Caricaturistul Cristinel Vecerdea – CRIV si ultima lui realizare 😉

iohannis

7 COMMENTS

 1. Apropo de acel procuror cel cu telepatia, mulţi spun că a fost şantajat sau că i-au copt-o ai lui. NU!
  Părerea mea: este făptaşul unei infracţiuni voite!
  În acest caz şi nu numai, nu are nicio legătură cu şantajul. Este o faptă înfăptuită cu bună credinţă pentru a nu intra el şi cu rea credinţă privind libertatea şi drepturile omului: încălcare cu bună ştiinţă(este părerea mea). Cu timpul va fi pus pe liber şi el ca alţii, dar banii pe care susţine fratele lui că i-a dat pentru funcţie şi i-a recuperat din plin.
  Apropo de salariul lui Iohanis, circulă pe net un articol real dacă se analizează obiectiv(nu e vorba de omul care a scris):http://www.cotidianul.ro/salariile-demnitarilor-ca-sursa-de-coruptie-de-barfa-si-de-nesimtire-264506/

 2. fara permisiunea lu ponta nimic nu se face in guvernul ala… ponta lasul niciodata nu si-a asumat responsabilitatea la subiecte sensibile dand ordin sa le faca altii atata timp cat lipseste intentionat!

   • Ponta minte cu nerusinare. Evident ca stia de ordonanta. Acum la intoarcerea din Turcia vrea sa se dea mare altruist.
    La fel a fost si cu firma austriaca Schweighofer care defriseaza padurile. Ponta si Iohannis dadeau vina unul pe altul dar amandoi sunt la fel de manjiti in chestiunea asta. Nu PSD-ul i-a adus pe austrieci in 2003?

 3. http://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-interven-ie-bomba-la-tv-il-face-praf-pe-oprea-i-nu-mai-mare-te-salariile_961129.html
  citez parte din convorbire:**Vom adopta o altă decizie și miercuri vom adopta o decizie prin care nu se mai măresc salariile demnitariilor decât în clipa în care se măresc la toți bugetarii.
  Sunt jocuri de 2 bani în care președintele face ceva și apoi dă vina pe altcineva.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.**
  Şi înţelegerea: http://www.stiripesurse.ro/surse-detaliul-din-spatele-ordonantei-maririi-salariilor-inaltilor-demnitari-blat-iohannis-oprea_961116.html**Pentru că lucrurile trenau şi nu se dorea o negociere directă cu Victor Ponta care era pe vine de la Istanbul cei de la Cotroceni l-ar fi contactat pe premierul interimar, Gabriel Oprea cu care mai colaboraseră deja. Acesta ar fi fost de acord cu amendamentul că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să facă public o declaraţie că ar susţine o asemenea măsură.
  Minunea s-a întâmplat chiar ieri când, intempestiv, în timpul ceremoniei de decorare a ambasadorului Poloniei la București, președintele s-a apropiat de grupul de jurnaliști și le-a spus, din senin, că este de acord cu această ordonanță și că o privește ca pe o măsură de prevenire a corupției.**

 4. ghinion… pentru basistii care au sarit imediat pe ponta. ghinion … pentru pupincuristii johannisti lasati in fundul gol la pofta de bani si alte alea a lui 6 case ghinion…pentru cei care si-au luat tara inapoi cand vad ce tutar si-au ales ghinion pentru tara asta ca are un presedinte pe care il intereseaza doar partea materiala ghinion…ghinion…ghinion

 5. Acum salariul președintelui e mai mare fata de al premierului. Prin ordonanța salariul premierului se egalează cu al președintelui și se măresc proporțional, logic ca al lui Ponta mai mult pt ca era mai mic inițial. Acum nush cine are mai mare ghinion la mărirea lefei?:))

Leave a Reply