Ghita…noroc cu youtube ca ati ramas primul cate ati deconspirat sistemul mafiot condus de Ponta. Va iubesc! Mi-ati deschis ochii!

 8. D-le,

  Justitia “Independenta” nu poate sa ne interzice sa ne dam cu lama la depresie! E pa proprie raspundere. E treaba noastra. Ce treaba are “Independenta” in Justitie, cu fapta ca ne dam cu lama peste tot pe noi? Asta mai e Justitie, mai e “Independenta”, daca astia vrea sa ne ia si lama de sub linba, asa ceva nu s-a mai pomenit! E abuz

 9. Dl. Radu Tudor,

  A zis uni, tot face misto de Izaura c-a zis aia ca a venit garda si i-a facut “frangrant”.
  Acum, nu vreau sa fiu parsiv, da ieu intreb, astia romanii, care ie mai boieri de felu lor, ie mai emancipati, tiganii este robi, bine. Romanii astia care e ei mai boieri si este eruditi, ei stie cum se zice la “flagrant” pe tiganeste?!!

  Atunci care ie mai destept, ca nu ma prind?

 10. interesant ca basescu spune luni ,,puneti presiune pe ponta ,, si a doua zi se facu …oare dna si sri au revenit la matca ? la basescu ? are curaj cineva sa ceara explicatii lui ponta ,lui ghita ,lui kovesi sau coldea cu privire la ce se intampla ? e penibil ! singura toanta care face puscarie e ridzi …oare de asta zicea basescu ,generatia irosita ? ciolanul e cumva fondurile ue ?

 11. A iesit Basescu la televizor si a transmis in clar ordine ( la fel cum o facea si pe timpul presedintiatului):
  a. udrea e buna si cinstita si nu stie ce e banii care oricum nu aduc fericirea
  b. are incredere in judecatorii pe care i-a numit la inalta curte
  c. udrea poate sta si acasa la fel ca banditii de nastase si voiculescu ( ce tupeu pe astia doi; au fost judecati cca 10 ani si in loc sa stea in puscarie ei stateau acasa). de aia care au stat cate 1,5-2 ani prin arest, mucles.
  Rezultatul? Nutica liberata din beci si culmea culmilor judecatorii au judecat cauza si pe fond.
  Asteptam sentinta si motivarea pana luni.
  Maiculita si multi mai sunt aia care zic ca basescu nu mai are putere si e terminat. HA HA HA!

 12. Bine ca au dat drumu la campionat pe tv, ca il taiasera pentru alegerile prezidentiale din decembrie, sa stea prostimea sa se-arunce pe politichie, sa bage toti botu’ la karlig, sa sara toti in gat pe interes pe posturile de propaganda. Acum daca au trecut alegerile, bine dreacului ca dau drumul iar la transmisie la Liga I pe tv, sa poata lumea sa se mai uite si la altceva decat la prosteala asta cu asa zisa “politica” damboviteana, de la care te ia capu’ daca-ti pui mintea prea mult cu asa ceva. Haules baules. Halebardes. Ne-am scos. Hai Dinamo!

 13. Mai mare rîsul şi batjocora la adresa”Procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA)” , atîta ştiu să producă? după atîta circ şi mahala? cum dreacu să mai crezi în drepturile şi dreptatea omului, cînd, se vede clar: o mînă se spală pe alta şi-s pure ambele! huoooooooooooooo!!!

 14. a ieşit, jurnaliştii buluc pe ea. asta pt că nu vă reglaţi ceasul pe net conform orei reale! cu 9 min în urmă

 15. Domnul Radu Tudor, ce se mai știe despre profesionistul și independentul pletos de la DNA care îi scosese lui Udrea cătușele? Cumva încă o anchetă de tip “fâs”?

 16. Ati vazut cum scot hackerii bani din bancomate cu un simplu virus si fara sa le atinga ? Si va mai mirati ca de ce unii nu vor sa accepte carduri si toate astea. Pentru ca datele si veniturile oamenilor nu sunt sigure.

 17. Este explicat motivul întoarcerii lui Băsescu în politică:
  Nu degeaba vă mirați ce să caute Băsescu înapoi în politică,un om atât de nepopular,sarcastic,sadic,nefericit și urât de atâția
  Singurul scop a lui Băsescu este să aibă o înfățișare suficient de tiranică(aici îl ajută mult presa,fie că e băsistă sau nu) încât să transmită procurorilor care vor independența justiției următorul mesaj:
  -În viața voastră de doi oameni și numai doi nu vă puteți atinge Băsescu Traian și Gabriela Elena Udrea

 18. Cum a scăpat Udrea de pușcărie:
  1.William Brânză i-a trimis duduiei Udrea în pachetul ăla și niște bani
  2.Elena Gabriela Udrea a venit la ICCJ mult prea repede înainteaorei 8.O fată ca ea,își permite să retragă o sumă modică cât să nu fie după gratii

 19. ce s-a intimplat in ultima saptamian, de brusc pare ca unii au virat-o?
  Pai, facura nemtii pace cu rusii.. deci putem specula ca fratii americani nu sunt fericiti si au in continuare pe aicea nevoie de toti oamenii lor… consecinta in pura coincideanta e ca deci Baselu prinde glas, tvr are brusc spatiu de emisie pentru acest fost, madama e libera si pontaghita la dna
  Estimam ca pe viitor vor mai cadea ceva prieteni de-ai rusilor (inclusiv unguri) si ca Ponta pica rapid, dat fiind ca n-a mai facut acord cu FMI.

 20. Faptul ca a scapat din arestul preventiv nu-i un capat de tara important este ca procurorii DNA sa dea dovada in continuare de aceeasi tenacitate si sa nu o ocoleasca din niciun dosar in care este implicata.Scoaterea ei este un semnal si pentru cei ramasi inauntru,colaboratorii in furturi.” Uitati-va fraierilor Udrea e acasa in luxul ei de toate zilele iar voi stati aici si veti mai sta daca nu colaborati si ne ascundeti ceva sau ne trimiteti pe piste false ” ” Basescu a intervenit la TVR doar pt ea,de voi nu-si mai aminteste nimeni naivilor.Protejati-l in continuare dar o faceti pe pielea voastra ! ” Pana la urma acesta este adevarul nu doar o forma de strangere de informatii prin sifonare.

 21. Cum naiba se procedează sau se aplică legea asta în România? Am fost conduşi de hoţi, excroci şi vînzători de ţară, acum sunt pedepsiţi cu suspendare, sau închisoare, dar, culmea, tot în funcţia respectivă sunt, încasează veniturile, iau hotărîri,… ! Cum naiba se poate aşa ceva? Cum de se rămîne pe funcţie atîta timp cît eşti condamnat la închisoare cu suspendare sau arest? Şi cică, nu se continuă reforma în defavoarea ţării şi poporului, în defavoarea demnităţii omului şi respectului legii! Prea multă bătaie de joc pe faţă!

 22. Chiar daca Basescu ar fi intervenit, daca dosarul era solid, nu i se dadea drumul Udrei. Daca probele sunt slabute si a fost arestata, inseamna ca s-a facut un abuz iar cei ce instrumenteaza cazul trebuie sa plateasca. Mai inseamna ca in toti acesti ani au mai fost cazuri asemanatoare, de exemplu Remes sustinea ca a fost victima, iar Kovesi este vinovata. Trebuie schimbata legislatia, astfel incat si acesti functionari care se cred dumnezei si se joaca cu destinele oamenilor, sa fie trasi la raspundere. Astazi, Udrea aflata in libertate, isi va schimba declaratiile privindu-l pe Coldea iar de Kovesi nici ca va pomeni.

 23. ar trebui sa ne explice ponta ce cauta permanent inspre dreapta si basescu …atat ..e simplu …de la pozele cu udrea la masa ,la avocatul lui cocos ,la firma cumnatului care avea contracte cu statul in perioada in care udrea era la putere ,la pactul de coabitare , la numirea unor persoane anumite la dna si diicot ,la chemarea lui udrea si basescu la tsd in urma cu cativa ani …mie mi se pare ca udrea ,basescu ,ponta ,ghita fac parte din aceiasi gasca raspandita prin toate partidele pe care le-au controlat si le controleaza …il intreaba cineva ceva ? are datoria morala sa explice ..

 24. E un razboi orbesc pentru putere si butoane. Clanurile mafiote care conduc Romania si-au scos sabiile. Intarata-i drace … . Poate asa se vor taia se vor baga unii pe altii la parnaie si poate o s-o duca si tara asta mai binisor. Va rog sa fiti atenti, acum este moda “prejudiciului”, un fel de nisip in ochii prostilor, pentru ca asa ne considera toate leprele astea de conduc sau detin fraiele dreptatii in Romania. Papusarul trebuie cautat in alta parte.

 25. Domnule Tudor! Sincer sa fiu e foarte greu de inteles. Acum o saptamana ma certam cu dumneavoastra tot pe aici, si nu numai eu, deoarece erati total impotriva acestor arestari preventive si chiar sustineati ca eroina de Plescoi trebuia lasta in libertate. va explicam ca nu e cazul la ea dupa cate povesti insira zilnic si cat statea cu microfoanele in gura. Cu toate astea erati dusmanul acesui asa zis spectacol si cereati cercetari sub control judiciar sau arest la domiciliu. Acum ca dorinta de acum o saptamana, si nu numai caci dumneavoastra ati sustinut mereu ca nu trebuie aplicat arestul preventiv, va este indeplinita sunteti foarte revoltat ca s-a indeplinit ceea ce sustineti de atata timp. Cercetarea in stare de libertate nu in arest cu plimbatul politicienilor cu catuse la maini. Cand aveati o opinie corecta si obiectiva? Atunci cand infierati preacticile procurorilor sau acum cand infierati deciziile judecatorilor, decizii conform dorintelor dumenavoastra? Lasati totusi sa fie revoltati doar pe cei ce au fost mereud e accord cu aceste practici de arest preventiv, printer care si eu, si fiti consecvent in ceea ce sustineti. Altfel nu va mai poate nimeni suspecta de obiectivitate daca va schimbati radical opiniile despre acelasi subiect de la o zi la alta. In alta ordine de idei arestul la domiciliu, ceea ce cereati dumneavoastra acum o saptamana in cazul eroinei de Plescoi, se face la domiciliul respectivului trecut in acte. Acum ce sa faca judecatorul? sa o oblige sa isi schimbe domicilioul din acel cartier residential cu o garsoniera in Ferentari? Apartamentul din Roman l-a vandut deja caci ala a fost doar cas a pacaleasca prostimea din Roman. Si s-a vazut ca e multa prostime acolo.

 26. Acusica vezi “bomba”
  Duoamna udrea e insarcinata cu un bas.creste ceva in hoitul ei.aveti mila de ea judecatori si popor,e o eroina!!.crezi ca prostituata ramolita nu a facut asta?daa,cum necum s a insamantat ea

 27. Din cate stiu eu, Voiculescu a fost judecat in stare de libertate. Si Nastase. Si Fenechiu. Si Ridzi. Nu vad de ce Udrea trebuia judecata altfel. Inclusiv saptamana asta de bulau a fost corecta: Udrea o luase razna si comenta public despre dosar, trimitea mesaje spre alti acuzati si asa mai departe. Udrea a fost eliberata conditionat si I s-a pus in vedere sa nu dea interviuri, sa nu discute cu personae implicate in process si sa nu posteze nimic pe retelele publice despre process. Si sa stea acasa.

  Daca se face asta, mi se pare normal sa aiba parte de arest la domiciliu. Daca nu, din nou la bulau.

  Mie totul mi se pare normal. Plus ca dosarul pare destul de greu, sumele din mita au fost mari si au lasat multe urme, si multi dintre invinuiti au vorbit sau sunt gata sa vorbeasca pentru decizii mai favorabile in instanta. Udrea nu pare sa aiba scapare la decizia finala a justitiei.

  • De ce iti pui atatea intrebari?Trebuie sa se arate norodului ca a sosit “pas cu pas, Schimbarea”.In rest se vor pierde toate pe drum,caci urmeaza cine mai stie ce “lucrari” care sa ne ia fata.

 28. Guvernul ponta trebuie sa cada.nu presteaza cum trebuie la stapani.normalitatea este inabusita din fasa,nu cumva sa slabeasca hotia.3ani de oarecare domolire a jjafului si coruptiei au depasit rabdarea stapanilor.ei vor ce e al lor.basau ranjeste cu dintii aia de melc dupa isprava ce facu vanzand tara pe nimic.doar marirea lui de zeu si stapan peste tinut a fost pretul dezmembrarii unui popor.basau e viu si traitor in lux,nu e mort

  • “Revolutia” intoarcerii la austeritate si basism total, merge mai departe.Asa a vrut “poporul” iohannisto-basist.Vanghelie va fi viitorul ministru la educatie si invatamant.

 29. Vad “scandalul” cu casa de protocol a lui Basescu. Am citi legea 406/2001 si spune:
  Membrii de familie ai titularului beneficiază de dreptul de folosinţă gratuită, potrivit art. 2 lit. a), numai pe durata vieţii titularului şi vor elibera locuinţa în termen de 60 de zile.

  Cu alte cuvinte cele 60 de zile cred ca se refera la MEMBRII FAMILIEI ai titularului (presedintele). Ministerului justitiei nu poate intervenii si clarifica cum sta legea? Sau parlamentul ar putea face ceva?

 30. Cred că i-au dat drumul din arest pentru că a fost reclamată de ceilalți locatari că sforăie…
  Asta e și explicația ticului cu degetul la nas.

Leave a Reply